Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s nabídkou, kterou Ryanair prezentuje na svých stránkách? Údajně poskytnou pronájem vozu zdarma, pokud najdete jinde levnější, což se mi vcelku snadno podařilo. Předpokládám ovšem, že to tak jednoduché nebude. Navíc s Ryanairem letíme do izraelského Eilatu a vozidlo si půjčíme v jordánské Aqabě, tak mě jen napadlo, jestli už to na ně někdo zkusil a neporadil mi, zda má cenu je kontaktovat. Díky. .

Pronájem auta ZDARMA - Ryanair

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

4 reakce

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s nabídkou, kterou Ryanair prezentuje na svých stránkách? Údajně poskytnou pronájem vozu zdarma, pokud najdete jinde levnější, což se mi vcelku snadno podařilo. Předpokládám ovšem, že to tak jednoduché nebude. Navíc s Ryanairem letíme do izraelského Eilatu a vozidlo si půjčíme v jordánské Aqabě, tak mě jen napadlo, jestli už to na ně někdo zkusil a neporadil mi, zda má cenu je kontaktovat. Díky.

0

Zkušenost nemám, nicméně podrobné podmínky garance jsou zde:

https://car-hire.ryanair.com/en-cs/price-promise

Píšou tam např. se to týká pouze srovnání s cenou přímo na stránkách provozovatele, nikoliv ceny přes zprostředkovatele/třetí strany.

Kontakty a postup jak garanci uplatnit tam napsaný je

0 Citovat

Ahoj. Když už se tu píše o půjčení vozu, rychlý dotaz ohledně pojištění.
Platíte někdo super CDW? Je to docela dost peněz navíc.
Nemáte někdo zkušenosti s https://www.icarhireinsurance.com/#0 ? Nabízí denní pojištění půjčených vozů.
Jeví se mi to jako lepší a levnější varianta. Co na to odborníci? smiley

0 Citovat

Tak to me docela zaujalo , ty podmikny jsou tak nejak dost slozite , podle meho si u nich musi clovek vyhledat misto. udelat rezeravci a pak do hodiny vyhledat primo u te pujcovny co to pres Ryanair je a uplatnit to na predepsanem formulari ,zkusil jsem to na Muscatu zajimave bylo ze u pujcovnu sixt me to ukazalo na 3 noci cenu ale po dvou zpetnych hledanich uz to koupit neslo a psalo to vyprodano ale v sixtu to pritom koupit slo za lepsi cenu..

0 Citovat

Hele, vážně si myslíte, že O´Leary je takový lolek???

0
4 reakce