Zkušenosti s touto aerolinkou na trase Praha - Rotterdam .

Transavia

Založil ve fóru Letecké společnosti

23 reakcí

Zkušenosti s touto aerolinkou na trase Praha - Rotterdam

0

Mam dotaz - poprve letim s Transavii - netusite, jak funguje check-in?

Diky, Honza

0 Citovat

Diky, nejak jsem to prehledl smiley

0 Citovat

Poprve jsem letel s Transavii z Prahy do Rotterdamu minuly ctvrtek.

Letadlo - zatim nejlepsi, ktere jsem u nizkonakladovek videl smiley Obcerstveni na palube za priznive ceny.

Letiste v Rotterdamu je opravdu male, ale na druhou stranu clovek byl rychle venku smiley doprava do centra je primym autobusem, ktery jede tak 25 minut kazdy 15 minut.

Jen to zpozdeni mi pokazilo dojem - na odletu to bylo 40 minut.

0 Citovat

Ahoj, vyplatí se rezervovat za poplatek sedadlo ? Letím s přítelkyní a neradi bychom seděli rozházeně při letu do Paříže. Díky smiley

0 Citovat

Není potřeba smiley letenky jsou ve většině případu hned vedle sebe. Bude stačit dojít včas na check in nebo udělat online checkin a je to.

0 Citovat

Díky za rychlou odpověď, jdu to koupit. smiley

0 Citovat

Zdar,
pokukuju po letenkách do Paříže o prázdninách, napadne mně Transavia a ejhle...vůbec neprodávají letenky od cca. půlky července do začátku září smiley ví někdo důvod?? smiley

0 Citovat

Zkusenosti s Transavia me docela zajimaji,,, ctu si to co se pise ,,takze malo mista na nohy ? a je treba k mani za poplatek vetsi prostor ?

0 Citovat

Od 30.5.2016 spojí Transavia Mnichov s Berlínem - něco pro letecké sběrače tras smiley

0 Citovat

Dobrý den, čeká mě let se společností Transavia. Povoleno je příruční zavazadlo, a to:

Max. 45 x 40 x 25 cm, guaranteed to be transported in the cabin
This piece of hand luggage will get a green label. Stow this piece of hand luggage under the seat in front of you.
OR
Max. 55 x 40 x 25 cm, not guaranteed to be transported in the cabin
This piece of hand luggage will get a ruby label. Stow this piece of hand luggage in the overhead luggage compartments. Please keep in mind that in case overhead compartments are full, your luggage could be transported in hold for free.

Tzn. Že kufřík o velikosti 55 x 40 x 25 cm se musím odbavit? A můžu si sebou na palubu vzít alespoň kabelku, popř. jak velkou? Tuto informaci jsem nikde nenašla. Moc děkuji.

0 Citovat

To znamená, že kufřík je možné vzít na palubu, ale negarantují to. V případě, že let je plný a všechny zavazadla by se tam nevešla, tak pak půjde do podpalubí zdarma, řešilo by se až na gatu, v tuto chvíli nemá cenu řešit.

0 Citovat

No já řeším stejný problém, let do Paříže a budu mít s sebou normální batoh, kterej má maximální rozměry 55x40x20 s tím, že bude poloprázdný a bude se moci zmačknout. Budu mít ještě malou kabelku přes rameno. S tím vším mě do letadla bez příplatku pustí? Myslím, že batoh by neměl být problém, když se dá zmačknout, problém spíš nastane, když někdo bude mít kufr, který je netvarovatelný? Chápu to dobře? Díky. Adam

0 Citovat

Byl jsem s Transavii na Orly 4x a nevidel jsem ze by nekdo mel problem. A ze na palubu tahali i rekl bych vyrazne vetsi plastaky nez jsou povolene rozmery. Jednou jsem videl, ze ho primo na palube letuska brala k sobe. U Transavie je zvlastni to, ze kdyz letis rano tam, tak ti daj svacu a kafe/mel jsem mozna stesti, ze let obsluhovala primo Air France/. Zpet po 18h svacu jen za ojra/to byla vzdy Transavia/. Kurna hned bych na par dni letel zas smiley

