Ahoj cestovatelé, mám na vás jeden dotaz. Ve čtvrtek 15.9. jsem koupil letenky do NY přes AirBerlin a teď jsem zjistil že jsem u jednoho cestujícího zadal chybně datum narození, místo 15.8.1990 jsem zadal 20.8.1990 Prosím nevíte zda je datum na letence, na e-ticket není a zda to je problém. Případně jestli se to dá změnit a jak je to u pojištění storna. Díky za odpovědi. .

Změna data narození u letenky

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

5 reakcí

Ahoj cestovatelé,

mám na vás jeden dotaz. Ve čtvrtek 15.9. jsem koupil letenky do NY přes AirBerlin a teď jsem zjistil že jsem u jednoho cestujícího zadal chybně datum narození, místo 15.8.1990 jsem zadal 20.8.1990 smiley 20.8. jsme totiž měli svatbu a trochu se mi to v tom fofru popletlo smiley

Prosím nevíte zda je datum na letence, na e-ticket není a zda to je problém. Případně jestli se to dá změnit a jak je to u pojištění storna.

Díky za odpovědi.

0

Ahoj, nech si vložit poznámku k rezervaci, vyplň všechny potřebné doklady předem na airberlin a pak doufej smiley

Nás strašili se špatným jménem a i to do USA prošlo. Neviděl bych v tom velký průser, nicméně je na místě počítat s tím, že tě v Praze nebudou muset chtít pustit.

0 Citovat

ja myslim, ze tam nebude problem. Vsak APIS vyplnia na letisku pred odchodom. Ked moze by chyba v mene pismenko, preco nie aj v datume smiley

0 Citovat

Nám se stalo to samé a zjistili jsme to až pár hodin před odletem do USA - kontaktovali jsme prodejce (tenkrát přes Student Agency) a oprava data narození byla z jejich strany otázkou pár minut. Takže bych kontaktovala prodejce / leteckou společnost.

0 Citovat

Díky moc za odpovědi, jste skvělí.
Prodejce je také Student Agency, mail jsem jim napsal včera večer takže uvidíme co v pondělí odepíšou a zatím budu doufat.
Dám vědět jak to pokračuje.
Ještě jednou díky smiley

0 Citovat

Výsledek - napsal jsem na Student Agency a přišla tato odpověd:

"Dobrý den,

u letecké společnosti jsem opravila, takže bude bez problémů."

Zařídili i změnu data u pojištění takže je vše OK smiley

Díky za vaše rady a podporu smiley

0
5 reakcí