Chtěl bych Davovi a samozřejmě i jeho kolegům poděkovat za to, jak nám mnohým pomohli a pomáhají k letenkám za super ceny. Myslím, že co dělá tenhle web jiným od ostatních je hlavně skvělý přístup vašeho týmu k návštěvníkům webu, fóra a facebookové stránky. Neustálá ochota, stokrát zodpovězené stejné dotazy... Prostě prozákaznický přístup, jak má být. Už jsem občas poděkoval pod různými příspěvky nebo na Facebooku a teď jsem dostal chuť poděkovat i takto zvlášť. Vedla mě k tomu i jedna dnešní situace z Facebooku. Je nás tady pár, kteří máme nějaký blog s cestopisy, kam píšeme (nebo se aspoň snažíme psát) články z našich cest a případně i další postřehy týkající se cestování. Děláme to zadarmo, ve volném čase, bez jakéhokoli výdělku. A jedním z mála způsobů, jak můžeme na svůj blog a případně s tím spojenou facebookovou stránku přilákat nové fanoušky a čtenáře, je to, že si tady do podpisu dáme odkazy nebo že na facebookové stránce Cestujlevne.com a podobných portálech přispíváme ne pod vlastním jménem, ale prostřednictvím naší stránky. Chci tedy Dave poděkovat, že to tolerujete. Řekl bych, a teď si dovolím mluvit za tebe, že si podle mě uvědomuješ, že přece nejsme konkurenti, ale naopak tahle malá službička, která tě vlastně nic nestojí, je pro tebe ještě reklamou, protože i z našich blogů se na tvoje stránky můžou dostat další a další potenciální kupci letenek. Na FB stránce našeho blogu pravidelně sdílím odkazy z Cestujlevne.com a sám jsem si přes tenhle web koupil už několik letenek, které díky provizím portálu aspoň něco přinesly, takže snad nemusím mít pocit, že bych tady parazitoval. Úplně obvyklá ale tahle tolerance všude není. Dnes jsem na facebookové stránce jednoho začínajícího letenkového portálu (na FB má 440 lajků) zareagoval na výzvu „přidejte fotku vyfocenou z letadla“. Přidal jsem tedy fotku, jen jsem ji nahrál ze své stránky "Proky a Veru na cestách" a nikoli ze svého soukromého profilu. Příspěvek byl po chvíli smazán a když jsem se podivoval proč a naznačil jsem, že by to chtělo trochu pokory a klidu (o pár dní dříve jsem totiž zaznamenal celkem arogantní vystupování autora i na diskuzi na iDnesu pod článkem o pádu cen letenek do Dubaje), dostal jsem po chvíli „ban“, tj. zákaz na stránku přispívat. A to ještě portálu dělám reklamu odkazem na svém blogu. Mně samozřejmě ta možnost komentovat na danou stránku chybět nebude a nemám potřebu ji tady hanit (jméno zveřejňovat nebudu – pokud by vás to z nějakého důvodu zajímalo, dejte vědět soukromou zprávou tady nebo třeba na FB). Jen jsem si tak uvědomil, jak pozitivní je přístup tady na Cestujlevne.com, kde už spousta lidí ušetřila tisíce a tisíce kaček, a měl jsem chut poděkovat. Takže, Dave, až budeš mít cestu do Ostravy nebo já do Prahy, zvu tě na pivo. Tady jsou screenshoty, ať jste v obraze:  .

Jedno malé poděkování

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Chtěl bych Davovi a samozřejmě i jeho kolegům poděkovat za to, jak nám mnohým pomohli a pomáhají k letenkám za super ceny. Myslím, že co dělá tenhle web jiným od ostatních je hlavně skvělý přístup vašeho týmu k návštěvníkům webu, fóra a facebookové stránky. Neustálá ochota, stokrát zodpovězené stejné dotazy... Prostě prozákaznický přístup, jak má být. Už jsem občas poděkoval pod různými příspěvky nebo na Facebooku a teď jsem dostal chuť poděkovat i takto zvlášť. Vedla mě k tomu i jedna dnešní situace z Facebooku.

