Dobrý den, v dubnu chceme jet s pár lidmi na cca 2 týdny do Japonska. Nevíte prosím, jestli se dá počítat s nějakou akcí na letenky? Běžné nacházím zpáteční lety za nějakých 13k, občas se objeví něco kolem 10k. Nemohl jsem si nevšimnout zmíněné loňské akce v PFku, Brusel - Tokio / Tokio - Frankfurt za necelých 5k .. kdyby se opět konalo něco podobného, tak by to byla opravdu výhra. Nemuselo se taky za každou cenu jednat o round trip do Japonska, kdyby bylo levné multi city s nějakou jinou Asijskou zemí, tak by jsme si určitě rozšířili program o pár dní.  .

Japonsko v dubnu

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Dobrý den,
v dubnu chceme jet s pár lidmi na cca 2 týdny do Japonska. Nevíte prosím, jestli se dá počítat s nějakou akcí na letenky? Běžné nacházím zpáteční lety za nějakých 13k, občas se objeví něco kolem 10k. Nemohl jsem si nevšimnout zmíněné loňské akce v PFku, Brusel - Tokio / Tokio - Frankfurt za necelých 5k .. kdyby se opět konalo něco podobného, tak by to byla opravdu výhra. smiley Ale i kdyby bylo něco řekněme pod 9k, tak by to za to stálo. smiley Nemuselo se taky za každou cenu jednat o round trip do Japonska, kdyby bylo levné multi city s nějakou jinou Asijskou zemí, tak by jsme si určitě rozšířili program o pár dní. smiley

0

skus sa pohrat s tym Qatar tarifom ... BUD-TYO-ZAG
https://www.skyscanner.net/transport/d/ ... alert/auto

0 Citovat

Japonsko v dubnu? Doporučuji průběžně kontrolovat předpověď květu sakur. Na hlavním ostrově cca v první 1/2 dubna. Ale na druhou stranu v té době počítejte s narvanými parky (Japonci čumí na sakury) a vyšší cenou ubytování.
např. zde http://www.japan-guide.com/sakura/ (ale zatím jen data z minulého roku)

Plus se vyhněte jejich "golden week" na přelomu dubna a května(několik japonských státních svátků po sobě a skoro všichni si berou volno jako u nás na začátku července). Více zaplněné hotely a složitější bookování lístků na vlaky.
http://www.japan-guide.com/e/e2282.html

Jinak loni jsem tam přesně v tu dobu byl - https://michal-na-cestach.blogspot.cz/s ... l/Japonsko

0 Citovat

Díky za tipy .. pokoukám, pročtu. smiley

0
3 reakce