Dovolím si založit nový topic a rovnou s otázkou: mění se cena zavazadel s blížícím se odletem? Před týdnem či dvěma jsem chtěl přikoupit velké kabinové zavazadlo, ale neměl jsem jej s sebou, abych ověřil rozměry. Mám pocit, že stálo cca 600 Kč celkem. Dneska pár dnů před odletem jsem jej koupil a chtěli po mě 800 Kč. Spletl jsem se, nebo cena roste, jak se blíží odlet? .

WizzAir zavazadla

Založil ve fóru Letecké společnosti

Dovolím si založit nový topic a rovnou s otázkou: mění se cena zavazadel s blížícím se odletem? Před týdnem či dvěma jsem chtěl přikoupit velké kabinové zavazadlo, ale neměl jsem jej s sebou, abych ověřil rozměry. Mám pocit, že stálo cca 600 Kč celkem. Dneska pár dnů před odletem jsem jej koupil a chtěli po mě 800 Kč. Spletl jsem se, nebo cena roste, jak se blíží odlet?

0

Nemělo by, ale cena je nižší při nákupu společně s letenkou. Nebude v tom zádrhel?

0 Citovat

Co si vzpomínám, tak Wizz měl ceny zavazadel rozdělěny podle sezonnosti a také podle toho, jak píše Dave, že o "chlup" nižší cena byla při nákupu zavazadla s letenkou a dražší pak dokoupení samostatného zavazadla k existující rezervaci. Ten rozdíl by cca odpovídal nějakým 150-200 korunám při a mimo rezervaci.

0 Citovat

Přesně tak. Dokoupené zavazadlo má vyšší cenu než kupované najednou s letenkou.

0 Citovat

Koukám na další rezervaci Budapešť - Ibiza v srpnu a tam vychází zavazadlo taky na čtyři kila. Takže jsem se asi spletl.

0 Citovat

JJ, v Říjnu při koupí letenky stálo zavazadlo okolo 850, asi před třemi týdny těsně před odletem koupě zavazadla stála už 1300 ,- smiley Poučení na příště už mám smiley

0 Citovat

Ahoj, letím teď ve středu z Prahy do Benátek s wizzair a mám zaplacené větší kabinové zavazadlo. Myslíte si, že budou dělat velké problémy s menším batohem na zádech, kde mám jen danou zrcadlovku? Případně by se mi možná podařilo nacpat batoh do kufru a vzít si přes rameno jen foťák.

Díky za odpověď,
Jirka

0 Citovat

V únoru jsem koupil zároveň s letenkami odbavené zavazadlo oběma směry za 16 tisíc hufíků, teď pár týdnů před odletem stojí 14 tisíc jeden směr.

0 Citovat

20 dnů do odletu a kabinové zavazdlo stojí 928 Kč za oba směry. Cena roste smiley

Btw všiml jsem si, že jsem odbavené zavazadlo umístil na třetí dospělou osobu. Ale to nikdo kontrolovat nebude, co je na štítku, že?

0 Citovat

Řekl bych, že k odbavení by v tomto případě měla jít osoba, na kterou je to zavazadlo napsané (a tato osoba by měla předložit doklad totožnosti). Pokud na přepážku přijde někdo jiný kdo zavazadlo koupené nemá a bude se dožadovat jeho odbavení, tak to asi neklapne (co by pak dělali, kdyby přišla ta správná osoba s dalším kufrem...).

0 Citovat

Je možné po odbavení přikoupit další zavazadlo? Podle FAQ asi ano, pokud mezi "další služby" patří zavazadla: https://wizzair.com/cs-CZ/useful_information/faq#11 Máte někdo zkušenost? Potřebuji udělat checkin a vytisknout boarding pass, ale balit budeme až na poslední chvíli.

0 Citovat

Přikoupit lze i později a boarding pass ti zdarma vytisknou.

2 Citovat

Děkuji. A poslední dotaz - existuje nějaký kufr splňující požadavky W6 na malé palubní zavazadlo? Prošel jsem hromadu obchodů a nic. V lepším případě najdu batůžek.

4 Citovat

poliaci minule mali nieco take v akcii za 99 PLN
http://www.fly4free.pl/maly-bagaz-podreczny/
vcera som bol v SportsDirect a toto by teoreticky mohlo splnat poziadavky..aj ked centimeter hore dole smiley
http://sk.sportsdirect.com/kangol-4-whe ... e=70820190

0 Citovat

PL - pěkné, ale nedodávají do CZ (chybí v seznamu zemí). SportDirect - tenhle jsem dnes viděl, pár cm navíc, riskovat nehodlám.

1 Citovat

Ahoj, když mám dokoupené velké kabinové zavazadlo, můžu si zároveň vzít i malé kabinové zavazadlo?
Na jejich stránkách mi to připadá, jako by šlo jen o upgrade, kdy místo malého si můžu vzít velké, ale ne oba.
Děkuji předem za odpověď, s Wizz to pro nás bude první cesta.
PS:Nějaké zkušenosti s skládacím kabinovým zavazadlem DUFFLE od Decathlonu? 45 × 33 × 18 cm, měkké, takž do klece by se asi narvalo ...

0 Citovat

Problémy dělat můžou, lepší je ji dát do zavazadla.

0 Citovat

Nemá někdo náhodou tip kde se dá koupit malé příruční zavazadlo na Wizz u našich sousedů v Polsku k výběru jsou i cena je dobrá , ale bohužel doprava do ČR není . Nenašel náhodou někdo něco zajímavého , nemyslím třeba bágly co jsou na Ebay .Díky

0 Citovat

Našel jsem zde
https://www.wittchen.com/szukaj-produkt ... zukaj-wizz

a zajel si pro ně do Polska. Jsem z Ostravy smiley

0 Citovat

Ostrava je pro nákup u Poláků určitě výhodnější ... z Brna se to už mac nevyplatí . Jinak kufřík značka ideál . Něco u nás by to chtělo .

0 Citovat

i tohle by stačilo http://allegro.pl/torba-bagaz-podreczny ... 97893.html

0 Citovat

Jo,jo, a teď ty Wittchen kufry budou mít v obchodech ještě v lednových slevách. Už jsem tam taky jeden kdysi koupila (větší) a jsou fajn, hlavně za 50% smiley

0 Citovat

Něco co se dá koupit u nás nebo ,alespoň s dopravou do ČR . Nikdo nemá tip ? Lítat pořád s nákupníma kabelama je .... smiley

0 Citovat

Zkusila bych do toho obchodu napsat a požádat o zaslání do ČR. Poláci jsou obchodníci, mohli by vyhovět. Kdybych se tam teď chystala, tak Vám ho klidně koupím a zašlu na dobírku, stačí si vybrat barvu, ale bohužel... smiley

0 Citovat

Zkusit napsat můžu ,ale moc tomu nedávám . Děkuji

0