Jen upozornim na to že se při odletu ze Zanzibaru/Tanzánie platí odletová daň(Airport departure tax)ve výši 50 US $/30 US $. http://www.zanzibartourism.net/traveltozanzibar.php http://www.tanzania-gov.de/tanzania/useful-information .

Zanzibar,Tanzánie-departure tax

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

5 reakcí

Jen upozornim na to že se při odletu ze Zanzibaru/Tanzánie platí odletová daň(Airport departure tax)ve výši 50 US $/30 US $.
http://www.zanzibartourism.net/traveltozanzibar.php
http://www.tanzania-gov.de/tanzania/useful-information

0

Nevim jak to funguje, ale my jsme odletovou tax neplatili - letos v unoru. Platbu jsme ocekavali, ale nic nikdo v cele hale neplatil. A kdyby chtel nekdo cokoliv k Zanzibaru a flydubai, tak rada odpovim. smiley

0 Citovat

Tak pokud jsem to pochopil správně, tak je to již v ceně letenky. Každopádně byl jsem tam minulý rok v létě a předloni. Nikdy jsem nic neplatil. Co jsem slyšel, tak na Zanzibaru s tím otravovali koupáky, kteří tam byli s EXIM.

0 Citovat

Taky jsme byli loni v červenci a na žádné placení si nepamatuju...

0 Citovat

Vďaka za odkazy.

Citácie z odkazov:
1. "All passengers departing on international flights must pay a US$30 departure tax that is included in the price of a ticket."
2. "An Airport tax of 50 US $ per ticket must be paid on departure."

Úradníci si môžu vybrať, kto a koľko bude platiť a kto nie. smiley

0 Citovat

Ahoj Jackie,

byla bys tak hodná a shrnula své zkušenosti a tipy ze Zanzibaru? Letíme příští týden a jsme vděční za každou radu smiley Díky moc! Případně email na mne - vrbajan4@icloud.com

0
5 reakcí