Je nás tady pár, kteří máme nějaký blog s cestopisy, kam píšeme (nebo se aspoň snažíme psát) články z našich cest a případně i další postřehy týkající se cestování. Děláme to zadarmo, ve volném čase, bez jakéhokoli výdělku. A jedním z mála způsobů, jak můžeme na svůj blog a případně s tím spojenou facebookovou stránku přilákat nové fanoušky a čtenáře, je to, že si tady do podpisu dáme odkazy nebo že na facebookové stránce Cestujlevne.com a podobných portálech přispíváme ne pod vlastním jménem, ale prostřednictvím naší stránky. Chci tedy Dave poděkovat, že to tolerujete. Řekl bych, a teď si dovolím mluvit za tebe, že si podle mě uvědomuješ, že přece nejsme konkurenti, ale naopak tahle malá službička, která tě vlastně nic nestojí, je pro tebe ještě reklamou, protože i z našich blogů se na tvoje stránky můžou dostat další a další potenciální kupci letenek. Na FB stránce našeho blogu pravidelně sdílím odkazy z Cestujlevne.com a sám jsem si přes tenhle web koupil už několik letenek, které díky provizím portálu aspoň něco přinesly, takže snad nemusím mít pocit, že bych tady parazitoval.

Úplně obvyklá ale tahle tolerance všude není. Dnes jsem na facebookové stránce jednoho začínajícího letenkového portálu (na FB má 440 lajků) zareagoval na výzvu „přidejte fotku vyfocenou z letadla“. Přidal jsem tedy fotku, jen jsem ji nahrál ze své stránky "Proky a Veru na cestách" a nikoli ze svého soukromého profilu. Příspěvek byl po chvíli smazán a když jsem se podivoval proč a naznačil jsem, že by to chtělo trochu pokory a klidu (o pár dní dříve jsem totiž zaznamenal celkem arogantní vystupování autora i na diskuzi na iDnesu pod článkem o pádu cen letenek do Dubaje), dostal jsem po chvíli „ban“, tj. zákaz na stránku přispívat. A to ještě portálu dělám reklamu odkazem na svém blogu. Mně samozřejmě ta možnost komentovat na danou stránku chybět nebude a nemám potřebu ji tady hanit (jméno zveřejňovat nebudu – pokud by vás to z nějakého důvodu zajímalo, dejte vědět soukromou zprávou tady nebo třeba na FB). Jen jsem si tak uvědomil, jak pozitivní je přístup tady na Cestujlevne.com, kde už spousta lidí ušetřila tisíce a tisíce kaček, a měl jsem chut poděkovat.

Takže, Dave, až budeš mít cestu do Ostravy nebo já do Prahy, zvu tě na pivo. smiley

A ty, „králi mezi akčními letenkami“, jak svůj portál popisuješ – koukni tady, jak se to má dělat, a dej se do klidu, protože s takovým přístupem se k tobě moc zákazníků nepohrne. O jednoho potenciálního jsi dnes přišel. smiley

Tady jsou screenshoty, ať jste v obraze:



0

Proky, krásně jsi to napsal! smiley Vaše stránky moc ráda čtu a přečtu si o vašich cestách, které s přítelkyní podnikáte. A nebudu lhát, když napíšu, že na vaše stránky jsem přišla díky podpisu tady v diskuzích. Musím se přiznat, že mě ani nenapadlo, že by to mohlo Davovi vadit, protože ač ho neznám, tak už z přístupu z toho, jak to na cestujlevne.com chodí, jakým stylem se vyjadřuje, jak je ochotný, mi došlo, že tohle mu rozhodně vadit nebude. Naopak jsem moc ráda, že sem lidé dávají příspěvky o cestopisech, nebo odkazy na blog, kam o cestách píšou. Pro mě je to obrovská inspirace, protože kamkoli jedu, tak brouzdám po netu a čtu zážitky jiných lidí. A naopak jsem ráda, že lidé si čtou zase příspěvky ode mě.

Ač sleduji více podobných stránek jako je CL.com, tak pro mě je takhle stránka prostě TOP smiley Jsou zde neuvěřitelné akce na letenky, autobusové, vlakové jízdenky, tipy na ubytování. Když jsem Davovi napsala dotaz, rychle odpovídal na email, byl moc milý a ochotný. Cestujlevne vřele doporučuji všem, kteří se mě ptají, kde pořád čtu o těch levných letenkách. Tímto bych tedy chtěla ofiko také moc poděkovat, že tahle stránka existuje, díky za ní!

0 Citovat

Proky, moc díky za super post.. Takovéhle věci dokáží neskutečně motivovat. Díky.

