Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s převozem lyžařského vybavení u Wizzairu. Na oficiálních stránkách toho totiž mnoho není. Pouze že hmotnost může být maximálně 32 kg a vybavení musí být zabaleno podle informací uvedených níže. Jenže nikde níže už žádné informace nejsou (nebo jsem je nenašel - ani v české ani v anglické mutaci). Proto bych chtěl poprosit nejdříve o radu zde, než budu volat přímo na wizz. Co mě zajímá, jestli mohu jako jedno zavazadlo odbavit lyže a snowboard, oboje ve svém vaku a zabalené dohromady folií. Případně jestli k tomu mohu přibalit boty, páteřák, helmu... prostě věci na ježdění do 32 kg hmotnosti. Děkuji a přeji pěkný víkend, Petr P. .

Wizzair - lyžařské vybavení

Založil ve fóru Letecké společnosti

4 reakce

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s převozem lyžařského vybavení u Wizzairu. Na oficiálních stránkách toho totiž mnoho není. Pouze že hmotnost může být maximálně 32 kg a vybavení musí být zabaleno podle informací uvedených níže. Jenže nikde níže už žádné informace nejsou (nebo jsem je nenašel - ani v české ani v anglické mutaci).

Proto bych chtěl poprosit nejdříve o radu zde, než budu volat přímo na wizz.

Co mě zajímá, jestli mohu jako jedno zavazadlo odbavit lyže a snowboard, oboje ve svém vaku a zabalené dohromady folií. Případně jestli k tomu mohu přibalit boty, páteřák, helmu... prostě věci na ježdění do 32 kg hmotnosti.

Děkuji a přeji pěkný víkend,

Petr P.

0

Nikdo nic? smiley

0 Citovat

Tak za mesiac si aj na ten Wizz mohol zavolat smiley odporucam azerbajdzanske cislo, volaj cez skype za par korun. Potom nam mozes dat vediet smiley

0 Citovat

Nejhorší je, že během toho měsíce jsem se mohl taky 2 krát zeptat na přepážce, jen si vzpomenout smiley

Zítra zavolám a za 3 týdny ozkouším a určitě dám vědět smiley

0 Citovat

Tak na českém call centru nám sdělili, že "ski equipment" může obsahovat pouze jeden pár lyží/snowboard a nic víc, při dotazu, proč je tam tedy hranice 32kg se paní zamyslela, že je tedy možné, že vybavení ve vaku může být více, ale také je možné,že na letišti nám to neuznají a budeme muset doplácet za každý kus navíc 60 euro v jednom směru... Výsledek?

Dnes jsme volali na anglické call centrum a pán nám výslovně řekl, že ve vaku může být jakékoliv lyžařské/snowboardové vybavení do hmotnosti 32 kg, jedinou podmínkou je, že to musí být v jednom vaku.

16.1. letíme Berlín - Kutaisi, tak po návratu napíšu ještě jak to proběhlo v reálu.

0
4 reakce