Zdravíčko cestujlevňáci, jsem si vědom, že to zde nepatří, ale rád bych přešel na nějaký solidnější mobilní tarif než mám doposud a rád bych si udělal představu jak jste na tom s tarify. Otázkou tedy je - jaký máte tarif? Uvázek ano/ne? Máte jej přizpůsobený nějakým způsobem pro své cestování nebo si v daném místě doletu a pobytu vždy koupíte novou sim a fungujete přes ní?  .

Mobilní tarif, jaký máte?

Založil ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Zdravíčko cestujlevňáci,

jsem si vědom, že to zde nepatří, ale rád bych přešel na nějaký solidnější mobilní tarif než mám doposud a rád bych si udělal představu jak jste na tom s tarify.

Otázkou tedy je - jaký máte tarif? Uvázek ano/ne? Máte jej přizpůsobený nějakým způsobem pro své cestování nebo si v daném místě doletu a pobytu vždy koupíte novou sim a fungujete přes ní? smiley

Děkuji všem komentujícím.

Pěkný večer.
Tomáš smiley

0

Tak alespoň co se týče Asie, stojí veškeré naše tarify za starou belu - vždy na místě koupím místní SIM a vždy je vše levnější (samozřejmě včetně hovorů domů), než ty naše "nej" tarify smiley

0 Citovat

Já jsem u Vodafonu, mají pro maldistvé tarif tuším 600 minut, neomezeně sms a 1,2 GB dat za 450 Kč cca? smiley co se týče ostatních zemí, tak pokud potřebuješ být na datech, má vodafone pro evropu za asi 300 Kč příplatek, že pofrčíš zadarmo v rámci klasického datového limitu. Pro svět jedině lokální simky.

0 Citovat

Jsem na tom stejně jako Dave. U Vodafone jsem už skoro 14 let a spokojenost. Měl jsem různé tarify, teď mám na svoje IČ(O) business tarif a pod sebou mám i přítelkyni a bráchu, takže si voláme zadarmo.

Co se týká Evropy, taky jsem využíval tu službu, o které píše Dave – Vodafone Passport Data, akorát teď v létě ji Vodafone zrušil (od léta jsem nikde nebyl, takže mě to teď samotného překvapilo) a nahradil jinými, ne už tolik výhodnými možnostmi - viz článek na Mobilmanii. Ta služba se dala využít i ve světě, tedy v zemích zařazených do zón 2 a 3, ale to už bylo nechutně předražené.

Jinak v zahraničí nevolám. Kdyby byla nouze, tak zavolám za běžné roamingové ceny, to se zase nezblázním. Domů se při delších cestách dá volat se Skypem/Viberem/Facetimem atd. Takže šlo vlastně jen o ta data, protože Wi-Fi samozřejmě není všude. Ale zatím jsem vlastně ani nikde neměl potřebu kupovat místní SIMky.

0 Citovat

Ahoj, narazil jsem na tohoto virtuála: {smazáno - spam} líbí se mi ceny volání, hlavně Tarif 50, máte někdo zkušenosti?

0 Citovat

Já si koupila simku od mobil.cz za 200 stovky a nastavila si balíček se kterym volam za 1,90 a když dobíjim měsíčně 250 mám 200MB internetu k dispozici a když nedobiju pořád mám přístup k netu jenom s pomalejší rychlostí…pro mě fajn

0 Citovat

Dobrý den
mohu nabídnout tarif za 560 kč s neomezeným voláním a sms + 1,5 GB internetu nebo za 99 kč s volaním a sms za 0,85 kč
k tarifu nabízíme i zajímavé bonusy, které Vám zajistí snížení nákladu aj.
k tarifům navíc zvýhodněné volání do zahraničí -40%
Napište si o podrobné info na email xchoose@email.cz

Věřím, že najdu zajímavou nabídku i pro Vás. smiley

0
6 reakcí