MU nám zrušila přímé lety z Prahy do Šanghaje, což je převeliká škoda vzhledem k aktuálním tarifům do JV Asie  .

[MU] China Eastern Airlines

Založil ve fóru Letecké společnosti

MU nám zrušila přímé lety z Prahy do Šanghaje, což je převeliká škoda vzhledem k aktuálním tarifům do JV Asie smiley

0

Řekli důvod nebo je ticho po pěšině?

0 Citovat

Ticho.. Nebýt poptávek na tuto trasu ani bych si toho nevšiml.

0 Citovat

Nemá někdo tucha kdy MU dohrají ceny dál než na říjen? V Matrixu mi to letenky do MNL vyhazuje jen na začátek října a pak nic. A právě bych to chtěl spojit se stopoverem v PVG, proto MU.

0 Citovat

Těžko říci.. Také je očekávám a sleduji smiley

0 Citovat

China Eastern Airlines dnes zahájí lety na lince Praha–Šanghaj

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... haj-441630

0 Citovat

Už aby hlavně nahodili dostupnost na zimu 16/17.. Vše se to pere přes CDG.

0 Citovat

Dají se s nimi nakombinovat fakt zajímavé trasy, ale hodnocení mají příšerná- pokud bych takovou dlouhou cestu, jako např.do Šanghaje, měla trpět žízní a nepohodlím, tak by mi to asi nebylo jedno. Jaké jsou Vaše zkušenosti? Díky smiley

0 Citovat

Letěli jsme s China Eastern v říjnu 2012 (Šanghaj - Frankfurt) a let byl naprosto standardní co se týká místa i občerstvení (2 jídla, pití dostatek).
Spíše mě vůbec nepotěšili letos v lednu v Pekingu, kdy mi sebrali za zamčeného (!) kufru 2 ks náhradních baterií do kamery a powerbanku. Z důvodu bezpečnosti dopravy prý.

0 Citovat

tie baterie - to je v Cine uz dlhsie, myslim ze to pride aj k nam
http://mobil.idnes.cz/zakaz-lithiovych- ... ob_tech_jm

edit: offtopic, ale v USA to uz asi aj je
http://www.faa.gov/about/initiatives/hazmat_safety/

0 Citovat

Lithiové baterie zakazuje mít v odbaveném zavazadle více společností už delší dobu - naposledy jsem u Emirates musel u checkinu podepsat, že v báglu opravdu nic nemám. Powerbanku mám vždy u sebe, tablet (popř. ntb) samozřejmě taky. Taky se mohlo stát, že to zavazadlo s bateriemi nemuselo být odbaveno smiley
Jinak China Eastern je zcela standardní letecká společnost, žízní člověk netrpí a případné nepohodlí je úměrné standardu v economy třídách smiley

0 Citovat

Je v nabídce i pivo? Nebo jen nealko?

0 Citovat

V recenzích bylo, že koktejly nevedou a vína, že dostali čtvrt plastového kelímku, pivo nevím;-)

0 Citovat

Je pravda, že jsem info o těch bateriích dostal, ale přečetl jsem to jen zběžně a nebral jsem to moc vážně, navíc jsem náhradní baterie dal do odbavovaného kufru. Vždyť takhle jezdím už skoro 20 let. Odbavení v Budapešti prošlo bez problémů, kufr mi vybrali až v Pekingu, když jsme měli dlouhý stopover. Přišel jsem na to až v Bangkoku, měli jsme v kufru protokol o zabavení.
Na většině letišť při přestupu jdete z letadla do tranzitního prostoru už bez security kontroly. V Pekingu (a teď si matně vzpomínám, že to tak asi bylo i v Emirátech) jdete i při přestupu znovu přes bezpečnostní kontrolu, kde znovu každého čistili i od powerbank.
Před měsíce jsem byl s Ryanairem v Londýně a hladce jsem prošel s náhradní baterkou i powerbankou v Brně i Stanstedtu, měl jsem je v kabinovém zavazadle.
Jestli se to rozšíří, tak nezbude než cestovat bez náhradních baterií a powerbanku si koupit až na místě. Naštěstí už je to jen otázka stokorun.

0 Citovat

Powerbanky a baterie mozu byt v kabinovom. Problem je ked su v "podpalubi"

0 Citovat

MU dává 30% slevu na letenky, což se jeví při současných cenách jako super deal. Problém je ten, že musíte být registrováni do jejich klubu, ale to mi za boha nejde provést smiley Ví někdo jak na to?

http://uk.ceair.com/muovc/newsite/main/ ... index.html

0 Citovat

Mělo by to být tohle, ne? http://uk.ceair.com/muovc/newsitefront/ ... gist.shtml

0 Citovat

Super, tady to dokonce potvrdí registraci smiley Jsem tam, jen nenajdu žádný let krom jednoho termínu pro ICN za 380 GBP.

0 Citovat

Zdravím,

nevíte někdo, jaké jsou podmínky pro vstup do VIP salonku v PVG-Pudong (Šanghaj)? Letíme tam s China Eastern z Prahy (Economy class), zde stop 13 hod a pak pokračujeme s China Eastern do Vietnamu.

Díky moc za případné info

btw dá se v salónku i vyspat?


Hanz

0 Citovat

13h stop..urcite ist radsej do Shnaghaju pozriet na visa free

0 Citovat

Chtěl jsem zkusit tu aktuální promo slevu na zpáteční let Praha - Manila přes PVG, ale když vyberu PRG, tak mi to MNL jako destinaci vůbec nenabídne. A když vyberu jen segment Praha - Šanghaj, tak tam nevidím možnost přidat další let. Jde to tedy na tom jejich "čínském" webu vůbec nějak naklikat? Používám ten UK odkaz..

0 Citovat

Díky Dave, tak to je teda akce na dvě věci smiley

0 Citovat

Máte někdo zkušenosti, jak zarezervovat konkrétní sedadla? Nevím jak na to. Letenky byly zakoupeny přes zdejší portál. Odlet cca za měsíc.

0 Citovat

Napiš si přímo na Student Agency, posledně jsem měl problém s výběrem míst na webu Alitalie, systém je nechtěl zapsat. Napsal jsem požadavek na konkrétní místa, do 10 minut jsem je měl od SA potvrzené smiley

0 Citovat

Přes web to nejde, stejně jako nejde online checkin (přes web). Jo a Exit místa jsou zpoplatněné 1000 RMB tuším.

0