0 Citovat

Ahoj,

v září se chystáme s přítelkyní využít nabídku od Transavia PRG - ORY, která zde byla publikována a mockrát děkuji za výborný tip.
Akorát jsem trochu zmaten ze zavazadel. Letím asi po 3. v životě smiley
Prosím Vás, v ceně letenky je 1 příruční zavazadlo do 10kg. Rád bych si vzal samozřejmě nějaký malý batoh / malou tašku přes rameno / tašku na ntb.
Nerad bych aby můj ntb jel v zavazadlovém prostoru a zároveň nechci tahat všechny věci (mobil, peněženku, etc...) po kapsách.

Umožní mi mít tedy ideálně malý batoh (16l), který bude poloprázdný + ten zmiňovaný kufr?
Přítelkyně si k 10kg kufru přikoupila kufr 25kg, tzn, že může mít kabelku + 25kg zavazadlo?

Děkuji za radu.

Hezký den,
Adam

0 Citovat

ahoj včera mi zrusili let HV9811 na trase MUC-DBV, nejprve odlozeno z duvodu spatneho počasí a nakonec když se zacalo letat zruseno uplne - klasika bylo malo lidi tak se jim to vyplatilo zrusit. Peníze za letenky vrati, s tim asi problem nebude, jen se chci zeptat jestli s tim ma někdo zkusenosti a ma (myslim si ze na 99% ne) smysl zkouset z nich dostat něco za 1, cestu do mnichova 2, parkovani 3, storno v hotelu atd atd -))
diky a preju vsem lepsi dolet -)
David

0 Citovat

Ahoj, a jak moc dopředu ti let zrušili? Až v den odletu, když už jste byli v Mnichově?

0 Citovat

čeká mně první let s Transavií, PRG-ORY, tak v rámci přípravy dohledávám podrobnosti.
letíme dva, ale kvůli dodatečnému nákupu máme dvě samostatné rezervace.

Jak se u HV řeší seating?
24 hodin předem se otevře checkin online a tam si sedadlo vyberu nebo dostanu přiděleno?
Pokud přiděleno, tak náhodně, nebo v tom je nějaký systém a dá se to ovlivnit?

Případně má cenu čekat až na checkin na přepážce? Dávají místa podle přání, nebo cestující náhodně rozesazují bez možnosti to ovlivnit?

Díky za tipy.

0 Citovat

Ahojte,
akceptuje Transavia okrem klasickej príručnej batožiny aj kabelku so sebou na palubu,alebo s tým robia problémy.Ešte som s nimi neletel tak aby priateľka na letisku nebola prekvapená.Nas ich stránke je písané že max. 1 kus na osobu.Ide o let VIE-ORY a späť.
Díky

0 Citovat

Od 9. května příštího roku spouští holandská Transavia linky z polských Katovic a Vratislavi do Amsterdamu, spojení z obou polských letišť na Schiphol bude provozováno každé úterý, čtvrtek a neděli. Letenky jsou již v prodeji, jednosměrně za 29 €.


www.transavia.com

0 Citovat


Transavia
Zavazadla
Příruční zavazadlo je zdarma a každý cestující si může vzít s sebou maximálně 1 kus o hmotnosti 10 kg a rozměrech 55 x 40 x 25 cm.

Znamená to, že nemůžu mít s sebou batoh nebo kabelku ještě navíc, ale jen to jedno příruční zavazadlo?

0 Citovat

Je to skutečně tak, můžeš mít pouze ten jeden kus!

0 Citovat

Batoh je příruční zavazadlo, myslím, že "maximálně 1 kus ..." je dost jasné vyjádření. Co se týče kabelky, většinou to ani lowcosty neřeší, ale je třeba být připraven, pokud to řešit budou ji být schopen narvat do příručního zavazadla.

0 Citovat

Muzes mit pouze 1 ks - tzn. ze te budou nutit nacpat kabelku do prirucniho zavazadla. Resp. Takto striktni byla jen nemecka posadka, te spanelske to bylo uplne jedno.

0
23 reakcí