Zdravim, prave jsem v procesu vyplnovani viz do Indie pres https://indianvisaonline.gov.in/visa/ Mam tam problem se dvema polozkami, dokazete mi poradit? 1) Misto vstupu do Indie - letenky jsem koupil tady v akci, takze priletim nejdrive do Delhi a pote hned do Jaipuru... Co mam tedy uvest jako vstup? Delhi nebo Jaipur? 2) Reference - mam uvest jak reference v indii, tak v CR. Ale koho v te Indii? Nemam jeste zabookovany hotel ani nic jineho, nepada me tedy tak koho tam uvest. Nejake napady? Mimochoddem, v prubehu vyplnovani viz jsem je docasne ukoncil a dostal jsem unikatni kod, ktery zadam az budu chtit znovu pokracovat. Nedari se mi ale najit kam tento kod zadat. Nevi nekdo z ostatnich, kdo je treba nedavno vyplnoval? Diky. .

Víza do Indie

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

Zdravim, prave jsem v procesu vyplnovani viz do Indie pres https://indianvisaonline.gov.in/visa/ Mam tam problem se dvema polozkami, dokazete mi poradit?

1) Misto vstupu do Indie - letenky jsem koupil tady v akci, takze priletim nejdrive do Delhi a pote hned do Jaipuru... Co mam tedy uvest jako vstup? Delhi nebo Jaipur?

2) Reference - mam uvest jak reference v indii, tak v CR. Ale koho v te Indii? Nemam jeste zabookovany hotel ani nic jineho, nepada me tedy tak koho tam uvest. Nejake napady?

Mimochoddem, v prubehu vyplnovani viz jsem je docasne ukoncil a dostal jsem unikatni kod, ktery zadam az budu chtit znovu pokracovat. Nedari se mi ale najit kam tento kod zadat. Nevi nekdo z ostatnich, kdo je treba nedavno vyplnoval? Diky.

0

1) Pokud máš letenku se směrováním do Jaipuru, uveď Jaipur bez ohledu na to, že je přestup v Dillí
2) Můžeš si udělat rezervaci s bezplatným stornem jakéhokoli hotelu na booking.com, po rezervaci obdržíš kompletní kontaktní údaje, které jsou pro uvedení referencí povinné.
Odkaz pro nekompletní žádost https://indianvisaonline.gov.in/visa/TempFileCapcha.jsp

0 Citovat

Diky moc za odpovědi, pomohlo! Bohužel link co jsi poslala nefunguje smiley

0 Citovat

Tak běž na https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html a klikni na hnědý odkaz "Complete Partially Filled
Form"

0 Citovat

Ahoj, tak jsme zakoupili odtud letenky do Dillí.........a taky zamýšlíme do Radžastánu

0 Citovat

misto vstupu je jednoznacne Delhi, meli jsme to tak taky.

0 Citovat

Tu místní adresu bukovat ani nemusíš, já si prostě dvakrát něco našel na netu a nic jsem nerezervoval, mám podezření že jim jde spíš o vyplněnou kolonku než o opravdový kontakt smiley

0 Citovat

Haha, to my jsme nedostaly žádnou a nic deklaračního jsme ani nepodepisovaly, ale řadu jsme si vystály zbytečně úplně stejně. Jinak ten hotel je asi fakt jen formalita, kamarádka dostala vízum bez problémů, i když rezervace první noci byla na mé jméno a ona nebyla nikde uvedená. Navíc v políčku, kam vypisovala plánované destinace, udělala několik chyb (ačkoli jsem jí to napsala správně). Víceméně mám pocit, že v té žádosti jde v polovině políček jen o to, aby byly vyplněné, jestli je to pravda, to už vem čert. Ne že bych tam někde vyloženě lhala, ale některé ty části jsou jednoduše debilní (ok, kulturně odlišné...) - pokud si dobře vzpomínám, je-li člověk student, musí vyplnit kontakt na bratra nebo otce. Well, ne každý něco z toho má smiley

0 Citovat

Ahoj, potřebovala bych poradit..........vyplňuji formulář na vízum do Indie......zaměstnání - pensioner .....a do zaměstnavatele nevím, co napsat ..............sociální úřad, který mi posílá důchod?
A ješte..............reference do Indie..........jméno hotelu- Krishna Prakash Heritage Haveli, adresu mám, ale nemůžu najít telefon, který požadují........
V těchto věcech nejsem tak zběhlá..........
Děkuji moc za radu

0 Citovat

Ahoj!
možná ani zaměstnavatele vypisovat nemusíš když pobíráš důchod, nebo tam můžeš napsat anglický překlad toho úřadu, to si nejsem úplně jistý, ještě zkus pohledat nebo ti třeba někdo tady poradí.
K tomu hotelu - jestli je to ten v Jodhpuru, tak tady je web: http://kpheritage.net - jsou tam i telefonní čísla, např. +91 - 9829241547

0 Citovat

Super.....dík za radu. Právě, že mi to oznamuje, že nemám vyplněný řádek-zaměstnavatele a jeho adresu.

A to telef. č. jsem nemohla nikde najít.....no jo, už jsem stará baba, ale nevzdávám to......

