agoda.com expedia.com vyfiltrovat 5* hotely... cca 4-5 hotelu maji slevu 87% vcetne Al Murooj Rotana - Dubai naproti Burj Khaliffa. Ostatni hotely jsem nezjistoval, ale mozna se to tyka i vybranych 4* hotelu. .

DUBAJ - 5* HOTELY ZA 70usd/night = 1700Kc/noc

Založil ve fóru Tipy na ubytování

24 reakcí

agoda.com
expedia.com

vyfiltrovat 5* hotely... cca 4-5 hotelu maji slevu 87% vcetne Al Murooj Rotana - Dubai naproti Burj Khaliffa.

Ostatni hotely jsem nezjistoval, ale mozna se to tyka i vybranych 4* hotelu.

0

Cena vč. poplatku, daní a tax?

0 Citovat

jj

0 Citovat

Jake je cestovni obdobi ? smiley To by se mi sakra hodilo smiley

EDIT: Na listopad to urcite nefunguje smiley

0 Citovat

Diky, koupeny Media Rotana Barsha - Dubai (o pulku levnejsi nez booking) - chvili sem vahala nad tim Al Murooj Rotana... smiley

0 Citovat

Období je do konce září 2015 .. dají se najít také tři 5* v Abu Dhabí ... smiley

0 Citovat

Akorát to jsou ceny bez snídaně... Tak to je +/- 800 za jednoho smiley

0 Citovat

jj, znám. Za menší peníz ho běžně prodává TUI i s dítětem, bookli jsme ho, ale nakonec změnili za Yas Rotana hlavně kvůli blízkosti Ferrari World a aquaparku. Jinak ale určitě dobrá volba smiley

0 Citovat

Již není aktuální. Nemá někdo něco podobného? Opakuje se? Aktuálně mi vychází nejlevnější ubytování cca -+ 4000 / noc..

Sháním 1 dvoulůžkový na 4 noc 29.9.-3.10.

Přílet odlet do Dubaje, lepší ubytovat se v Dubai nebo Abu Dhabi? Co je lepší k vidění? Případně kombinovat 2+2 noci? Vím, 4 dny nejsou moc, proto očekávání vidět sem tam město, nějakou pláž - vykoupat se by nebylo k zahození smiley

Nevěděl by někdo?

Díky!

0 Citovat

Pokud chceš vyloženě 5* a nechceš čekat, tak asi nejlevnější http://www.ghayagrandhotel.com/
V tvém termínu pro 2 lidi se snídaní za 377,- éček. Výhoda je, že hotel má shuttle na Jumeirah Beach.

V Abu Dhabí je nejlevnější možnost asi toto http://www.rotana.com/rotanahotelandres ... eachrotana
V tvém termínu za 227,- éček, sice bez snídaně, ale je to super luxus hotel...Za tu cenu..I kdyby škodilo:)
Nebo http://www.rotana.com/rotanahotelandres ... parkrotana se snídaní 312,- éček.

Pokud se spokojíš s nižší kategorií, určitě by se našlo levnější... Ceny jsou samo vždy za 2 lidi.

0 Citovat

Zdravím, mohl by někdo poradit nějaké nejlevnější ubytko v 5* hotelu nebo akci na termín 6.-13.2.2016? A nebo je to moc brzo na rezervaci? Nejlépe něco se snídaní smiley

0 Citovat

Ahoj, myslím, že je ještě na rezervaci čas. Zkus si pro své termíny vyhledat např. na www.hostelcombined.cz , kde to vychází cca 3-5tis. za noc. Levnější hotely v diskuzi byly v rámci letní akce ( mimo sezónu ). V únoru bych takové ceny možná neočekával. Zkus to průběžně kontrolovat a až tě něco zaujme, tak to zarezervuj s možností storna zdarma. Poté bych možná čekal a v posledním týdnu před odletem zkoušel a třeba se nějaká super nabídka objeví.
Těžko radit, každý má jiné požadavky .. centrum x pláž x mimo město x bazén atd. smiley Co jsem koukal, tak v Dubaji také moc hotely snídaně nenabízejí, nebo za takovou cenu, že to nemá smysl smiley

0 Citovat

Kazdej hotel v dubaji i ten nejspinavejsi ma snidani - to by me zajímalo kde budes ve meste snídat smiley

0 Citovat

Tak pokud nebude chtít snídat někde s pakošema na štaflu nebo na pláži, může se najíst v nějakém food courtu, nebo si koupí něco večer, na pokoji bude mít kafe a lednici. Zase bych to tak nedramatizoval smiley A nebo si jí za 100 AED dokoupí v hotelu. O tom v podstatě jsou i tyto uváděné akční ceny hotlů přes léto.

