Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se liší cena jízdenky nizozemských drah, zakoupená přes internet a zakoupená přímo na místě na nádraží na daný spoj? Případně jak ušetřit na jednosměrné jízdence Rotterdam - Amsterdam. Díky .

Rotterdam - Amsterdam

Založil ve fóru Železniční doprava

7 reakcí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se liší cena jízdenky nizozemských drah, zakoupená přes internet a zakoupená přímo na místě na nádraží na daný spoj? Případně jak ušetřit na jednosměrné jízdence Rotterdam - Amsterdam. Díky

0

Pokiaľ viem, tak nelíši. Ušetriť sa dá ak má človek do 25 rokov, tak má automaticky zľavnenú cenu
(ale môže ma niekto opraviť, v NED som bol asi 4 dni dohromady)

0 Citovat

prirazka je za kupu listka pri pokladni; kupujte v automate alebo online smiley

0 Citovat

https://www.b-europe.com/Travel/Booking/tickets

Ako máš "Passanger 1" tak zvoliť Youth 15-25 smiley

0 Citovat

Jel jsem před měsícem a cena je jak píšeš. Žádné slevy si nejsem vědom. Lístek normálně v automatu na nádráží (u okénka je přirážka). Vybereš jakým vlakem chceš jet, buď vlak typu intercity nebo intercity direct(ten je asi o 3€ dražší) a nezapomenout při vstupu na perón cvaknout.

0 Citovat

Spätne si uvedomujem, že všetky zľavnené lístky som mal medzinárodné (Holandsko-Belgicko), bude to asi tým (lebo, že tam rozdiel bol si 100% pamätám, a zas tak dávno to nebolo).

Sorry ak som vás poplietol

0 Citovat

Díky smiley

0 Citovat

Včera jsem trasu jel a lístek se sice dá koupit v normálně v automatu, ale bere pouze karty a mince (ne bankovky) což byl docela problém, protože 30 € v drobných jsem neměl. Automat si účtuje normální cenu jízdenky + 1€ poplatek za každou jízdenku. Nakonec jsme šel k pokladně, kde byla cena stejná jako v automatu - tedy také poplatek 1€ za jízdenku.

0
7 reakcí