Chtěl jsem letět, ale bohužel to nakonec nevychází, tak se chci podělit o nabídku, původně byla za 2,5, teď bohužel stoupla jedna z letenek, tak se člověk dostane na ty cca 3 tisíce, ale i tak si myslím, že je to dobrá cena. Možnost i přeletu z Tenerife na jiný ostrov (https://www.bintercanarias.com/ cca 1 tis kč ) a návrat opět do Bruselu, stačí si trochu pohrát s odlety a moře 18-19 by melo byt, to pro otužilce taky jde ! ) .

Kanárské ostrovy z Prahy (přes Brusel) zpáteční - 3 tisíce

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

Chtěl jsem letět, ale bohužel to nakonec nevychází, tak se chci podělit o nabídku, původně byla za 2,5, teď bohužel stoupla jedna z letenek, tak se člověk dostane na ty cca 3 tisíce, ale i tak si myslím, že je to dobrá cena. Možnost i přeletu z Tenerife na jiný ostrov (https://www.bintercanarias.com/ cca 1 tis kč ) a návrat opět do Bruselu, stačí si trochu pohrát s odlety smiley)

jinak ten klasický termín 4.3. - 9.3. na Tenerife/ počasí už bude na cestování stačit a výstup na Pico del Teide je jasnej smiley a moře 18-19 by melo byt, to pro otužilce taky jde ! smiley)

odkazy na jednotlivý letenky: 4.3. Praha (8:55) -> Brusel(10:20) ---------- Brusel (13:10) -> Tenerife (16:45)
9.3. Tenerife (8:15) -> Brusel (13:45) ---------- Brusel (19:15) -> Praha (20:40)

ryan air smiley)

0

Kanarske navstevujeme v poslednich letech pravidelne, byli jsme tam 7x ted na konci brezna letime po 8 ,.zatim vzdycky s Ryanairem ,, ted co ma ty 2 zavazadla do kabiny ,tak to je nejlepsi tah jaky mohl udelat , litame na konec roku a na ten brezen vzdycky na tyden ..odlet pokazde odjinud podle ceny ted napriklad Tenerife z Venezia Treviso za 55 euro jedna letenka do Trevisa Wizzair z Prahy ( sel ted koupit ten let asi za 470 kc,,, ja ho kupoval za 750 kc asi zpatky jeste nemam prosvihl jsem trosku Madrid za 15 euro ,ale ono pokracovani z Madridu nebylo zadne stesti a Madrid je takovy moc velky chaos ,, tak to vidim asi na Wroclaw ,,ale jeste je dost casu rozhodne se daji Kanary poridit za dostupnou cenu no a ubytovani pres booking.com je super vyberu si co nam vyhovuje nejlepe a platba az na miste transfer z letiste neni problem nebo si pujcime na letisti auto na cely tyden,, jinak asi nejpohodlnejsi je to pres ten Brusel ,protoze tam je z Prahy Ryanair pro jizni Moravu je dobry let z Bratislavy na prestup a pro Ostravu zase asi Polsko i kdyz do Prahy se clovek dostane za 3 hodiny ... a bez auta moc Katowice stesti nejsou z Polska se mi libi Wroclaw pripadne Krakow ted ale Ryanair v Polsku dela pekny vitr nevim prijde mi to jako likvidacni utok na Wizzair protoze i z Prahy je podivne ze zavadi zrovna Bergamo a Roma kdyz totez lita Wizzair,,, No a v tom Polsku Wroclaw- Warsava 2 eura ,, Warsawa - Gdansk 2 eura ,, tim se zcela jiste neco sleduje ) Wizair si ale kope vlastni hrob tim zpoplatnenim prirucniho zavazadla a i dolu jsou za hodne penez ,, skoda protoze je to dnes asi uz jediny konkurent Ryanairu,,,, snad jeste trosku EasyJet zbytek jsou uz pak jen akce a narazove nahodne letenky,,,

0 Citovat

Kanáry nás lákají, ale máme strach ze studené vody. Pod 22 stupňů do moře vlezeme jen se sebezapřením. A všude píšou, že maximum je 21 stupňů. Ale zase tam jezdí milióny lidí ročně, tak snad to tak hrozné nebude. Nebo jen chodí do vyhřívaných bazénů a na procházky?

0 Citovat

Od dejme tomu dubna/května do října/listopadu se dá v pohodě koupat smiley

0 Citovat

Zalezi jak ktery rok vzdycky jsme byli na konec roku a v breznu na Lanzarote to 2 x bylo na tom konci roku i na koupani jednou to bylo uz na hrane na Fuerteventure bylo koupani na konci roku 2x dobre letos na zacatu roku mela voda podle udaje necelych 21 stupnu v breznu to pak bylo lepsi uz to jsme byli na Tenerife a taky na Gran Canaria ,, takze koupat se tam skutecne v zime da ..

0 Citovat

Jeste ctu o tech 22 stupnich v zime opravdu more ma max tech 20-21...ale i 19-20 se jeste da ,,ono je to trosku jine kdyz ma vzduch treba 22 a voda 20 a jine kdyz je nekde v lete 30 .. to pak prijde takova voda studena, ale pri tech 22 ani ne ,, v lete ma more na Kanarech podle udaju trosku vic ale nikdy to nebude jako treba v Recku ,, jezdi se tam celorocne ale podle meho to ma hlavni prinos v zime ,, urcite v zime volit Lanazarote nebo Fuerteventuru protoze je nejbliz Africe ostni ostrovy od brezns ,, leden a unor spis na jine aktivity nez na koupani,,,ale treba letos jak jsem sledoval bylo pak i v lednu 25 ,,nejaky ten den a ta voda se derzela porad nad 20,,,,

0 Citovat

Na Lanzarote jsme meli apartman i s bazenem v apartmanovem komplexu a teplou vodu pripousteli, ale to byl leden a zrovna to moc nevychazelo s pocasim ,letos na Fuerteventure jsme do bazenu nevlezli ani jednou ) , protoze bylo cely tyden azuro vzduch 22 -24 voda v mori 20-21 v lednu , tak jsme se valeli cely tyden na plazi ..) jestli chce nekdo teplotu more 25 a vyse musi jinam....

0
6 reakcí