Wizzair: Promo a Slevy
Tak už se nám ceny vrátily k normálu, ale vypadá to, že se úplně ztratily letenky za 137 Kč (klub + bp), celkově jsou letenky o něco dražší než při včerejší akci. Možná ceny zase časem upraví, doufejme.
Ty jejich slevy si můžou strčit do Ř!tti, většina letenek je za vyšší cenu než včera před slevou!
Super cena za zpáteční letenku do Benátek! To už bude léto v plném proudu, můžete se vyčvachtat v moři na Lidu, na které dojedete vaporettem za 10 minut od nám. sv. Marka
Cena je pro členy a dnes! K dispozici 2 letenky v této ceně.

K dnešnímu dni poskytl WIzzair slevu ve výši 20% na cenu letenky pro členy W Discount klubu.
Dle informací z polského serveru bude zítra Wizzair poskytovat slevy ve výši 20% na letenky pro ČLENY Wizz Discount klubu - uvidíme zda se ceny pohnou směrem dolu nebo nahoru ![]()
Ahoj,
nevíte, jak je možné tuto dvacetiprocentní slevu uplatnit? Když projdu celou rezervaci, nikde se mi 20 % neodečte, celková cena zůstává bez slevy. I v případě, že mám zaškrtnutý požadavek na WDC.
Děkuji za odpověď.
V momentě přidání WDC k nákupu letenek se změní ceny letenek na dnešní slevněné klubové ceny - ověřeno účtem s aktivním WDC. Není v tom žádná záludnost.
Ceny opravdu padly. Vcera jsem koukal na Bari a ku dnesnimu dni je sleva onech 20%
Konecnou cenu uz vidis pri vyberu letenek.
V aktuální promo akci láká Wizzair cestovatele na 30% slevu z cen letenek do SAE.
Kde rezervovat: wizzair.com
Kdy rezervovat: 27.-29.října
29. a 30.října 20% off pro WDC klubáky. Uvidíme, jak s cenami zahýbou - dnes bez slevy PRG-FCO 1.058 Kč
EDIT: cena po slevě 918,40 Kč ![]()

K zítřejšímu dni, 5.2.2014, plánuje Wizzair akci v podobě 20% .. Jejich ceny jsou však na obrácení žaludku než hodnosti příspěvku ![]()
Kdo hleda letenky s wizzairem, at se podivam na skycheck.de, kde se daji pres edreams sehnat letenky s wizzem se slevou ca 6 euro za letenku a osobu.
Jedinou podminkou je platba kartou American Express. Osobne vyzkouseno. Kdo by chtel pomoct s nakupem, at se ozve.
Jak jsem uz zminoval v jinem vlakne, tak pres edreams se daji koupit se slevou 5 euro a vic za letenku. Jedinou pominkou ja nakup kartou American express. Osobne vyzkouseno a funguje.
Bohuzel se uz neda dale kombinovat s wizz klubem. Kdo nema Amex, muze napsat a rad pomuzu s nakupem.