Dost uvažujeme o cestě cestě na jihozápad USA. Bohužel asi nebude vyhnutí a budeme muset jet v hlavní sezóně (odlet ideálně okolo posledního červencového víkendu). Má smysl čekat na nějakou akci/chybu? Na místě odletu/příletu až tolik nezáleží. Aktuálně se mi nejlevněší letenky podařilo najít z Budapešti lehce přes 15k, což si myslím, že není špatné. .

Západ USA v hlavní sezóně (prázdniny 2017)

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

10 reakcí

Dost uvažujeme o cestě cestě na jihozápad USA. Bohužel asi nebude vyhnutí a budeme muset jet v hlavní sezóně (odlet ideálně okolo posledního červencového víkendu). Má smysl čekat na nějakou akci/chybu? Na místě odletu/příletu až tolik nezáleží. Aktuálně se mi nejlevněší letenky podařilo najít z Budapešti lehce přes 15k, což si myslím, že není špatné.

0

Tohle žádná hitparáda není, osobně bych čekal. Možná jsem ale jen z těch různých chybových tarifů už nesoudný smiley

0 Citovat

No zrovna na přelom července a srpna mi to přijde jako docela slušná cena, těžko říct jestli se objeví něco výrazně výhodnějšího smiley

0 Citovat

Chyba se může vždy objevit, ale asi bych neváhal. Na tyhle termíny jsou s blížícím se létem ceny vždy okolo 25-30 tisíci.

0 Citovat

Jestli ti vyhovuje termin a pocet pasazeru tak to kup - cena je to dobra - slevy jsou obvykle na odlety max do prvniho cervencoveho tydne a pak prelom srpna/zari.. Samozrejme je vzdycky moznost ze poletis za min businessem, ale taky znam pripady kdy napr. moje zena potrebovala do Seattle (vim ze jsem to sem psal uz nekolikrat smiley ) zacatkem cervence a za letenku dala 27k (economy)..

0 Citovat

Na červenec/srpen určitě optimální cena. Jak se tu píše, běžně nad 25 tis.

0 Citovat

I Norwegian zdražuje?

0 Citovat

Minulý rok jsem to docela poctivě sledoval a na prázdniny je cena co máš dá se říct docela O.K. Já letím do SAN za cca 15200 Kč teď v dubnu - hitparáda to sice není smiley, ale potřeboval jsem přesně tam, v určité dny. Obecně ale více na sever od San Diega (LAX, SFO) bývaly vloni letenky levnější - ale prázdniny moc ne smiley

0 Citovat

Řeším letenky na pevné datum 2.6. - 30.6. LAX, čekat nebo nečekat? Teď jsou kolem 15 tis. A jak dlouho dopředu je nejlepší řešit půjčení auta? Teď se pohybuje cena na těch 28 dnů cca 20tis/ střední třída. Nějaká zkušenost s dobrou autopůjčovnou?
Díky

0 Citovat

Ahoj, právě řešíme s drahou polovičkou to samé. Texas/západ v termínu 5-23.7. Neporadíte někdo nějakou dobrou letenku? smiley
M.

0 Citovat

Myslíte, že se ještě objeví nějaká akce na konec dubna (26.4. > 20.5.) do LAX ? smiley
Včera mi zmizla UNITED letenka primy let VIE-LAX-VIE za 13500, aktualne je tam porad k dispozici ale za 22000.
Sem zoufaly, protoze vecer sem si rekl ze rano objednam, letenka pres UNITED tam byla docela dlouho a rano v 6 najednou zdarec.

Nejlevnejsi alternativa je BA z PRG-HTR-LAX a LAX-VIE-PRG s tim, ze 6 hodin prestup na letu LAX-VIE >> VIE-PHA a bydlim asi 100 km od VIE.
Zkousel nekdo u AUSTRIAN vysednout pred poslednim legem?

0
10 reakcí