Ahoj, v rámci Vaší fenomenální akce jsem koupil letenky na Nový Zealand. Letím s Thai Airways s letenkami Munich - Bangkok a pak Bangkok - Auckland. V Bangkoku mám 12 hodin na přestup. Je možné ten čas využít? Tzn. opustit letištní prostor a pak se zase navrátit zpět? Potřebuji v tom případě nějaké vízum? Díky moc Misut .

Přestup v Bangkoku - 12 hodin

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

15 reakcí

Ahoj, v rámci Vaší fenomenální akce jsem koupil letenky na Nový Zealand.
Letím s Thai Airways s letenkami Munich - Bangkok a pak Bangkok - Auckland.
V Bangkoku mám 12 hodin na přestup.
Je možné ten čas využít? Tzn. opustit letištní prostor a pak se zase navrátit zpět?
Potřebuji v tom případě nějaké vízum?

Díky moc
Misut

0

Vízum nepotřebuješ a vlakem jsi v centru Bangkoku za 30 minut, takže v tom žádný problém není.

0 Citovat

Teď jsme měli 11 hodin a vše v pohodě. Metrem jsme dojeli k nejbližšímu přístavu a lodí dopluli k chrámům. Na oběd a pak pozvolně zdrchaní zpátky na letiště dřív, než bylo potřeba. Vyspěte se smiley

0 Citovat

@dave, dufam ze v novej vezii stranok budu vsetky hlavne letiska a rady co robit pri 3,5,7,9,11,13,15,18 a viac hodinovych prestupoch bez nutnosti registracie smiley

0 Citovat

Platí se při stopoveru a opuštění letiště odletová taxa? Info z různých zdrojů se liší.

0 Citovat

tiez letime na NZ,vyspime sa nedaleko letiska ,BS Residence Suvarnbhumi za 600 thb s free airport shuttle s 12 hod. ubytovanim
http://www.bssuvarnabhumi.com/hotel/ind ... ProvID=PRO

0 Citovat

Žádná taxa se prosím neplatí! Šíří se to snad jen na FB smiley

tonic: ano smiley

0 Citovat

Díky všem za odpověď!!!

Ještě jedna prosba, musím to dopředu nějakým způsobem řešit? Že opustím letiště a zase se na něj vrátím?
Jsem tam jen na 12 hodin, takže to technicky "stopover" asi není a na hotel ani jiné vymoženosti nárok nemám, ale jestli můžu normálně opustit letiště a pak se na něj vrátit, aniž by mě tam nechtěli pustit s tím, že jsem si dopředu nezaplatil nějakou taxu za to, že to opouštím a zase se tam vracím...

moc dík!

0 Citovat

nie, normalne pojdes na pasovku , vyjdes von z letiska a potom sa opat vratis, kontrola, pasovka a dovidenia. Ja som bol takto napr. v Brazilii na 40 minut.

0 Citovat

Vždyť hned nad svým dotazem máš napsané, že se žádná taxa neplatí! Jen musíš počítat s tím, že imigrační může nějakou dobu trvat, takže bacha na to.

0 Citovat

aa tak to klasika... tiez na 3 hodky do Borispolu na borsc a pokracuje sa v ceste smiley

0 Citovat

Ve kterém termínu na ten NZ z toho Mnichova letíte? smiley

0 Citovat

Ahoj,
take letim Mnichov-Auckland pres BKK, akorat jsme zvolili 36 hodinovou prestavku. Taky to bude bez dalsich poplatku? Nevite take, zda palubni zavazadla musime nechat poslat az do Aucklandu nebo si muzeme zvolit i Bangkok a pak je opet nacekovat? Pochopil jsem, ze letenka neni vystavena se stopoverem.dekuji moc, pokud nekdo vi.

0 Citovat

Pri minule ceste BKK - IST - PRG jsme meli stopover v Istanbulu 26 hodin, Vetsi krosny jsme nechali normalne odbavit az do prahy a zadnej potiz s tim nebyl. V Istanbulu jsme behali jen s prirucnim batohem a krosny zustaly na letisti. Bylo to koupeny jako jeden let, jestli jsi to ale skladal sam a letenky kupoval zvlast, tak to asi vazne skladovat nebudou.

0 Citovat

Mimochodem - nemáte nějaký tip jak se dostat do Mnichova nějak rozumně před obědem? Kolem 10 - 11h? Díky, T.

0 Citovat

Ahoj, chceme letět v červnu do Vietnamu, ale na zpáteční cestě je přestup v Bangkoku 11 hodin. Nevíte, zda je možné se jet podívat do centra? Jestli není kvůli covidu ještě nějaké omezení? Díky za info. 

0
15 reakcí