https://www.hrs.de/deals/vereinigte-ara ... -DEALS-TD# dobrej kiks, klikni na zur Buchung a cena je 18 EUR/noc dvoulůžkový pokoj  .

Dubaj za 18 EUR/noc pro dva

Založil ve fóru Tipy na ubytování

10 reakcí

https://www.hrs.de/deals/vereinigte-ara ... -DEALS-TD#

dobrej kiks, klikni na zur Buchung a cena je 18 EUR/noc dvoulůžkový pokoj smiley Jestli to ale uznají..... smiley

0

Jednou to tuším už uznali, tehdá šlo o měnu eur/rub.

0 Citovat

Zajimalo by me , jak takova vec probiha, zaplatis tedy tu cenu co tam uvadeji , vytisknes si to , jako treba na booking,com a s tim pak prijdes na recepci ... a ted co ? kdyz ti reknou ze te za 18 euro neubytuji ? ze mas zaplatit treba tech 72 ...
Ptam se , protoze jsem jeste nikdy chybu v cene ubytovani nemel ,,, vesmes mam ale rezervace pres booking,com , jednou jsem meli za 12 euro pokoj v Kastelu na 1 noc pro 2 , zdalo se mi to podezrele ,slo o soukromi ,ale pani nic nerikala kdyz jsem prijeli ,,me to ale prislo vemi nadstandartni ten pokoj i s balkonem a vyhledem na more za 6 euro na os/noc
V Lisabonu jseme zase pak treba nemeli vubec rezervaci , jen jsem si ten hotel vytisknul i s tou cenou , prijeli jsme tam , oni se na sebe v recepci podivali a prodali mi to za tu cenu , co byla uvedena ,...slo ale o hotel kousek stranou od centra

0 Citovat

Když přijedeš a nikdo se ti do té doby neozve, většinou to nikoho netrápí. A recepčního už vůbec ne smiley já měl noc v 5* Grand hotelu v Norimberku za 12 €, standard 120 €. Též to nikdo neřešil. Ale pak taky x zrušených rezervacích týden po zakoupení.

0 Citovat

Kde hledate prosim toto chybne ubytovani? Booking ani hotelscombined mi nikdy nic nenasel..

0 Citovat

Já už kvůli těmto akcím jednou v Benátkách platky měl, kvůli akci na ubytování přes hotels.de (cca 2 roky zpět, díky Dejve, za 500 Kč/3* v centru/2 os. vč snídaně/noc to byl neskutečnej kup).. celkem nepříjemné, ale nakonec vyřešeno k naší spokojenosti, ale byl to boj smiley .. je to spíš o tom do jakého hotelu dorazíš, někdo řeší a někdo vůbec. Přes tuto akci jsem rezervoval taky nějakou 5ti hvězdu v Liberci za cca 4 EURa/noc/2 osoby se soukromou výřivkou v pokoji a zvláštně koukali, ale koho to zajímá viď, hlavně, že člověka pustí..

Je samozřejmě ale lepší mít nějaký cash v záloze a kdyžtak počítat s tím, že to budeš muset řešit až po návratu.

0 Citovat

Tak celý kontingent HRS zřejmě vyprodán... Tak snad jim to vyjde smiley

0 Citovat

Pokud to budou rušit, tak podle mě do cca týdne. Šanci na úspěch mají především ti co to rezervovali na nadcházející dny.

Jinak s Best Western mám taky z letoška zkušenost. Zrovna při návštěvě Zanzibaru. Ráno jsme opouštěli hotel a přesouvali se do Dar Es Salaam. Měli chybu na svém webu, která se objevila na hotelscombined.com. Odtud bylo přesměrováno rovnou na stránky hotelové řetězce. Měli chybu v měně, takže to co mělo být v dolarech, tak bylo v místní měně. Velké apartmá tedy místo $200 stálo pouhých 200TZS (cca 2Kč). Udělali jsme rezervaci na tři pokoje a dvě noci (stačila jedna, ale letělo nám to až odpoledne). V hotelu jsme byli cca do 3 hodin, takže úplně první kdo to využil. Recepční nás zaregistroval a předal účet, kde bylo samozřejmě $200/noc. Rezervace byla nestornovatelná, takže bylo třeba to stejně řešit. To jsme mu rychle vysvětlili, ale nemohl nic dělat. Manažer přitomný nebyl, takže mu volal. Dostali jsme pokoj s tím, že se to vyřeší večer. Noční manažer byl neodbytný a prý cena je jasně daná, takže se nic nevyřešilo a byli jsme odkázání na denního manažera. Ráno se opět nic nevyřešilo i když uznal, že byla chyba na stránce řetězce. Další schůzka byla v poledne. Tam jsme přišli již zbaleni. To už jsme se lehce pohádali, protože nebyl ochotný přistoupit na jinou možnost než plnou úhradu. Hodili jsme kartami od pokoje na stůl a odjeli na letiště. Druhá noc tedy již nebyla využita, tak jako tak. V taxíku proběhla kontrola účtu a samozřejmě si stáhli 3x 2 noci, takže to dělalo 28 tisíc. Po příjezdu proběhla nějaká konverzace přímo s hotelem, kdy hotel samozřejmě nic neuznal. Navíc manažer nám omylem zaslal dokumenty z interního systému, kde byla cena jasně v náš prospěch. Po upozornění přestal komunikovat. Následně se to řešilo přes centrálu Best Western, kdy nejdříve nabídli jako omluvu $50 kupón, ale samozřejmě peníze nevrátí. To bylo hned odmítnuto a byla nabídnuta sleva 50%. Po doložení všech dokumentů a výhružce podání reklamace v bance byla reklamace uznána. Peníze se po cca měsíci vrátili.

Každopádně rozhodovala rychlost, protože další rezervace již rušili. Celkově jsme neměli co ztratit. V dané oblasti jsme již byli, alternativa existovala, takže jsme to prostě zkusili. Časově nás to stálo 3x10 minut dohadování v hotelu, 5x5 minut maily a pak cca 2x15 minut hovor s centrálou.

0 Citovat

Jasný, ale taky je třeba brát v potaz konkrétní situaci, kdy jsi zjevně asertivní, nemáš problém komunikovat v angličtině a nevadí Ti, že Ti nějakou dobou chybí 30k, což není pro každého, spíš naopak, je pro malou skupinu lidí. Sám bych do toho taky šel (už se mi také párkrát vyplatilo a stačilo jen nenechat se odbýt), ale je třeba být připraven smiley

0 Citovat

To je jasné. Je to na zvážení situace, ale prostě nabídka aktuálně přišla vhod a nebyla pro nás v případě odmítnutí těžce řešitelná. Čekali jsme odmítnutí hned na recepci a ubytovali by jsme se hned jinde. Tady byla výhoda chyby přímo ve vlastním rezervačním systému velkého řetězce. Rychlost, nepřipravenost na recepci a absence manažera tomu taky napomohly. Pokoj nám dali dobrovolně s tím, že se to vyřeší večer. A po našem návratu kolem půlnoci už moc o nějakém vystěhování být řeč nemohla.

Potom co nás v rámci tohoto výletu vydrbal kde kdo a změnili/zrušili nám pět letů, bez možnosti náhrady, už nám tohle nepřišlo ani blbé. Bylo to jen završení celého dobrodružství, kde co němělo vyjít, tak vyšlo. Naopak co mělo být jasně dané, tak nám bylo zrušeno.

0 Citovat

Náhodou to na mě vyskočilo zrovna když jsem zvažovala jestli přespat na letišti.. smiley Ale bohužel, už 10 min po zveřejnění už nebylo nic volnýho.

0
10 reakcí