Dobrý den, v srpnu letíme s manželkou na Ibizu, tak se obracím na zkušenější cestovatele s prosbou o rady a tipy: - plánujeme si půjčit auto - máte zkušenosti s nějakou lokální půjčovnou anebo můžete doporučit nějakou mezinárodní, jaké jsou vaše zkušenosti? Dát si raději plné pojištění? - protože ubytování je poměrně drahé a chceme trip udělat co nejvíc lowcostově přemýšlíme, že bychom třeba přespávali i v autě/přírodě - je to možné, to znamená legální a bezpečné?? Máte osobní zkušenost? - uvítáme rady, co určitě vidět, navštívit? Tipy na hezké pláže atd..něco jsem už pročetl, ale každá rada se hodí.. Děkuji všem za odpovědi.. .

Ibiza 2016 - rady a tipy

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Dobrý den,
v srpnu letíme s manželkou na Ibizu, tak se obracím na zkušenější cestovatele s prosbou o rady a tipy:

- plánujeme si půjčit auto - máte zkušenosti s nějakou lokální půjčovnou anebo můžete doporučit nějakou mezinárodní, jaké jsou vaše zkušenosti? Dát si raději plné pojištění?
- protože ubytování je poměrně drahé a chceme trip udělat co nejvíc lowcostově přemýšlíme, že bychom třeba přespávali i v autě/přírodě - je to možné, to znamená legální a bezpečné?? Máte osobní zkušenost?
- uvítáme rady, co určitě vidět, navštívit? Tipy na hezké pláže atd..něco jsem už pročetl, ale každá rada se hodí..

Děkuji všem za odpovědi..

0

viewtopic.php?f=28&t=3874

0
1 reakce