Z osobní zkušenosti mohu doporučit skvělého,schopného a ochotného průvodce,dopravce a znalce místních(Madagaskarských) poměrů,malgaše který studoval v tehdejším československu(a mluví tudíž česky-což značně ulehčí komunikaci s místními kteří umí jen malgašsky popř.francouzky a také se dovíte mnohem více o malgašských poměrech a fady-tabu)žije v Tana.Navíc nejsou jeho služby nikterak předražené a dá se o nich smlouvat.Pokud máte zájem tak mi napište na email Livingston07@seznam.cz a já mu váš email přepošlu. Libor .

Madagaskar průvodce/dopravce,malgaš co umí česky

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Z osobní zkušenosti mohu doporučit skvělého,schopného a ochotného průvodce,dopravce a znalce místních(Madagaskarských) poměrů,malgaše který studoval v tehdejším československu(a mluví tudíž česky-což značně ulehčí komunikaci s místními kteří umí jen malgašsky popř.francouzky a také se dovíte mnohem více o malgašských poměrech a fady-tabu)žije v Tana.Navíc nejsou jeho služby nikterak předražené a dá se o nich smlouvat.Pokud máte zájem tak mi napište na email Livingston07@seznam.cz a já mu váš email přepošlu.
Libor

0

a co by ten mail mal obsahovat? termin, pocet ludi a predbezny plan tripu v cestine?

0 Citovat

Vše na co se chcete zeptat.

0 Citovat

Oznamuji že se ostrov Madagaskar začíná otevírat turismu po Covid 19. Nabízím kontakt na bezvadného česky mluvícího malgaše který zorganizuje levné kompletní a nezapomenutelné cesty po Madagaskaru.Zn. nejen osobní zkušenost. Rád bych tímto způsobem alespoň trochu pomohl nejen jemu i jeho rodině v této nelehké době. Pokud by někdo měl zájem tak se ozvěte zde:livingston07@seznam.cz Kontakt předám popř. pomohu s itinerářem.

0
3 reakce