Mám dotaz ohledně cesty do Indonésie na jeden měsíc. Letím do Singapuru a pak bych rád letěl do Denpasaru na Bali,nechtěl bych si ale kupovat letenku zpět, protože nevím zda poletím do Singapuru z Jakarty, nebo jiného města a hlavně nevím jak to budu stíhat časově. A otázka: je možné přiletět do Indonésie (na 30 dnů) bez zpáteční letenky a koupit si jí až během pobytu zde? Díky... .

Cesta do Indonésie bez zpáteční letenky

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

8 reakcí

Mám dotaz ohledně cesty do Indonésie na jeden měsíc. Letím do Singapuru a pak bych rád letěl do Denpasaru na Bali,nechtěl bych si ale kupovat letenku zpět, protože nevím zda poletím do Singapuru z Jakarty, nebo jiného města a hlavně nevím jak to budu stíhat časově.

A otázka: je možné přiletět do Indonésie (na 30 dnů) bez zpáteční letenky a koupit si jí až během pobytu zde?

Díky...

0

http://bfy.tw/AByu

Není zač.

0 Citovat

Právě že jsem to nikde nenašel, tedy v CZ.
Víte někdo?
D.

0 Citovat

tak si vytvor nejaku fejkovu rezervaciu (myslim ze Student Agency ti posle hned PNR a drzi ho par dni aj ked nezaplatis), alebo si kup full flexible one way z Indonezie a potom ju zrus po prilete:)

0 Citovat

Takže to znamená že i když tam plánuju zůstat jen 30 dní musím mít letenku zpět?
Jinak díky za tip.

D.

0 Citovat

toto hovori Timatic (riadia sa nim pracovnici checkinu, napr. tu : https://www.united.com/web/en-US/apps/v ... ?i=TIMATIC)

takze teba na palubu lietadla do Indonezia nemusia pustit uz v Europe ak nemas spiatocnu letenku, alebo nejaku inu ktora dokazuje ze opustis krajinu do 30 dni. (kedze kazdy moze povedat ze mam jednosmerku, ale ved vratim sa do 30 dni a potom si nelegalne uzivat indonezske socialny system smiley)

0 Citovat

Díky za informace!
Vyřeším to tedy asi zakoupením u zpáteční letenky premium flex tarifu u Air Asia:
http://www.airasia.com/ask/template.do?id=772&name=Premium+Flex

D.

0 Citovat

Udělej si rezervaci letenky na letuska.cz a jako platbu zvol bankovní převod nebo na pobočce. Stačilo mi to na udělení víz na ambasádě, určitě by to mělo stačit i na letišti. Tisknul jsem si to v angličtině z checkmytrip.

0 Citovat

tak tak, to bude jednoduchsie smiley

0
8 reakcí