Raději za 13,5k do Asie s AF přes CDG nebo raději připlatit další 4 litry a letět s Emirates, kde z minulého roku mám už nasbíráno pár mil... Toť otázka  .

Air France x Emirates

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

11 reakcí

Raději za 13,5k do Asie s AF přes CDG nebo raději připlatit další 4 litry a letět s Emirates, kde z minulého roku mám už nasbíráno pár mil... Toť otázka smiley

0

Tak Emirates nikdy nespadlo, tedy FLE=0 smiley Myslím, že i cesta bude zábavnější. Otázka je, zda to stojí 4 litry.

0 Citovat

raději bych ty 4000 utrácel v cílové destinaci než za letenku

0 Citovat

Ja bych se rozhodl podle prestupu, ale dal bych v tomhle pripade spis prednost cene..

0 Citovat

Nic proti AF, mají velmi slušný servis, přestupové časy na CDG bývají komfortní... jen co jsem s nimi 4 x letěl do Karibiku, tak z toho zrovna 2 x stávkovali smiley

0 Citovat

V tomhle případě bych se rozhodnul asi pro levnější variantu. Pokud to nechceš propojit s nějakým přerušením v Dubaji, tak to nemá význam. Většinou má Emirates i delší přestupy. U Air France se zase připrav na delší let. Předpokládám, že poletíš z Francie nějaký přimý cca 13 hodinový let.

0 Citovat

Dálkové tak jednou ročně a s Emirates by to teď bylo potřetí... Ještě ale koukám, že s Emirates by jeden leg byl A380tkou smiley

0 Citovat

Ja souhlasim s tim ze EK mile jsou k nicemu (EK neni v zadne alianci a tusim ze se u nich daji nacitat jeste mile od Quantasu) - nicmene kdyz litas hodne sluzebky, tak je super mit vylitanej status - samotny mile sou podle me skoro k nicemu (souhlas ze nasbirat mile na 2x C do USA je dost dlouhej proces) - ale je super salonek zadara (kdyz nechces / nemas kreditku)..

0 Citovat

Píše že létá jednou ročně...

Jinak se budu opakovat, ale A380/A380neo tu bude u x aerolinek ještě dalších 20-30 let minimálně, takže se s ní dříve nebo později určitě proletíte a dávat extra 4000 jenom za let s ní v Y je prostě nesmysl a nerozum.
Za ty peníze máte v Thajsku 2-3 noci ve velmi slušném hotelu/resortu!!!

0 Citovat

Díky za reakce. Nakonec opravdu převážily negativa EK a booknuli jsme AF. A za ušetřené peníze můžeme třeba booknout jednu noc v Marina Bay Sands, abysme si mohli zaplavat v jejich bazénu smiley)))
EDIT: Negativa myšleno dražší cena a o něco delší přestup.

0 Citovat

Ludia,

mam este jednu-dve pod otazky k Air France.. Aky je servis na palube? myslim teraz hlavne na dlhsie lety, nieco podobne ako s Emirates? alko free?
A ako je to s loungom priamo v Parizi ked letite s Air France? su lounge free pokial mate aspon kreditku alebo su tam podmienky ako vsade inde?
dik

0 Citovat

ROFL smiley

0
11 reakcí