Nemate nekdo tip na RT letenky do 3 tisic (idealne spis ke 2tisicum nez ke trem) z Prahy s mene "tradicnimi" spolecnostmi? Nechci Ryan, wizz, volotea, easyjet, travelservice/CSA - jine pozadavky nemam, muzu letet kamkoliv a kdykoliv. Jen pro predstavu, nedavno jsem letel se Swiss do Zenevy za dvojku. Za mene "tradicni" z meho pohledu beru napr. Lux air. Priznam se, ze o techto spolecnostech nemam zadny prehled (do ted u me vzdy mela prioritu cena), nicmene chtel bych se proletet i jinym typem letadla nez A320/B 737 a zkusit proste neco jineho.. Swiss tehdy meli na tu Zenevu akci, tak treba jine spolecnosti obcas take s necim prijdou. .

Netradiční dopravci z PRG do 3.000 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Nemate nekdo tip na RT letenky do 3 tisic (idealne spis ke 2tisicum nez ke trem) z Prahy s mene "tradicnimi" spolecnostmi? Nechci Ryan, wizz, volotea, easyjet, travelservice/CSA - jine pozadavky nemam, muzu letet kamkoliv a kdykoliv. Jen pro predstavu, nedavno jsem letel se Swiss do Zenevy za dvojku. Za mene "tradicni" z meho pohledu beru napr. Lux air. Priznam se, ze o techto spolecnostech nemam zadny prehled (do ted u me vzdy mela prioritu cena), nicmene chtel bych se proletet i jinym typem letadla nez A320/B 737 a zkusit proste neco jineho.. Swiss tehdy meli na tu Zenevu akci, tak treba jine spolecnosti obcas take s necim prijdou.

0

Teď třeba rozdává voucher na 20 E Lufthansa (není teda úplně netradiční splečnost:), ale dá se s voucherem RT Praha - Mnichova pod 2k a často to lítají s CRJ900, což není úplně běžný letadlo v porovnání s 320/737.

0 Citovat

Největší exotika z Prahy je asi Radom se SprintAir, proletíš se Saabem 340A, aktuálně jsou RT letenky za 208 zł (cca 1.280 kč)
http://sprintair.eu/en/booking/#Booking ... 1,2=0,3=0&
Problém akorát je, že to vychází na 5 dní pobytu smiley Ale vzhledem k levným polským "krajówkám" z nedaleké Varšavy to může být výzva.

0 Citovat

eremi - jak pls ziskam ten voucher? Neco jsem googlil ale neuspesne.. resp. nasel jsem jednu akci, ktera ale platila do 5.12 a let musel startovat v Nemecku.
Lukas - na to jsem uplne zapomnel - kratsi varianta se neda najit? i za cenu o neco drazsi letenky? Polsko mam prolitany dost.

0 Citovat

Nedá, točí to 2x týdně, tak aby mohli pšonci na víkend do Prahy :-/

0 Citovat

Dave to sem včera dával, koukni do fóra, téma se myslím jmenovalo Lufthansa smiley

0 Citovat

Osobně též lobuji za PRG-MUC, cena pod 2 tis. je vcelku zajímavá (kod - https://promotion.lufthansa.com/advent_2016)

Radom můžeš zkombinovat s ČSA/LOT z WAW, obě aerolinky nabízí one-way fare a v případě ČSA se může za chvíli jednat o raritní záležitost smiley

0 Citovat

taky Bergen s Norwegian v maji na predlzeny vikend za 80 euro
https://www.norwegian.com/en/booking/fl ... cyCode=USD

0
7 reakcí