Jaké nové fičury by se vám tu líbily? Některé, co jsem postřehl dříve: - sms notifikace - mobilní appka - jeden účet na komentáře i diskuzi Co už máme: - personifikovaný newsletter (lze vylepšit..) - personifikovaný notifikátor do Chromu .

Co byste si na Cestujlevne.com přáli?

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Jaké nové fičury by se vám tu líbily?

Některé, co jsem postřehl dříve:
- sms notifikace
- mobilní appka
- jeden účet na komentáře i diskuzi

Co už máme:
- personifikovaný newsletter (lze vylepšit..)
- personifikovaný notifikátor do Chromu

0

Dobre by bolo keby som mal pri hladani letenky moznost zadat viac ako jedno odletove mesto(letisko) , napriklad navolit "Odkud" : Praha, Mnichov a Budapest , vyhladavanie lacnejsej varianty by sa urychlilo.

0 Citovat

Cestovatelskou seznamku (spolucestujeme), at nemusim kvuli tomu chodit na FCB smiley

0 Citovat

Možná Vám to bude připadat jako zbytečnost, ale tak jako existují weby s hodnocením hotelů, restaurací, leteckých spol. atp, hodilo by se podle mě i hodnocení cestovního pojištění (pojištění půjčených aut), konkrétní zkušenosti lidí v různých zemích a jejich hodnocení- pokud byli nuceni pojištění využít. Tyhle informace se mi z diskuzí vytahují dost špatně. Mohlo by být v rámci rubriky "Cestovní pojištění". Jinak super a DÍKY.

0 Citovat

- pridat moznost multiple nielen odletovych, ale aj priletovych letisk (aka to radost, ked mi vyhladavac dokaze najst VIE-IAD, JFK-PRG bez nutnosti cielene nastavovat double open jaw)
- pri rozvrhnuti +- x dni spravit tabulku ODLET / PRILET s najnizsimi cenami v jednotlivych dnoch

nebudem to tajit - obe ficury ma Kayak. na CZ-SK trhu neviem o nikom, kto by ich ponukal. mohli by ste byt prvi smiley

0 Citovat

pri pokuse o booking VIE-SFO prisiel dalsi napad na zlepsenie detailu - uviest uz pri vypise leteniek pocet transferov pri kazdej ceste, a v hoverboxe skratky transferovych letisk. clovek tak nemusi otvarat letenku od Alitalie, aby zistil, ze nelieta priamo FCO-SFO, ale ma transfer na JFK .. ako vravim, drobny detail, ale potesil by smiley

0 Citovat

plavby lodí

0 Citovat

Bylo by dobré moci zadat rozsah dní odletu (od-do) a počet dní mezi odletem a návratem a výsledkem by mohla být tabulka kombinací jednotlivých dnů a nalezených nejnižších cen. Maximální délka letů včetně přestupů. Nápověda ke zkratkám letišť, ukážu kurzorem na BFL a ukáže se co to je, abych to nemusel stále hledat.

0 Citovat

Korektury textů (jazyk i fakta).

0 Citovat

To spolucestování by bylo dobré smiley smiley

0 Citovat

Pri rozliseni 1366x768 (bezne notebookove) sa mi pri Firefoxe vo fullscreene nezobrazuje horne menu. Neviem sa dostat k diskusiam, rezervaciam atd inak ako cez URL. Vedeli by ste to fixnut prosim?

0 Citovat

Historii akci, abych si mohl porovnat, jak je aktualni akce vyhodna.

0 Citovat

Jsou zde tipy na levné letenky, mohlo by zde být i vlákno "Hledám letenku" - zrovna hledám narychlo letenku od půlky února do začátku března mezi PRG - SAN a zpět (klidně i kombinace z VIE, BUD) a nemůžu se dostat pod 17k smiley

0 Citovat

Jsem byl v noci slepý, hledal jsem to na hlavní stránce smiley

0 Citovat

Mě by se líbilo mít v článcích nějaký prvek, kterým bych dal najevo, že se mi daná nabídka líbí / chci ji využít / využil jsem ji. Psát do komentář "jůů" mě nebaví, ale rád bych vám dal jednoduchým způsobem najevo, zda je pro mě nabídka atraktivní. Teď máte jednu nabídku lepší než druhou, ale můj itinerář je pro letošek bohužel plný. A bankovní účet prázdný smiley

0 Citovat

Něco takového už v podstatě funguje – na konci každého článku, ještě před diskuzí, můžeš článek ohodnotit hvězdičkami smiley Tedy pokud jsi neměl na mysli něco jako "lajky" na Facebooku, že by bylo u nabídky napsáno "Uživateli literakl se líbí tato nabídka!" smiley

0 Citovat

Ale nebylo by špatné "hlasování" s možnostmi ve stylu:
- super, mám koupeno
- koupil bych, mám prachy, ale nemám čas
- koupil bych, mám čas, ale nemám prachy
- koupil bych, ale nemám ani čas ani prachy
- koupil bych, mám čas i prachy, ale nechce se mi vytahovat kreditku smiley
- tohle mě nezajímá
smiley smiley

0 Citovat

Přesně, až na předposlední možnost. Případně ještě přidat variantu, že mi nevyhovuje místo odletu (aby Pražáci nadávali na Katovice a Ostraváci na Mnichov smiley ).

0 Citovat

Nejsem proti žádné funkcionalitě, ale myslím, že UXák bude po mě chtít slyšet - k čemu vám to bude?! smiley

0 Citovat

Mě třeba takové kraviny baví sledovat...smiley

0 Citovat

Neboj, těch chystáme spoustu smiley

0 Citovat

Diskuze je trocha forma chatu, určitě s tím něco musíme vyvést, o tom žádná, ale trocha guláše bude obsahovat i v následujících letech.

0 Citovat

Potesil by fuel dumping tak jako v historii cestujlevne smiley.
Je mi sice jasne, ze po zverejneni prispevku je jeho zivotnost velice kratka, dnesni doba ctrl+c ctrl+v, ale treba by se to dalo publikovat jako obrazek ten uz se indexuje hur, a take bez pouziti url ref.

0 Citovat

Mě v mobilní verzi chybí vyhledávací okno. Pak bych ještě schoval tu sekci v patičce, kde se volí zasílání informací o akčních nabídkách.

0 Citovat

Páni, neuvažovali ste otvoriť aj ponuky na plavby loďou za sell off price?
Nikde na cz/sk weboch som nevidel , že by to niekto robil.

Stredozemné more, BCN-Kanarske-Madeira, Dubai-Mumbai, Karibik alebo KRK-SJU a navrat cez Atlantik do BCN ?
Myslim, že by ste dorazili ponuky cestovky. Invia by sa mohla ísť skryť.

0