0 Citovat

Oki, a není lepší se ubytovat v Abu Dhabi? Ja jsem spíše pro tu plaz smiley

0 Citovat

Tak pokud jde primárně o pláž, tak ani jedno:-) Na válení jsou myslím lepší RAK a hlavně Fujairah. Navíc RAK je mnohem klidnější, celkově levnější a člověk si tu i odpočine. My praktikujeme ubytování a plážový relax tady, atrakce a shopping v Dubaji, kam zajedeme autem nebo řada hotelů nabízí i zdarma dopravu a případně 1-2 dny v Abu Dhabi s přespáním tam.

0 Citovat

Zdravím všechny,
přátelé a cetovatelé. Naučte se prosím využívat slevové portály po celém světe. Pokud chcete něco ulovit tak koukněte zde.

https://www.groupon.ae/getaways#category/abu-dhabi

Cestuji mnoho po světě a slevové portály využívám na 100%. Převážně Groupon, ale i jiné. V Březnu jsem byl na týden v Dubaji a měl jsem přes tento portál zařízené luxusní večeře za pár kaček až po samotné výlety.

Šetřete, pokud to svět umožní!

Roman

0 Citovat

Ahoj Romane,

ne každý je v tom zběhlý jako ty, ale určitě každý ocení rady a tipy smiley, se kterýma se rád určitě podělíš... Díky za odkaz, mrknu! Jedu v termínu 6.-13.2.2016, tak kdyby jsi náhodou viděl něco okolo tohoto termínu, budu ráda za jakoukoliv informaci i další odkazy na podobné portály, které se dají využít...

Kathiieee

0 Citovat

Supert! Díky za tip s Groupon. Jak to probíhá v praxi? Narazil jsem zatím jen na 1 denní nabídku pro dva. Tzn. koupit více kupónů (v mém případě 4 ks) a spojit to?

Např: https://www.groupon.ae/deals/dealbank_e ... 1/55706434

0 Citovat

Ahoj,
tak zrovna ten hotel bych nebral. Vždycky koukni na tripadvisor. Má špatné recenze.
Koukni zde..zda-li něco nenajdeš.
http://www.cobone.com/en/deals/destinations-dubai

0 Citovat

Ahoj, koukni do podmínek a do nabídky. Pokud není určené přesné datum, tak bych vždy kontaktoval hotel (ideálně email), zda-li mají v mém čase volný termín.
R,

0 Citovat

Ahoj  - chci se zeptat zda nekdo byl ubytovany v hotelu Gevora v Dubaji - hoste si musi priplacet za bazen 150 dirhamu denne ?  Nebo to je v ramci ubytovani volne - poradte kdo zna odpoved - diky.

0 Citovat

Truhlik napsal(a):

Ahoj  - chci se zeptat zda nekdo byl ubytovany v hotelu Gevora v Dubaji - hoste si musi priplacet za bazen 150 dirhamu denne ?  Nebo to je v ramci ubytovani volne - poradte kdo zna odpoved - diky.

Ahoj, pro hotelové hosty je bazén v ceně. 150 dirhamu doplácí pouze neubytovaní. Jinak hotel doporučuji :)

0 Citovat

Prosimte jeste se zeptam - je pro hotelove hosty jeste nejaka vyhlidka nahore - co jsem zjistil tak snad je jen restaurace kam se musim objednat a i za vstup je polatek.

0 Citovat

Truhlik napsal(a):

Prosimte jeste se zeptam - je pro hotelove hosty jeste nejaka vyhlidka nahore - co jsem zjistil tak snad je jen restaurace kam se musim objednat a i za vstup je polatek.

Nahoře je pouze restaurace s vyhlídkou kde se platí vstupné 100 AED na osobu. Jestli se musí dopředu objednávat to nevím 

0
24 reakcí