Ahoj, máte tip na nějaké pěkné pláže na západní Krétě? Myslím tím nějaké jiné, než o kterých se člověk dočte všude a podle toho to tam taky vypadá (Balos, Elafonisi, Falasarna, atd.) Ty profláknuté navštívíme pravděpodobně taky, ale rád bych i něco co není tak známé, ale stojí za to. Jestli vůbec něco takového na Krétě ještě existuje  .

Západní Kréta - pláže

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

5 reakcí

Ahoj,

máte tip na nějaké pěkné pláže na západní Krétě? Myslím tím nějaké jiné, než o kterých se člověk dočte všude a podle toho to tam taky vypadá (Balos, Elafonisi, Falasarna, atd.)

Ty profláknuté navštívíme pravděpodobně taky, ale rád bych i něco co není tak známé, ale stojí za to. Jestli vůbec něco takového na Krétě ještě existuje smiley

0

Pokud máte auto, tak jeďte na jih, tam jsou kilometry pláží, kde nenarazíte na člověka. Prostě pojedete podél pobřeží a kde se vám bude líbit, tak si zastavíte.

0 Citovat

Mně se nejvíc líbila pláž u pevnosti Frangokastello, ta je hodně fotogenická. A jinak celý jihozápad je moc hezký.

0 Citovat

Jj auto máme. Zrovna Frangokastello a okolí je na seznamu jako jediné místo z jihu - máme to nejblíž, takže tam asi zavítáme a uvidíme co bude kolem.

0 Citovat

Zrovna pobývám ve Frangokastellu a můžu potvrdit, že je tady i v plné sezóně sotva pár lidí, ale spíš doporučím trošku popojet k pláži Vatalos (info). Jestli chcete pláž jen pro sebe, tak zkuste Lakki Beach (info) kousek za Frangokastellem směrem na východ, dojezd po nezpevněné cestě, ale málokdy tu někdo je. Jinak pěkná pláž je Iligas (info) za Chorou Sfakion, odpoledne jen pár lidí a hlavně je chráněná před větry. Všude na jihu hodně fouká, proto jsou některé pláže liduprázdné.

0 Citovat

@Lucx: Díky za super tipy!

0
5 reakcí