Mám v USA přes Rentalcars zamluveny vůz, dnes jsem našel výhodnější nabídku a uvažuju nad ní. Rentalcars má ve smlouvě bezplatné odstoupení od smlouvy, pokud je to dříve, než 48 hodin - máte s tím někdo zkušenosti? Mám na mysli, když bych se rozhodnul rezervaci zrušit, do kdy vrátí na účet strhnuté peníze a případně, zda si půjčovna (v mém případě Alamo) může něco strhnout navíc za zrušení. Díky za info, s půjčováním aut nemám zkušenosti. .

Rentalcars

Založil ve fóru Půjčení auta

Mám v USA přes Rentalcars zamluveny vůz, dnes jsem našel výhodnější nabídku a uvažuju nad ní. Rentalcars má ve smlouvě bezplatné odstoupení od smlouvy, pokud je to dříve, než 48 hodin - máte s tím někdo zkušenosti? Mám na mysli, když bych se rozhodnul rezervaci zrušit, do kdy vrátí na účet strhnuté peníze a případně, zda si půjčovna (v mém případě Alamo) může něco strhnout navíc za zrušení.
Díky za info, s půjčováním aut nemám zkušenosti.

0

Rušil jsem u Rentalcars rezervaci několikrát, vždy vrátili celou částku a na účtě byla do několika dnů. Nikdy nebyl vůbec žádný problém.

0 Citovat

Diky, tak to tedy asi jeste zmenim.

0 Citovat

Ahoj,

jelikož si nejsme úplně jistý s Němčinou tak je pro mě problém půjčit si auto přes billiger-mietwagen, které je tu opěvováno. Takže zkouším přes rentalcars, ale nějak se mi nedaří tam nikdy zadat, že chci kompletní pojištění bez spoluúčasti. Je to možné tam vůbec zadat ? Případně kdyby se našel nějaký dobrovolník co mě provede kompletně přes billiger-mietwagen.

Díky

0 Citovat

ten dobrovolnik sa vola Google Chrome s moznostou Translate :) Na rentalcars si najprv musis vybrat auto a az potom sa da vybrat pripoistenie

0 Citovat

Díky samozřejmě, že Google Chrome s možností Translate jsem měl, ale proklestit se těmi přeloženými výrazy je v tomto případě poněkud složitější. Bohužel je to pro mě asi jediná varianta to nějak risknout, protože přes rentalcars mi to vychází o 1000,- více

0 Citovat

Zprostředkovateli půjčení auta rentalcars.com se vyhněte! Všude vyskakuje jejich reklama, dokonce i na booking.com. Nezáleží jim na tom, aby se lidi k nim vraceli, na reklamu se vždy někdo nový chytí včetně mě.

Zajistili mi auto na Tenerife u goldcar.com. Přestože se objednávka a poté i voucher od rentalcars tvářil jako kompletně zaplacené půjčení auta včetně pojištění bez spoluúčasti, půjčovna tvrdila, že je to jen polovina půjčovného za auto a pojištění zpochybnila zcela. Zaplatil jsem podobnou částku na místě ještě jednou a pak mi auto vydali. O reklamaci se není s kým bavit a na maily neodpovídají. 


0 Citovat

Bru Bru...najprv si vygoogli Goldcar, ale teraz uz je neskoro.. oni ta zial oklamali


0 Citovat

Jelikož cali tu není, tak to zastanu já, říká se tomu hejl. Jak píše tonic, Tvoje hlavní chyba se jmenuje Goldcar...

0 Citovat

Cali je vždy nablízku:-)

Jinak má u mě tedy aktuálně Rentalcars také vroubek, za 5 dnů nebyli schopni potvrdit objednávku. Kašlu na ně...

0 Citovat

no to mne rovnako, cez Wizz bookovane, isiel som na ich chat (rentalcars) a hned to potvrdili

0 Citovat

Vela zaujatosti voči Goldcaru (až hýsteria ),to Vám asi zdvihne...


1. Oklamal ho rentalcars.com (ked si niečo kúpim aj ked iba u sprostredkovatela tak by som mal                                           dostat to čo si zaplatim)

2. Chytil sa na "udičku" goldcaru (ono je to tvrdý konkurenčný boj zo všetkími možními "tahmi")

3. Myslím že Bru Bru docela dobre dopadol (mohlo to byt ešte horšie )

4. Chýbaju tu detaily a ajtak si myslím že chyba je v každom jednom kto si chce prenajat niečo 

            bez vlastnej "SUDNOSTI".

