Zdravím, nekoupili jste někdo letenky do Aucklandu z Mnichova (s Thai Airways) s odletem 16.2. ve 13:35, která zde byla promována? 12h přestup v BKK. + další dva dotazy  .

Mnichov -> Auckland (přes BKK) 16.2.

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

14 reakcí

Zdravím,

nekoupili jste někdo letenky do Aucklandu z Mnichova (s Thai Airways) s odletem 16.2. ve 13:35, která zde byla promována? 12h přestup v BKK.

+ další dva dotazy smiley

1) Nemáte někdo prosím tip jak se efektivně dostat do Mnichova, aby tam člověk byl kolem 10-11h dopoledne?
2) Zabaví se člověk na letišti v BKK (Suvarnabhumi) na 12h nebo to bude dlouhých 12h?

Děkuji všem přispívajícím.

Mějte se, T.

0

ad 2) Pokud budete mít odbavené kufry, jakože asi ano, tak proč nezajet přímo do bangkoku? Z letiště jezdí přímo vlak, za půl hoďky jste v centru a můžete stihnout nějaký chrám nebo něco podobného smiley

0 Citovat

ad 1) Flixbus odjezd 15.2. 23:55 z Florence, cena 289,-Kč za osobu, příjezd v 6 ráno do Mnichova (ne na letiště). Pak jede ještě vlak (EC) v 5:12 ráno, ale tam je to rizikové v případě zpoždění (příjezd 11:18, a musíte se ještě dostat na letiště) a je o něco dražší a je nutné vstávat uprostřed noci. Osobně bych volil ten bus.

0 Citovat

Presne takuto dilemu som riesil aj ja,ale pre istotu zvolil ten Flixbus ,ktory ide priamo na letisko...

0 Citovat

Aha, já jsem si nevšiml, že ten Flixbus 23:55 staví i na letišti už v 5:05 ráno smiley. Paradoxně to na letiště prodávají o 90Kč dráž než do cílové stanice...

0 Citovat

micky -> letí otec, který není jazykově vybaven, takže spíš čekačka.. ale díky za tip smiley
pavelp -> jojo, tento spoj jsem se díval, bude to asi nejschůdnějším řešením, protože o něco později se tam člověk nějak rozumně prostě nedostane.. díky!

0 Citovat

zobrat hotel,dat si sprchu na izbe v Bkk,za 600 thb BS Residence Suvarnabhumi s free airport shuttle bus

0 Citovat

Přestup 12 hodin v BKK se nedávno řešil tady smiley http://cestujlevne.com/diskuze/viewtopic.php?f=53&t=5169&hilit=bangkok

0 Citovat

Já vím, já tu diskuzi četl.. smiley letí jazykově nevybavený člověk, takže opuštění letiště nepřichází nejspíš k úvahu. smiley

0 Citovat

Co na tom nepřichází v úvahu? Já jsem zmiňovanou BS Residence rezervoval taky, v potvrzení rezervace píšou, že na příletech u východu č. 4 bude člověk s cedulí "BS Residence Suvarnabhumi hotel" (podle všeho je tam +/- non-stop). Dáš otci vytištěný rezervační mail, on si tam toho člověka najde (maximálně tam na něj bude půl hodiny čekat než se tam zase objeví), ukáže mu papír a za chvíli je na pokoji. Když to bude chtít opravdu najisto, tak 3hod před odletem přijde do recepce a za pár minut je na letišti kde bude mít naprostý dostatek času vše zvládnout. Dělej mu hotline na telefonu v případě jakýchkoliv problémů/nejasností.
Pokud bude mít v ruce letenku na další let + rezervaci na denní hotel, mohlo by to zajistit i bezproblémový průchod přes thajské imigrační.

My letíme až začátkem března...
Mj. už někdo tuto trasu proletěl? Jsou zavazadla odbavená až do cílové destinace? Dostaneme už v MUC boardingpass na let BKK-AKL?

0 Citovat

V MUC boardingpass na let BKK-AKL nedostanes. Overeno 2 mesice nazpatek. Na druhou stranu jsem se na prepazce neptal jestli by mi ho mohli dat.
Jinak v BKK pozor na to, ze pokud behem 12h stopover vyjdete z tranzitní zóny, tak Thai airlines budou po vas chtit zaplatit poplatek za to, ze jste opustili tranzitni zónu a znovu do ní vstupujete... myslim, ze to byly dve tri stovky. No byl jsem nasranej, ne kvuli penezum, protoze stejne bych tu tranzitni zonu opustil a sel se vyspat na hotel, ale kvuli tomu, ze mi to prijde uplne absurdní.

0 Citovat

Takže ty jsi fakt platil odletovou taxu? Kde platba proběhla? Na check-inu? Já měl obě palubky do BKK i z BKK a po opuštění letiště jsem šel zpátky rovnou na security a přes celnici do letadla = neplatil jsem nikde nic.

0 Citovat

Dave : batožina odbavena az do AKL?

0 Citovat

Jo, platil. Jo,na check-inu v BKK. Tak to buď rád.

0 Citovat

Tak mohl bych si teoreticky udělat online checkin (klidně z hotelu v BKK a vytisknout na tiskárně v hotelu) a nebo bych si mohl boardingpass vyžádat na transfer desku ještě před opuštěním transitní zóny (tedy pokud již hu budou ochotni pro ten let vydat...)

0
14 reakcí