Nikdy by mě nenapadlo, že cestopisy bych měl brát jako konkurenci.. Kord když z nich sám čerpám a rád je čtu. Spatřuji v nich přidanou hodnotu a jsem jedině rád, když je mohu doporučit dál.

Díky i pajushce smiley

0 Citovat

Dneska král mezi akčními letenkami zaperlil smiley smiley

0 Citovat

jj, pecička, gigahit, přepište dějiny smiley už jsem se ráno posmál smiley

0 Citovat

Hodte link at se pobavim smiley))

0 Citovat

Nebudem mu tady dělat reklamu smiley SZ

0 Citovat

Přikládám královský screen..

PS: musím přiznat, že jsem se trochu pobavil a svůj účel to splnilo smiley smiley

PS2: ne, letenky neexistují - jedná se o vtip! smiley

0 Citovat

No nevim no .. smiley Doufam ze mu to bude sypat a nasetri si na nejaky hezci stranky.. smiley

0 Citovat

Zatim by mel setrit alespon na dodelani tech puvodnich a do te doby by mel byt mene "happy" smiley

0 Citovat

Tú časť o nejakom chlapíkovi, čo si myslí ... teda, nemyslí smiley som preskočil - nestojí za námahu.

V každom prípade aspoň rýchle ĎAKUJEM pre Dave-a, že mi úspešne ruinuje rozpočet aj dovolenku smiley

0 Citovat

To co nezmiňovaný server dnes předvedl je na přes držku..

0 Citovat

Přidávám se s poděkováním. Právě jsme se vrátily z krátké cesty do Číny (megaakce z června). Bez tohoto serveru by nás ani nenapadlo zajet si na dovču do Šanghaje. Takhle jsme si opět rozšířily obzory.

Za všechny účastnice naší výpravy tedy: Děkujeme!!! smiley

0 Citovat

Pozor, klony útočí! smiley Tentokrát na Facebooku jiného serveru v reakci na dnešní promo Volotey. smiley Já z toho člověka nemůžu (až se stydím, že jsem se nechal unést a napsal mu to tam) smiley

0 Citovat

Ondřej Bocek alias ALL NIPPON, happyna apod. je skutečně exot, namachrovanějšího člověka jsem v životě neviděl. Měl jsem tu čest ho poznat osobně, sebevědomí až na půdu! Myslím, že jeho způsob prezentace, ať už jde o jeho web nebo vyjdařování, tomu napovídají. Nechť si každý udělá obrázek sám smiley

0 Citovat

Nechcete přepsat téma vlákna? Třeba "Magistr Ondřej Boček"? smiley

0 Citovat

Příběh pokračuje... smiley

0 Citovat

Omlouvám se, že spamuju i sem, ale uvedu pohled nezaujatého návštěvníka webů, které nabízejí levné a akční letenky.

Samostatně létáme bez cestovní kanceláře již řadu let - nemám blog, nemám žádné svoje stránky. Poprvé jsme letěli bez cestovky v roce 2011 do Londýna a od té doby létáme už sami. Už si ani nepamatuju, jak jsme tenkrát na levné letenky natrefili, možná to bylo i přes vás, možná přes někoho jiného.

K tomu, abych našel levné letenky a následně další věci (ubytování, transfery apod.), jsem si uložil do prohlížeče/přidal si na Fb spousty stránek. Pomáhají mi, na množství z nich koukám téměř denně. Obdivuji vaši práci, kterou s webem máte, co pro ostatní děláte. Za to velký dík - jen díky vám jsme se dostali na spoustu míst za levno, někam téměř zadarmo (viz Polsko za 10 zlotých).

Tolik kecy okolo. Co jsem tímto příspěvkem chtěl vlastně říct? Všiml jsem si, že se občas na některých konkurenčních webech objeví až nenávistné příspěvky. Viz například níže ten dnešní. Nepřijde mi fér, že někdo něco takového napíše a pak to zveřejní na svých stránkách. Chvilku mi trvalo, kam bych to sem napsal a narazil jsem na tohle téma u vás, kde jsem zjistil, že už evidentně máte s konkurencí svoje zkušenosti. Proč? Proč jsou mezi weby takové vztahy, když by to naopak mělo vést k vzájemné podpoře a vyhecování se - ke zdravé konkurenci?

