Hotel v centru za rozumnou cenu ? .

Londýn - ubytování

Založil ve fóru Tipy na ubytování

Hotel v centru za rozumnou cenu ?

0

Taky bych potřebovala smiley

0 Citovat

Vyplatí se sledovat akční nabídky hotelů v okolí letiště Gatwick. Nyní třeba 3* Premier Inn London Gatwick Airport (North Terminal) nabízí sazbu "Premier Saver". Např. pokoj na 2 noci (bez snídaně) o víkendu 15.-17.3. 2013 za 44 GBP!
Hotel je cca 200 m pěšky od terminálu North. Vlakem jste z letiště v centru Londýna (Victoria Station nebo London Bridge za 30 minut). Doporučuji FCC (First Capital Connect), který jezdí na London Bridge. Denní víkendová (nebo v pracovní dny mimo ranní špičku) jízdenka Day off peak travel card na cestu vlakem FCC z letiště a s neomezenou možností veřejné dopravy v Londýně v zónách 1-6 stojí 13 GBP. Tato jízdenka vás opravňuje také k využití nabídky FCC London attractions 2 for 1 při návštěvách vybraných londýnských památek, např. Muzeum voskových figurín (úspora 30 GBP), Tower Bridge (úspora 8 GBP), London Eye (úspora 18,9 GBP), St. Paul´s Cathedral (úspora 15 GBP) apod. Podmínkou je předložení vyplněného kuponu na slevu a platné jízdenky (tu vrátí smiley na pokladně. Brožuru se 6 kupony můžete vyzvednout na informacích o vlakových spojeních před vstupem na nástupiště na letišti.

0 Citovat

Dle dat nabízí akce tento řetězec po celé Anglii od 19 Liber, v Londýně to ale bude dražší http://www.premierinn.com

0 Citovat

Máte někdo zkušenosti s pronajímáním bytů/domů v Londýně, např. přes HouseTrip.com? Jedeme v šestici na týden "na výlet" a už se zrovna necítíme na nějaké hostely... Díky za každou zkušenost!

0 Citovat

Zkuste airbnb.cz nebo vrbo.com

0 Citovat

My bydleli před pár lety tady http://colliershotel.co.uk/, sice ubytování bylo velmi malé, typu formule, ale zato hned u centra!
Od Victoria cca 5 minut, takže všude dojdete pěšky. Cena se dá přežít...

0 Citovat

Pokud se chystate do Londyna tak daleko lepsi je najit nejakej hotel v centru ya dobrej peniz aby jste nemusely zbytecne dojizdet za pamatkama atd.
Jak uz barb psal tak asi nejlepsi je http://www.premierinn.com/ za dva tydny tam letime tak pak napisu. Vice.
Cestovani zdar

0 Citovat

Tak my jsme meli hotel kousek od Tower mostu a parada vsude se dalo dojit pesky, jedinej problem bylo hrozny vedro v Londyne. Jinak super, urcite doporucuju vybrat spravny hotel.

0 Citovat

Definitivně doporučuji ubytování v centru. V Londýně je lepší si lehce připlatit a bydlet dostupně v centru (zóna 1), než ušetřit pár mrzkých liber a táhnout se odněkud ze zóny 3 nebo hůř. Člověk pak ztratí hrozného času a nakonec to doplatí na jízdném, jelikož na týden, pokud bydlí přímo v centru, stačí člověku za necelých 20 liber bus&tram pass na oysteru, zatímco ze vzdálenějších míst těžko pojedete třeba dvě hodiny busem a připlatíte si pěkně za metro, přičemž cena stoupá od druhé zóny výš a výš.
Za sebe rozhodně radím oblast nad Hyde Parkem - skvělé spojení i v noci, např. okolo Queensway je hromada levných hostelů (Royal Bayswater - docela pěkný; Hyde Park Hostel - hodně levný a spíše na přespání; Smart Hyde Park Inn; Notting Hill Hostel; West Two Hostel a další a další). Na Queensce Sainsbury's, Tesco, plno restaurací, báječné místo, příjemná a hezká lokalita. Busy 390, 94 a 148 24/7 smiley A mnoho dalších 5 min cesty na Westbourne Grove. Prostě definitivně oblast Queensway, Bayswateru. Zejména v létě je báječné být tak blízko Kensington Gardens! smiley
Jen dodám, chcete-li levnější hotel, proč rovnou nevzít private room v hostelu? Např. v Royal Bayswateru máte k private roomu v ceně full BB a ceny jsou cca £30/os/noc přes týden a o něco víc pak přes víkend (pá, so).

0 Citovat

moje doporučení:
bydleli jsme 4 noci na metru Aldgate East - 10min pěšky k Toweru. Byl to takový 4+1: každý svůj pokoj a společná koupelna a plně zařízená kuchyně. 4 noci za 150liber. Pokojík malý ale na přespání OK, WIFI included smiley
hledal jsem zde: https://www.wimdu.co.uk/offers/64UKZE6I
když napíšete chlápkovi email (mám u sebe), možná dá slevu aby nemusel platit provize smiley
Martin

0 Citovat

Nikam volat nemusíš, uzavřenou smlouvu máš s bookingem. Oni by se ti ozvali (možná ještě ozvou?). Každopádně s bookingem mám tu zkušenost, že mi vždy tu cenu potvrdili a nikdy nezrušili. Vytiskni si tu rezervaci a měj jí s sebou pro případ, že by na hotelu něco zkoušeli - ale nezkusí smiley

0 Citovat

Ahoj, chystám se v červnu do Londýna.. Prosím o rady k ubytování. Přemýšlel jsem o centru, abychom nemuseli pořád někde dojíždět. pokoj pro 3 osoby z 13-14.června. Nic hlučného pokud možno. cenově co nejlevnější.
Zároveň poprosím o radu ubytování v Lutonu, tam pokoj z 12.-13.června a ze 14.-15.června..
Díky moc slámič.

