Ahoj, budeme mit stopover v Los Angeles 4h plus minus a 9h v mineapolis... Nevim jestli se da v takovem case v LA mrknout treba na venice beach nebo jestli se to stihnout neda, ale kazdopadne budu rad za tipy v mineapolis... koukam, ze kolem letiste jsou nejake narodni parky ci co... poradite, jak se zabavit? Diky moc  .

Los Angeles / Mineapolis stopover

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

7 reakcí

Ahoj,

budeme mit stopover v Los Angeles 4h plus minus a 9h v mineapolis... Nevim jestli se da v takovem case v LA mrknout treba na venice beach nebo jestli se to stihnout neda, ale kazdopadne budu rad za tipy v mineapolis... koukam, ze kolem letiste jsou nejake narodni parky ci co... poradite, jak se zabavit? Diky moc smiley

0

co tak InNOut pri LAX, hambacik a pozerat lietadielka? smiley

0 Citovat

niet zac, aj ked trochu nechapem ten komentar, kedze sa pytas aj na LAX...
a keby som bol v MSP, asi zoberiem modru linku a pol hodku som v downtown, tam to pobehal

0 Citovat

Asi to dám sem: díky změně v itineráři mi teď vyšel na půlku března asi 10 hodin stopover v LAX. Přiletím někdy okolo půl sedmé ráno, odlet smět LHR je v 16:55, takže bych chtěl být kolem 15 hodiny zpět. Předpokládám, že aspoň chodník s hvězdama na Hollywood boulevardu by se stihnout dal. Co dál? Nějaké zkušenosti s MHD v Los Angeles? Nebo raději taxi/uber?

0 Citovat

Santa Monica nebo Venice Beach? Aspoň je to blízko letiště a na Venice beach mají super fish taco.

P.S. hlavne s velkou rezervou. Mám pocit, že v LA jsme vždy a všude a v každou denní dobu (kromě brzkého rána) stáli.

0 Citovat

Těch zácp jsem si celkem vědom (zvláště když google ukázal na 20 km jízdy čas v délce přes hodinu a půl trasy červené), proto tu rezervu tak nějak plánuji. Venice/Santa Monicu zvažuji jako alternativu, zase tam běhal Bjůkenen, takže to má taky své kouzlo smiley Jinak nějaké tipy k tomu MHD? Je to reálné?

0 Citovat

tak vyzera ze chodia busy do Venice - 3/R3 - google maps a stranka https://trips.metro.net napovie viac. R3 chodi kazdu chvilu https://www.bigbluebus.com/Routes-and-S ... pid-3.aspx, ale ked je zapcha, budem tam tiez asi stat smiley

0 Citovat

Díky. Spojení jsem si taky našel, spíš mi šlo o nějaké osobní zkušenosti/doporučení ve smyslu "metro/bus je v pohodě" nebo "metrem/busem jezdí jen bezdomovci a feťáci". Ale zatím to vypadá na tu pláž, případně procházku po Venice.

0
7 reakcí