Ahoj, rád bych cestoval stylově a hledám nějaký travel bag, který by podtrhl můj sex-appeal, zvýraznil můj look a nekazil mi outfit. No prostě něco stylového, co nebude sklouzávat k uniformitě a zároveň nic výstředního co by zbytečně upoutávalo nežádoucí pozornost gayů na lovu. Budu rád za všechny tipy. Našel jsem tohle, ale myslím, že to ještě není úplně ono: http://www.armani.com/cz/giorgioarmani/ ... 108ep.html .

Stylové cestovní zavazadlo pro metrosexuála

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

Ahoj,

rád bych cestoval stylově a hledám nějaký travel bag, který by podtrhl můj sex-appeal, zvýraznil můj look a nekazil mi outfit.
No prostě něco stylového, co nebude sklouzávat k uniformitě a zároveň nic výstředního co by zbytečně upoutávalo nežádoucí pozornost gayů na lovu.
Budu rád za všechny tipy.

Našel jsem tohle, ale myslím, že to ještě není úplně ono:

http://www.armani.com/cz/giorgioarmani/ ... 108ep.html

0

Myslím, že s tímto modelem Wehrmacht M34/1940 si rozhodně ostudu neuděláš a tvoje metrosexuální ego by mohlo býti plně uspokojeno. Rozměrově splňuje požadavky i do Wizzair.

0 Citovat

Ten Armani vak, není to trochu lacné ?
RUNWAY BACKPACK IN SUEDE EUR 2.030,00

0 Citovat

Jedine RIMOWA kolekce Luftwafe ALU collection smiley Vdycky kdyz letim pres Mnichov tak se na ne chodim divat do travel shopu smiley

https://www.worldshop.eu/category/Cases ... _Koffer_?2

0 Citovat

smiley smiley smiley

0 Citovat

Nad stylovým báglem jsem také kdysi přemýšlel, nakonec zvítězil cestovatelský duch nad elegancí a nedám dopustit na pořádný batoh smiley
Jinak mě se líbí spíše tašky do ruky https://www.google.cz/search?q=leather+ ... +bag+black v Americe za pár $
Dávat za batoh 2x RTW ticket by se mi nechtělo smiley

0 Citovat




Našel jsem Birkin bag od designéra Marca Jacobse, který ho navrhnul pro Hermés, sleduji jeho tvorbu už delší dobu jeho návrhy jsou opravdu velmi elegantní, přijde mi mi stylovější, exkluzivnější a má čistší design než to co dělá Louis Vuitton.
Ale mám trochu obavy, že se bude líbit i přítelkyni, bude si ho půjčovat (a to má asi 50 vlastních kabelek) a jak jí znám, tak mi ho brzo celý zničí.

0 Citovat

Myslím, že pokud tam budeš udržovat trvale zásobu lahváčů, jak už jsi někde psal, tak by se to mohlo přítelkyni špatně nosit takhle na předloktí a mohl by sis ho chvíli užít. Jen bych řekl, že to nesplňuje druhý řádek Tvého úvodního příspěvku a trošku se obávám, aby jsi nebyl, zcela neoprávněně samozřejmě, překvapen ze zájmu stejného pohlaví a možná by jsi ho ještě rád věnoval přítelkyni a lahváče vypil

0 Citovat

Tady by se dalo neco vybrat http://www.qwstion.com/en/bags.html . Osobně lítám s 40l batohem z Lidlu. Má rozměry palubního zavazadla, ideální look, aby ho případní nenechavci nechali na pokoji a nevadí mu ani případný vyválení v kolomazi při přesunech v asijských busech. Jenom mi to trochu kazí můj sex-appeal, ale zas mám klid od kluků na lovu.

0 Citovat

Tenhle topic musím sledovat, víc fotek ve stylu chla...chlap...sakra nejde mi to napsat, pořád mi prsty chtějí psát ženských....chlap...chlapů, jako je ta výše by nebylo?

0 Citovat

Ale bylo - fotek je dost, jen ten bag není až tak exkluzivní a jedinečný jak jsem si myslel.
Vyrábějí to po tisících kusech a i když se dělají různé barvy a velikosti, na můj vkus je až moc rozšířený.
Raději bych nějakou limitovanou edici s individuálním číslováním, nebo si nechám něco ušít na zakázku v Miláně.






0 Citovat

Ačkoliv je fórum veřejnou diskuzí, poprosil bych o menší flame, ideálně žádný...

0 Citovat

Nedaji se tu nekde vlozit ty obrovske vysmate smajliky jako jsou na facebooku? Tenhle topic mi pravidelne zveda naladu smiley

0 Citovat

Já pořád čekám, kdy se tady objeví zpráva, že to všechno byl jen fór. A čím déle čekám, tím víc mě děsí představa, že to je myšleno vážně. smiley

0 Citovat

Tak se mrkněte, kdo příspěvek vložil a jaké jiné diskuze tady rozvířil;-) a hned je to jasnější, ne?

0 Citovat

Jak ty předchozí příspěvky autora byly úplně mimo, tak tohle mi přijde velmi vtipné a dost mě to baví a myslím, že fór je právě v tom, že snad není třeba psát, že je to fór smiley

0 Citovat

Já mám s tímto bagem stejný problém jako s iphonem.

Líbí se mi, je stylový, elegantní, kvalitní, má dokonale propracované detaily, ale je hodně rozšířený a prostě okoukaný.

Abych si zachoval individualitu a jedinečnost, tak bych si musel koupit nějakou výstřední barvu, ale pak bych k tomu zase špatně sháněl boty a další doplňky. No nevím není to jednoduché sladit outfit dohromady.






0 Citovat

Urcite je Vam jasne, ze spravny metrosexual se proste nemuze zabyvat pouze otazkou svehou outfitu, iphonem, nebo Louis Vuitton kabelkou. Obetujte 10 min sveho casu, oholte lumberjacka a zacnete o sebe pecovat!

https://www.youtube.com/watch?v=BQh5rCGgJfI

Navic tento hoch vytvoril i video, v kterem popisuje obsah kazdeho spravneho MenBagu smiley

https://www.youtube.com/watch?v=6xNGVHTV07Q

0 Citovat



Výběr z několika barev, levný a praktický...


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

ja uznavam jedine:

0 Citovat

Bohužel, to Ti neprojde u Wizz, jinak je vidět, že máš styl

0 Citovat

na Ukrajine predavali aj mensiu kabelu v prevedeni "biznis", ktora splna podmienky Wizzairu. Ale samozrejme aj takato vacsia, ak nie je uplne naplnena sa da natlacit do klietky aby splnala spravne rozmery smiley

0 Citovat

To ji ale pak nebudeš moc pořádně vycpat, abys ji předvedl v plné kráse na rameni nebo trénovaní jedinci stylověji na předloktí při čekání na check - in.

0 Citovat

A co jsi na konec vlastně vybral?

0 Citovat

tohle vlákno mě fakt pobavilo smiley smiley

0