Ahoj máte někdo outdoor kameru na cesty. Třeba k moři na potápění nebo na kolo, případně lyže. Máte někdo něco co by jste mi doporučili? .

Kamera na cesty

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

Ahoj máte někdo outdoor kameru na cesty. Třeba k moři na potápění nebo na kolo, případně lyže. Máte někdo něco co by jste mi doporučili?

0

podla toho kolko si ochotny investovat .. ja mam SJCAM4000, da sa. Lepsie samozrejme su uz GoPro, ale velmi dobra alternativa su Xiaomi produkty.

0 Citovat

hej uz to nie je nic extra, ale za 60 euro staci a nahradna baterka aj s koliskou vysla na cca 8 euro:D Hlavne ze k nej bolo kopec prislusenstva.

0 Citovat

Ja som kúpil Elephone explorer a za tú cenu je to podľa mňa najlepšia voľba na pomer cena/výkon.

0 Citovat

inak tu som si prave pozeral ked sa spustila tato diskusia. Vyzera velmi fajn, hlavne Full HD ze ide na 60fps, 2k a 4k mi je jedno. Appka je zla, alebo sa da? lebo tuto je vzdy kamen urazu pri tychto cinskych kamerkach.

0 Citovat

Appku som moc nepoužíval, ale čo som testoval fungovala ok. Plus ten kryt do vody je vhodný aj na fotenie "selfie" resp. dobré zábery nakoľko keď sa otočí kamera smerom na seba tak tam je taká "odrazka", v ktorej je cca vidieť čo vlastne bude obsahovať záber smiley

0 Citovat

Já mám SJCAM 4000+. Zvládá 60fps při full HD, tuším že taky 2K video. Kvalita se dá, ale odpovídá ceně. GoPro to není smiley

0 Citovat

pro naše potřeby úplně stačí SJCAM 4000 wifi, měla spoustu příslušenství a na takové to domácí video pod vodu a na motorku výborná.

0 Citovat

Ahoj, mám GoPro 4 (točím na 60fps) a používám i Feiyu G4 3-osý stabilizátor pro skvělou plynulost . Nechápu, že mnoho známých youtuberů nepoužívá stabilizátor a mají roztřesená videa.

0 Citovat

GoPro 4 je trochu mimo můj finanční rozpočet. Tolik za kameru se mi dávat nechce. Do Číny se mi taky moc nechce, nemám s produktama z Číny moc dobrý zkušenosti. Třeba na alze když jsem si dal nejprodávanější, tak hned po GoPro je Lamax. Nemáte jí někdo?

0 Citovat

ten Lamax vyzera byt rebrandovana Cina smiley ale za tu cenu a mas zaruku tak nevyzera to byt zle. A dost hodnoteni je kladnych. Ale osobne by som siel do toho Elephonu za polovicnu cenu smiley

0 Citovat

za hodinu konci na gearbest akce na SJ5000X ELITE za $116 z EU skladu, treba to nekomu pomuze

0 Citovat

Čau, chci koupit tátovi k Vánocům outdoor kameru a potřeboval bych radu s výběrem. Cenu bych viděl tak kolem 3000Kč s tím, že bych k tomu za tu cenu chtěl mít i nějaké příslušenství. Nerad bych dál tátovi kameru s tím, že musí koupit další věci k tomu. Poradíte někdo?

0 Citovat

Před gopro, jsem měl tuhle od xiaomi a byl jsem celkem spokojenej. do 3000, přikoupíš i nějaky to příslušenství :)

https://xiaomi-store.cz/cs/akcni...rva-zelena

přikládám i video co jsem s ní natočil pro představu :)

https://www.youtube.com/watch?v=1PTGIOB__dU

0 Citovat

Určitě doporučuji si spíše připlatit a jít do GoPro. Pokud nebudeš kupovat poslední model, tak by si mohl najít něco za lepší cenu. Kamarádi mají SJ4000 a když jsme porovnávali fotky nebo video co jsme natáčeli souběžně, tak rozdíl šel opravdu vidět (i mým amatérským okem). S Xiaomi a ostatními zkušenosti nemám.

Jinak já mám GoPro 4 Black už asi dva roky a jsem pořád spokojený. Video z něj, stříhané na iPadu můžeš zkouknout zde:

https://youtu.be/aMMl0aDDvEk

Doporučuji přepnout do 1080HD. Teď bych akorát chtěl přikoupit stabilizátor.

0 Citovat

Tak som cez vikend testoval trosku Xiaomi Mijia 4k za 100 euro (80 kamerka + 20 prislusenstvo)

ale ako pozeram vsetko timelapse :D aspon v 4k

Ranna Varsava: https://youtu.be/cBkIBgV9QL8

"rush hour" GDN: https://youtu.be/rofw0znMzrI

odlet z GDN: https://www.youtube.com/watch?v=7YW_qzxOeIE

Pole Mokotowske a skyline: https://youtu.be/bKUuaYlDxRA

taxify warsawa: https://youtu.be/KFrqmhw9WlA

0 Citovat

nevyzerá zle, ale chcelo by to aj normálne zábery pre porovnanie :o)

0 Citovat

kedze okrem Pijalnu Wodky i Piwa ziadna action nebola :D normalne skusim az v Astane..teraz v tomto pocasi vyzera vsetko hnusne

0 Citovat

GoPro 4 do téhle ceny neseženu a ty starší si myslím, že už budou překonaný a moc se mi do bazarovky nechce. Na zbytek pak ještě pořádně kouknu.

0 Citovat

Vyzera to velmi slusne, teraz tu kameru maju za 63 € a pochybujem, ze za taku cenu sa najde nieco lepsie. Pastni este normalne video, tiez ma to zaujima :)

0 Citovat

aa na youtube toho je :D ja nie som nejak velmi na videa, skor ten timelapse ma zaujal (aj ked jasne ze to ide so vsetkym)... jedine co som este nasiel je FullHD slowmo pri 100fps

https://youtu.be/86hX1rQoNeg

0 Citovat

voughne napsal(a):

Vyzera to velmi slusne, teraz tu kameru maju za 63 € a pochybujem, ze za taku cenu sa najde nieco lepsie. Pastni este normalne video, tiez ma to zaujima :)

Kde je za takovou cenu?

0 Citovat

Ridder napsal(a):

Kde je za takovou cenu?

Treba používať kupóny z webov ako shop.fontech.sk, xiaomiphone.sk atď.

0 Citovat

Hlavne fontech ma dobre zlavy, ale na francuzsky gearbest sa nechyta.

Uz je to neplatne, ale dnes bolo toto :

Xiaomi Mijia Camera Mini 4K 30fps Action Camera - Noir

à 63.77€ avec code promo: OctAllezmjcamer

▶gbe.st/Ypzx85

EDIT: tak paru drobne hore dole cca 68 €

https://shop.fontech.sk/akcne-ka...ion-camera

0 Citovat

Moc děkuji :-) doteď jsem odolával, ale teď už jsem před potvrzením objednávky a i videa od Tonica vypadají super :-)

0