Ahoj, v srpnu jsem absolvoval nesmírně zajímavý 10denní pobyt v Severní Koreji. Cestopis ještě nějakou chvíli potrvá, ale už jsem na naši cestovní facebookovou stránku nahrál první várku fotek včetně popisků, tak pokud budete chtít, můžete kouknout. Jsou to zatím fotky jen z prvních dvou dní pobytu, z hlavního města Pchjongjangu, a postupně budu přidávat další. Nakonec přidám i cestopis, kde bude určitě více informací, než kolik se vejde do popisků k fotkám. Takže pokud vás Severní Korea zajímá, sledujte naši stránku na Facebooku nebo tohle téma. A pokud náhodou Facebooku neholdujete, fotky dávám i na Flickr. Kdyby vás cokoli zajímalo, klidně se ptejte tady nebo na Facebooku. Pokud budu vědět, rád odpovím.  .

Severní Korea 2015

Založil ve fóru Cestopisy

12 reakcí

Ahoj,

v srpnu jsem absolvoval nesmírně zajímavý 10denní pobyt v Severní Koreji. Cestopis ještě nějakou chvíli potrvá, ale už jsem na naši cestovní facebookovou stránku nahrál první várku fotek včetně popisků, tak pokud budete chtít, můžete kouknout. Jsou to zatím fotky jen z prvních dvou dní pobytu, z hlavního města Pchjongjangu, a postupně budu přidávat další. Nakonec přidám i cestopis, kde bude určitě více informací, než kolik se vejde do popisků k fotkám. Takže pokud vás Severní Korea zajímá, sledujte naši stránku na Facebooku nebo tohle téma. A pokud náhodou Facebooku neholdujete, fotky dávám i na Flickr.

Kdyby vás cokoli zajímalo, klidně se ptejte tady nebo na Facebooku. Pokud budu vědět, rád odpovím. smiley

0

Hned bych jel, tak se těším alespoň na ten cestopis smiley

0 Citovat

Ahoj. Mohu se zeptat, jak jsi získal vízum?

0 Citovat

Bomba. Super fotky, těším se na povídání!

0 Citovat

Taky bych chtěl navštívit KLDR. Někde jsem slyšel, že výlety tam jsou možné jen a pouze organizovaně a s cestovními kancelářemi. Nějaké cestování na vlastní pěst neexistuje. Jak jsi tam byl ty? A jak jsi získal vízum? Díky smiley těším se na cestopis

0 Citovat

tak musím říct,že tam bych nejel ani zadarmo,natož za tu raketu co to stojí..

nějaká politika mi je ukradená,ale vždyť v SK prakticky nic zajímavého neuvidíte,chodí se ve skupině na předem určená místa,těch cestopisů,fotek a videí je na netu hafo a všechny na jedno brdo ..

0 Citovat

Tak mi to jeste ted pripomelo, ze se tady pred casem Dave ptal, kdo by pripadne do SK jel smiley Mozna pro nekoho ne, ale pro me by tam toho byla k videni urcite spousta a ty penize bych za to dal.

0 Citovat

No...myslel jsem si (skoro), ze jste tam byli opet spolu a nedali jste vedet smiley

0 Citovat

Koreanistka v DVTV

http://video.aktualne.cz/dvtv/i-v-sever ... 590604f2e/

0 Citovat

Na facebookovou stránku i na Flickr jsem právě přidal další várku fotek ze Severní Koreje, tentokrát už i pár mimo Pchjongjang. smiley

0 Citovat

Děkuji za parádní fotky.

0 Citovat

Krásné fotky a moc díky za možnost takto nakouknout do země, kam není moc snadné cestovat.
Obdivuji tvoji výdrž reagovat na některé komentáře na FB od lidí, kteří zřejmě nepochopili/nechtějí pochopit/nechtějí vidět, že i Severní Korea má co ukazovat...mnoho zajímavých staveb, krásnou přírodu. Z doposud prezentovaných fotek mě kromě českých tramvají hodně zaujala všudepřítomná čistota. Je to tak i na venkově?

Jen tak pro zajímavost, jakou používáš fototechniku?

0 Citovat

Cestopis to sice ještě není, ale přesto jsem se úplně neflákal a poskytl rozhovor o Severní Koreji serveru Lidovky.cz. smiley
Přečíst si jej můžete tady: KLDR očima cestovatele: Sochám Kimů se musíte klanět, do mauzolea nesmíte bez kravaty

0
12 reakcí