0 Citovat

kamarádka z Prahy nám vyřizuje toto vízum.....dali jsme jí plnou moc a vše potřebné
ale jak poslat pas?...............jako ceninu poštou.........hm, to vyjde dost draze, žejo
jsme 3.........můžeme to poslat v jednom balíčku?........
a ještě poslat zpět......hm...

0 Citovat

To jste jí asi měli dát s plnou mocí rovnou i ty pasy smiley. Kdyžtak buď jako cenné psaní poštou (tuším kolem 70 Kč s pojistkou do nějaké vámi stanovené částky) anebo pak nějakou přepravní službou/kurýrem, ale to je ještě dražší. Pošta si dává na cenné zásilky celkem pozor, pokud jej pojistíte na nějakou vyšší částku, nebál bych se. Ve srvonání s cenou letenky a 850Kč/os. za vízum už vám asi těch pár desetikorun navíc rozpočet nerozbije smiley

0 Citovat

Od 26.2.2016 sa rusi vizova povinnost pre obcanov CR a SR. Postaci e-vizum, cena 48$, platnost 180dni (dlzka pobytu max 30 dni, ak som to pochopil spravne). E-vizum je multivstupove.

0 Citovat

https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html
je to uz aj v Timaticu:
Visa Issuance
Holders of normal passports issued to nationals of Slovakia arriving at Ahmedabad, (AMD), Amritsar (ATQ), Bengaluru (BLR), Chennai (MAA), Delhi (DEL), Gaya (GAY), Goa (GOI), Hyderabad (HYD), Jaipur (JAI), Kochi (COK), Kolkata (CCU), Lucknow (LKO), Mumbai (BOM), Thiruvananthapuram (TRV), Tiruchirapalli (TRZ), or Varanasi (VNS) can apply for a 30 day, single entry e-Tourist Visa at https://indianvisaonline.gov.in/ . A printed copy of the e-Tourist Visa and a passport, valid for at least 6 months on arrival, containing at least two unused visa pages must be presented upon arrival. An e-Tourist Visa can only be issued a max. of 2 times in a calendar year and is not available to persons of Pakistani origin.

0 Citovat

hm, tak predsa single-entry.

OT: hodne sa bavim vizovou politikou Indie - viza boli zrusene kompletne celej Europe, okrem Bieloruska a Talianska smiley a skor nez Dansko alebo Rakusko prisli na rad krajiny typu Armensko a Surinam smiley

iracionalita z indickeho call centra Expedie evidentne funguje v celom narode, politicke spicky nevynimajuc smiley

0 Citovat

Co takto skusit tie e-visa, ked uz na ne mame narok? Mohol by si potvrdit, ci je system naozaj taky user friendly ako vyzera, alebo z toho spravili indicku klasiku smiley

0 Citovat

Potrebujem to na 6 mesiacov.

0 Citovat

Tak tedy peripetie jako blázen, po vyplnění dlouhatánského formuláře (e-Tourist vízum má stejný formulář jako klasické vízum), uploadování fotky a kopie pasu přesně dle specifikací, se dostanete na stránku s platbou. Zkoušel jsem 4 různé karty, ale ani jednou se platba nezdařila. Na zahr. fóru jsem se dočetl, že se to má zkusit z mobilu, protože na mobilním zařízení se zobrazí jiná platební brána. To jsem se jal vyzkoušet, akorát protože jsem předtím více než 3x neprošel platbou (z důvodu chyby jejich webu), musel jsem celou žádost vyplňovat znovu. Nakonec jsem platbu otevřel v mobilu, zadal číslo karty a ... wait for it ...ERROR. Payment failed. Prostě to nefunguje. Zkusil jsem opět tři různé karty a nic.

Ještě mám jeden dotaz bokem. Co myslíte že se stane, když jedu na veletrh (2 dny) a potom cestovat (7 dnů) a nebudu mít Business vízum, ale klasický Tourist? Hrozí tam komplikace?

0 Citovat

E-visa: Tak to je vychytavka, to vylepsili smiley
+ Predpokladam, ze ked taktne zamlcis veltrh a vyzdvihnes ostatne tak budu spokojne obidve strany. Tak by som to spravil ja. smiley

0 Citovat

Mame TO! Ak by niekoho zaujimalo ako uspesne na 6-mesacne vizum do Indie cez indicku ambasadu v Bratislave tak aktualne info (3/2016) tu -http://marushka.sk/ako-sa-varia-polrocne-viza-indie/

No... Uhm.. Nebolo to teda uplne user friendly. smiley

0 Citovat

Přátelé, pozor na změnu při žádosti o vízum na ambasádě. Nově teď vyžadují i výpis z účtu, bez něj vám žádost nevezmou, tak ať se tam netrmácíte zbytečně.

0 Citovat

Ahoj, chtěl bych se zeptat zda-li budu potřebovat víza na přestup v New Delhi v délce 20 hodin...navazující let mi letí až následující den.

Děkuji za každou odpověď.

0 Citovat

nebudes potrebovat do 24 hodin ak teda letis mimo Indie smiley

0 Citovat

Máte někdo praktickou zkušenost s online vízy do Indie?
Nedaří se mi zaplatit žádnou kartou co mám.

https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html

0