Celoevropska vyprodej, useky po cele Evrope (taky prikladne Gran Canaria z Britska) za 55 korun. Rezervace pouze dnes, lety pouze v listopadu. A este pokud chcete vlozit neco na vasi stranku, skvele by bolo, pokud uvedete taky, "informace o akce pridal panda /?diky?/ " a ne jen "clanek sepsal Dave". :/ .

Ryanair / 55Kc / v listopadu / nekolik usekov

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Celoevropska vyprodej, useky po cele Evrope (taky prikladne Gran Canaria z Britska) za 55 korun. Rezervace pouze dnes, lety pouze v listopadu.

A este pokud chcete vlozit neco na vasi stranku, skvele by bolo, pokud uvedete taky, "informace o akce pridal panda /?diky?/ " a ne jen "clanek sepsal Dave". :/

0

Jen ze 'inspirace' primo pridal sem na foru ja. A ted http://cestujlevne.com/zpatecni-letenky ... od-108-kc/ je v popisku, ze "clanek sepsal Dave" a jenom to.

0 Citovat

Cmon Panda! Článek sepsal ... je automaticky generované dle autora v administraci. Pokud dáváme do článku poděkování, je to zejména u akcí, které jsme tu zaznamenali a jinde se mezitím neobjevily. Ryanair byl mezitím všude, včetně mé mailové schránky a upřímně jsem si tohoto vlákna všiml jako posledního "zdroje". Což nemění nic na tom, že v závislosti na budování komunity bych nemohl zalinkovat, naopak, ale všiml jsem si toho skutečně až když vše bylo venku, polorozprodáno a článek tak nějak ztrácel význam.
No a teď asi nemá smysl sem odkazovat smiley

0 Citovat

Uz tu v tom lezim 3 hodiny , porad lze najit lety za 2 eura a do 20 euro toho je mraky , super mega akce ,,nejde dat prime linky na ty nejlevnejsi a nejzajimavejsi mista ? Vzhledem k listopadu asi Kanary a z Berlina jsou za 22 z Bergama za 24 ,,, nevim jestli jsou jeste z UK za 2 eura asi uz ne ..z Irska nejsou ...pro cestovatele jiste i Portugalsko , Maroco, Kypr, mozna jeste i Kreta ,,,vsude Ryanair lita ,,,zareagoval Azair ?

0 Citovat

azair.eu, mozes vyskusat smiley som len skusal BA, ale pomalicky to slo

0 Citovat

mikir, taky ted jsou v listopadu (pouze!) letenky Edinburgh - Gran Canaria za 2 libry. Zpatecky ale jiz sa vyprodaly smiley

cmon Dave, vice tridy dalsi krat? Odkud mel bych vedet /kdokoliv/ kam nekdo nasel tuto nabidku? JA chtel sem udelat jen chceck-in na let z Bergama v pristi tyzden smiley Je mi jiz jedno, jen myslim to neni moc skvele.

0 Citovat

No a za ty 2 libry to sice najdes pres fare finder najdes to i na Azairu ,, ale na oficialnich strankach Ryanairu , kdyz zkousis koupit tak se ti neotevre cena , a na Azairu to napise nezdarilo se ,,, takze velky humbuk a kolika lidem se to podari koupit ?

0 Citovat

rano ale fungowalo perfektne... Ja kupil sem cely listopad za 2 eura neb libry neb 55 korun.
Gran Canaria neni pre mna zajimava, tak ne. Kazdopadne je nutne okamzik precakat smiley

0
7 reakcí