0 Citovat

Dobrý den,
nabízíme krátkodobé ubytování tzv.rodinného typu v Londýně. Nacházíme se ve 4. zoně. Oblast se nazývá Ilford. Stanice metra Redbridge a Gants Hill, a centrum Ilfordu s vlakovou stanicí, jsou od nás vzdálené asi 10 min. pěšky, a nebo autobusem, který má zástavku přímo na naší ulici. Cesta do centra metrem trvá cca 30 min.

Více info na Domis.sarkova@seznam.cz

0 Citovat

Dobrý den,
nabízíme krátkodobé levné ubytování tzv.rodinného typu v Londýně (K dispozici kuchyňka, lednice). Nacházíme se ve 4. zoně. Oblast se nazývá Ilford. Stanice metra Redbridge a Gants Hill, a centrum Ilfordu s vlakovou stanicí, jsou od nás vzdálené asi 10 min. pěšky, a nebo autobusem, který má zástavku přímo na naší ulici. Cesta do centra metrem trvá cca 30 min.

0 Citovat

Ahoj,

hledáme s přítelkyní ubytování v Londýně od tohoto pátku do neděle.(13.3-15.3).. Jde nám pouze o přespání(nemusí to být žadnej luxus). Nevíte někdo o nějakém slušném ubytování ?

Díky H.

0 Citovat

Co třeba Airbnb? Jeden pokoj s okamžitou rezervací tady https://www.airbnb.cz/rooms/4033244?che ... s=2&s=e7np
Pokud se registrujete přes tento odkaz - https://www.airbnb.cz/c/jtomik1 tak máte slevu ještě 630 korun

0 Citovat

S přítelkyní mě čeká poprvé návštěva Londýna. Termín pondělí až středa, tedy dva dny během měsíce říjen. Nevím, zda chceme napoprvé absolvovat AnB, rozhodně mě v páru přiliš neláká ani hostel.

1) kde je nejlepší lokalita ubytování vzhledem ke vzdálenostem vůči nejprofláknutějším lokalitám, památkám?
2) kdy si rezervovat ubytování?
3) tipy na konkrétní ubytovací zařízení?

0 Citovat

Já naposledy bydlela tady:

https://ssl-cs.hotels.com/hotel/details ... escription

Lokalita slušná, bylo to malinký, ale krásně čistý, jako asi v Londýně nikdy žádný dřívější ubytování. Cena solidní. Velké plus je komplet vybavená kuchyňka v každém apartmánu. Koupelny jsou proti tomu fakt miniaturní, ale zvládly jsme to tam dvě ženské, tak pohoda:-)

0 Citovat

Sice to je hostel, ale mají pokoje pro dva a vřele doporučuji. Zóna 2
https://www.booking.com/hotel/gb/rma-ho ... on.cs.html

0 Citovat

Ze zkusenosti z jinych zemi muzu Airbnb jen doporucit. Je treba cist si hodnoceni hostitelu a prohlednout fotky. Kazdopadne v Londyne je treba pocitat s tim, ze vsechny byty/hostely.. jsou na nas cesky vkus pomerne male rozlohy.

0 Citovat

Vracím se z Londýna ranním letem ve středu v 7:20 a jelikož je to první Londýn, jsem trochu nervozní.
Proto přemýšlím nad tím, že bych v úterý rovnou večer dojel do Lutonu a tam si vzal hotel, ať ráno nemusím stresovat někdy ve 3:00 a doufat v nezaspání a přesný spoj na Luton.

1) je to rozumné, nebo nestresovat a v klidu se vydat i z Londýna (pokud nezaspíme:) ?

2) pokud teda přespím na Lutonu, jak je to s dostupností na letiště? U většiny hotelů uvádějí, že autem na airport je to do 10 min. Jezdí tam i busy, nebo budem v pět ráno utíkat přes rozorané pole k runway? Předpokládám, že někde v Lutonu zastávka na airport bude, ale ehm, no prostě první cesta a zjišťuju max info.

3) nějaký tip na ubytko v Lutonu, nebo to je u těch jednodenních přespávaček vesměs hodnocených mezi 5/10 a 6/10 jedno?

0 Citovat

Jedu do Londýna na jednu noc (nákupy). Přílítám a odlítám ze Stanstedu.

Máte někdo doporučení na nějaký levný hotel (nejlépe s možností snídaně) v nějaké pragmatické lokalitě, abych nemusel nějak složitě přestupovat a dostávat se jak do centra, tak i pak na vlak do Stanstedu?

0 Citovat

My bydlely loni tady http://thebridgehotel.net/ ... V centru, za víc jak rozumnou cenu. Blízko zastávka busu přímo z Liverpool Street Station, kam jezdí Stansted express z letiště. Všechny hlavní památky v pohodě docházkovou vzdáleností, přes ulici Tesco. Můžu jen doporučit!

0 Citovat

Ahoj, hledáme s přítelkyní ubytování v Londýně od 29. dubna do 2. května. Mám pár otázek :
1) Kdy je nejlepší začít sledovat nabídky hotelů? A s jakou cenou máme počítat osoba/noc(1/2 zóna)?
2) Do Prahy se vracíme ranním letem 6:45 z letiště Stansted. Nebude problém se takto brzo ráno dostat na letiště? Nebylo by lepší si na poslední noc vzít hotel poblíž letiště?
Děkuji za rady smiley

0