Jak říkám, zrovna tento týden mi váš web pomohl, když jsme řešili pokutu z Itálie (levné letenky jsme zakoupili díky vám). Na AL fóru jsme vloni letěli do Nizozemska a letenky do Dubaje jsme měli ještě přes jiný portal (jnl). Koukám a hledám různě. Proto vím, jaká je to práce něco sepsat, vyhledat, vytvořit článek..., ale mrzí mě, že pak narazím na podobné vzájemné osočování o tom, kdo komu příspěvky krade, kopíruje...Jako návštěvník mám spoustu debilních dotazů, ale osoby, které na webech pracují, mi vždycky vyšly vstříc a na dotazy vždy slušně odpověděli...Tedy jako vy, tak konkurence.

Toť moje trápení, které jsem měl potřebu sem (ale i na další fórum) napsat. smiley

0 Citovat

Za mě říkám, nebuď z toho špatný smiley tohle prostě k internetu patří a asi bych to nebral jako radikální nenávist, spíše popichování. Je jasné, že každá akce vyvolává reakci a pokud se veřejně píše o cestujdraze, musí se soukromě poděkovat. To je prostě součást konkurenčního prostředí.

Každý web tu má určitým způsobem svůj význam a pokud píšeš, že se inspiruješ i jinde, pro nás to je zase motivace k tomu něco změnit a posunout kupředu.

0 Citovat

uz sa tesim na vojnu v pacifiku smiley

0 Citovat

No ne nadarmo se rika, ze se v Cesku uspech neodpousti.. smiley Myslim ze i podobne vykriky naseho oblibeneho kolegy jsou urcita znamka kvality pro kluky z CL smiley

0 Citovat

Dovolím si přispět se svou "troškou do mlýna", na rozdíl od asi 99% zdejších přispěvatelů jsem už trochu starší, sedmdesátka je pryč. Necestuji tak často jako většina z vás, ale tak jednou ročně si za velkou louži zaletíme za příbuznými. Letos jsem hledal marně levné lety do Chicaga, z PRG to bylo stále 26000 Kč. A protože cca 2 roky čtu tyhle stránky, naučily mne (tedy Dave) jak si pomoci. Nikdy dřív by mne nenapadlo hledat odlety z dalších blízkých letišť v okolí, Dave mi ukázal cestu. Nakonec jsme letěli z Berlína, Tegel flughafen. Kompletní cesta i s dopravou tam a krátkou prohlídkou Berlína s hotelem jsme pořídili za polovinu ceny z Prahy. Takže za cenu jednoho pasažéra jsme letěli oba s manželkou. Nikdy jsem nevyužil žádnou konkrétní možnost na které se tu denně upozorňuje, nikdy jsem tedy od Dava nedostal "rybu" ale patří mu můj velký dík za to, že mne naučil "ryby chytat", mnozí naši známí se ptali jak jsme na to přišli a my odpovídáme: cestujlevne.com, DÍKY, DÍKY, DÍKY Dave!

0 Citovat

Já myslím, že si to určitě zaslouží minimálně malý dárek - stylovou cestovní tašku.
Proto pokud máte zájem také poděkovat, přispějte na účet číslo 1138524012/3030.
Nezpronevěřím to, pokud něco zbude, tak to poctivě procestuji.
A nešetřete na něm, nebo mu budu nucen koupit batoh z Lidlu.


smiley Ten tvůj styl cestovní "tašky" by Dave určitě ocenil smiley

0 Citovat

Ahoj, rád bych se připojil k ostatním co jsou vděčni za www.cestujlevne.com. Díky vám (no nejen vám ;) ) jsme se podívali za pár kaček na různá místa naší krásné planety, teda zatím hlavně v Evropě. Nalezl jsem zde mnoho rad a užitečných návodů. Kdykoliv jsem měl otázku, našel jsem odpověď nebo jste mi poradili. Loni jsem se strachem nakoupil Gruzii a myslím, že to byl Dave, který ujišťoval, že je to tam v poho... A JE! Neskutečně jsme si tam užili 11 dní. 1-10 eurovky - Benátky za 1E, Marseille, Toulouse, Bordeaux, Nantes, Miláno... za upozornění na akce Volotey. Chtěl bych toho napsat tolik, co vše jsem díky vám a levnému cestování zažil. Co jsem viděl. Ověřil/vyvrátil informace, které nám média/průvodci/cestovky podávají... Díky. :)

A dovolil jsem si vás doporučit přátelům :)

https://www.facebook.com/martin....nref=story

1 Citovat

http://hledampraci.info - “marketer stoleti ;) “

0