Potrebuji urgentne najit letenku pro znamou do NYC z Prahy, Vidne, Varsavy, Nemecka a jinych okolnich letist do NYC. Jedne se o zpatecni letenku. Odlet prelom Cervence/Srpna a navrat za cca mesic. Vim ze to bude vyssi cena. Nemate nekdo tip na nejlevnejsi letenku. Dekuji za rady a tipy. .

PRG/VIE/WAW/BER a Okoli do NYC

Založil ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Potrebuji urgentne najit letenku pro znamou do NYC z Prahy, Vidne, Varsavy, Nemecka a jinych okolnich letist do NYC. Jedne se o zpatecni letenku. Odlet prelom Cervence/Srpna a navrat za cca mesic. Vim ze to bude vyssi cena. Nemate nekdo tip na nejlevnejsi letenku. Dekuji za rady a tipy.

0

Cena je +- 22 tisíc, co chceš vymýšlet? smiley

0 Citovat

Nakonec se trosku posunuly datumy zname. Leti 27.8. - 25.9. za 12300 kc. Trasovani je Praha-New York-Nice-Praha s Detlou a CSA.

0 Citovat

Zdravím, dovedl byste mi někdo poradit jak nejvýhodněji sehnat zpáteční letenky do NY, PHI v období září-listopad? (aby to nebylo za 30 tis:-))

děkuji

Aneta

0 Citovat

Sleduj tady akce a určitě se něco objeví - v červnu šel koupit NY za 9 tis. letenka/osoba na období říjen - listopad. Jinak ceny se teď pohybují kolem 12,5 tis. zpáteční letenka.

0
4 reakce