Cesky kapitan pracujici pro Vietnam airlines kvuli poklesu tlaku v kabine zmackl omylem tlacitko 7500 (pouziva se pro unos letadla) misto 7700 (pro nouzove pristani)... http://www.airlive.net/2014/12/news-hij ... lines.html .

Cesky kapitan omylem zmackl signal pro unos (vietnam air)

Založil ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Cesky kapitan pracujici pro Vietnam airlines kvuli poklesu tlaku v kabine zmackl omylem tlacitko 7500 (pouziva se pro unos letadla) misto 7700 (pro nouzove pristani)...

http://www.airlive.net/2014/12/news-hij ... lines.html

0

smiley a já si říkal, že není možný aby si někdo ty kódy zapamatoval..

0 Citovat

2 mesice nazpet si pilot spletl misto priletu a omylem pristal na jinem letisti, myslim ze misto v Dalatu pristal v Nha Trang. Mam takovy pocit, ze neco podobneho se stalo i na severu Vietnamu. 1 mesic nazpet se malem srazily dve letadla v Saigonu na letisti. Pul roku nazpet pasovali letusky Vietnam Airlines z Japonska kradene zbozi. To kradli v mistnich obchodech a prodavali to v Saigonu. Vietnamske letectvi je vdecnym zdrojem udalosti.

0 Citovat

Pak VietJet Air dostal pokutu za bikini show v letadlech, to bylo 2012 a tedk dostali znovu za nafocene snimky modelek v bikinach:

http://singaporeseen.stomp.com.sg/singaporeseen/this-urban-jungle/vietjet-air-slammed-for-racy-photoshoot-showing-bikini-clad-models-on-its-aircraft

0
3 reakce