Díky Tonicovi a jeho tipům už pár dnů mám letenky i na rok 2024. Jak jste na tom vy? Považuju je za značně spekulativní a přímo doufám v nějaké změny, aby se staly flexibilními. Leden Praha-Lisabon-Madrid (TP+ Portugália Airlines) Madrid-Lisabon (Portugália Airlines by TP) Lisabon-Praha (TP) Vídeň-Dammán-Vídeň (W6) za 40 €, poměněno a je z toho flex Únor Praha-Istanbul-Kapské Město a zpět (TK) Březen Praha-Istanbul-Soul a zpět (TK) Březen Vídeň-Jerevan-Vídeň (W4) na Velikonoce za 40 €, taky flex Doplněno: 2.6.2022  .

Vaše lety 2024

Založil ve fóru Co se nevešlo

Jazdím iba s rodinou. Kamaráti majú iné záujmy. Sama nejazdim, asi kvôli obavam. Co je ale zvláštne, pretože mám za sebou veľa solo sluzobiek po celej Európe.

0 Citovat

Já se to snažím rovnoměrně rozdělit, i když letos mi to nějak nevychází...

Lítám s rodinou aspoň 2x ročně (léto, vánoce nebo Jarnaky) sám s manželkou na prodloužený víkendy aspoň 2x (manželství se musí udržovat), s kamarády nebo sám aspoň jednou a pak mám lidi, co chtěj někam vyvést a nechtějí jet s CK, tak 2x do roka.

S kámošema jezdím u dlouhý léta a víme co od sebe můžeme čekat a vždycky to klaplo na jedničku. Blbý je, že v partě máme malý kontakt s místňákáma. To je zase lepší jet sám...

Nejraději jezdím s rodinou a kámošema. Když jedu sám, tak si vybírám místo, který je pro to vhodnější. S lidma to už je složitější a náročnější na organizaci...

 

2 Citovat

Mám to podobně – rodinná dovolená v létě (moře) a v zimě (lyže), pak 1–2× na 2–4 dny s rodinou po Evropě (k tomu někdy včetně známých s rodinou) a nakonec tak 2–3× ročně sám. Za mě ideální mix.

0