Udělal jsem jednu chybu a to tu, že jsem při jedné mezikontinentální cestě minulý týden nepožádal jednoho zajímavého spolucestujícího o kontakt. A teď bych si s ním chtěl psát. Uvízl mi v hlavě. Zkoušel jsem se dívat na anoncované pobyty cestovatelů v dané zemi přes Couchsurfing, ale bez úspěchu (nelze vyhledávat v minulosti, hodilo by se mi časové rozmezí od minulého týdne do teď). Nebo je vše ztraceno? A nebo nemáte čirou náhodou někdo známého u Iberie? Sorry za možná trochu zbytečný dotaz, asi chci nemožné. .

Kontakt na spolupasažéra

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Udělal jsem jednu chybu a to tu, že jsem při jedné mezikontinentální cestě minulý týden nepožádal jednoho zajímavého spolucestujícího o kontakt. A teď bych si s ním chtěl psát. Uvízl mi v hlavě. smiley Co se dá v takovém případě dělat?

- Vím na jaké lince, v jaký čas přesně letěl (letěl se mnou);
- a znám přesnou pozici jeho sedadla na této lince.

Pokud si aerolinky bezprostředně po odbavení pasažéra nemažou databázi zákazníků, pak je jisté, že na něj minimálně emailový kontakt ještě stále mají a snad i podle sedadla zpětně mohou dohledat, o koho se konkrétně jedná.

Můj problém je, že aerolinka (Iberia) mě s požadavkem o zkontaktování tohoto „ztraceného“ spolupasažéra posílá do háje (nechcu po ní žádný kontakt, jen aby sama aerolinka vyslala mnou napsanou zprávu na jeho mail). Zkoušel jsem Facebook chat s Iberií, real-chat se stewardem Iberie na zpáteční cestě, i real-chat s customer services v Madridu. Oficiálně neexistuje způsob, jak mi mohou vyhovět.

Nemáte někdo nějaký nápad, co bych měl teď dělat? Neřešil už někdo podobně neřešitelný problém již přede mnou? smiley
Zkoušel jsem se dívat na anoncované pobyty cestovatelů v dané zemi přes Couchsurfing, ale bez úspěchu (nelze vyhledávat v minulosti, hodilo by se mi časové rozmezí od minulého týdne do teď).

Nebo je vše ztraceno?
A nebo nemáte čirou náhodou někdo známého u Iberie? smiley

Situace je pro mě tak složitá, že si dotyčného nemohu najít třeba ani na Facebooku, pokud nějaký má, nezeptal jsem se totiž ani na jeho jméno. smiley

Sorry za možná trochu zbytečný dotaz, asi chci nemožné.

0

bez kontaktu v Iberii asi nula bodov. Ale keby sa podarilo, by som bol zvedavy na reakciu toho cloveka, ktory ti nepovedal ani meno... stalking level 9000 smiley

0
1 reakce