0 Citovat

"Zajistili mi auto na Tenerife u goldcar.com. Přestože se objednávka a poté i voucher od rentalcars tvářil jako kompletně zaplacené půjčení auta včetně pojištění bez spoluúčasti, půjčovna tvrdila, že je to jen polovina půjčovného za auto a pojištění zpochybnila zcela."

Minimalne cast o " včetně pojištění bez spoluúčasti" je imho zavadejici z Tve strany. Rentalcars nabizi sve pojisteni, ktere vubec nesouvisi s pojistenim u dane autopujcovny.

0 Citovat

L_K napsal(a):

" Minimalne cast o " včetně pojištění bez spoluúčasti" je imho zavadejici z Tve strany. Rentalcars nabizi sve pojisteni, ktere vubec nesouvisi s pojistenim u dane autopujcovny.

ano,spravne ale tváry sa ako poistenie ( a kdo je tam prvý krat ,nepozornost,zbrklst...) myslím že "zavadzajuce" nebolo úmyselne .

0 Citovat

Peter napsal(a):

1. Oklamal ho rentalcars.com (ked si niečo kúpim aj ked iba u sprostredkovatela tak by som mal    dostat to čo si zaplatim)


tak funguje tam chat aj zakaznicka linka, Bru Bru by mohol aj to vyskusat ... kedze zial na emaily neodpisuje v sucasnosti z tychto obrovskych travel korporacii pomaly uz nik (v rozumnom case)

A Goldcar je peklo, vsak asi okrem tych, co si auto zobrali "offline" priamo na letisku s ich plnymi poistkami, alebo tych, ktori si nekontroluju vypisy z karty, tak neviem kto mal dobru skusenost
0 Citovat

Podla recenzii ten Goldcar asi je "peklo" a asi ích "obchodný model" je postavený hlavne na....

  -zaujat nizkou cenou( a tá stále zaberá)

  -nasledne to niekde dohonit(okamžite, nie je to žiadne promo,akcia,vytlačanie konkurencie,....)

ale čo s niekym komu chýba "SUDNOST"  trocha spozonenia pri "neobviklosti",patrania,....

  zatial majú asi dostatok "klijentou"......

0 Citovat

Peter napsal(a):

Vela zaujatosti voči Goldcaru (až hýsteria ),to Vám asi zdvihne...


1. Oklamal ho rentalcars.com (ked si niečo kúpim aj ked iba u sprostredkovatela tak by som mal                                           dostat to čo si zaplatim)



A od koho mal dostat a nedostal to, co si zaplatil? Od goldcaru. Ono tie tahy goldcaru nie su ziadna udicka a konkurencny boj ale skutky na hranici trestneho cinu (nie len toto, ale aj ine ich praktiky)

0 Citovat

tvoje chyba že ses nechal ukecat...pojištění jsi měl, tak co. Ted zbývá to jen reklamovat u Rentalcars. Měli by být schopni ti vrátit to pojistné které jsi zaplatil u nich. Jinak s Rentalscar mám jen dobré zkušenosti, i tel. operátoři jsou vstřícní. Měl jsem relativně dost reklamací, ale to bylo zaviněno vždy místní půjčovnou. Prakticky vždycky mi peníze vrátili a ještě jsem dostal slevu na příští výpůjčku. Tenhle příklad je chybou Goldcaru. Být Rentalcars, ukončím spolupráci. Dělají jim jen ostudu

0 Citovat

Mám dotaz. Chci si půjčit auto přes Rentalcars.com na Reunionu. Půjčovna vyžaduje kreditní kartu.  Musím  auto rezervovat u Rentalcars.com už s kreditní kartou, nebo bude stačit stávající debetní? Kreditní kartu bych si vyřídil těsně před odjezdem. Díky za informace

0 Citovat

Je to možné. Rentalcars.com akceptuje aj platbu debetkou.

Na prepážke pri prevzatí už bude požičovňa požadovať kreditku.


https://www.rentalcars.com/cs/help/

Jaké způsoby platby Rentalcars.com akceptuje?

U nás si můžete zarezervovat vůz s použitím většiny kreditních a debetních karet. Během provádění rezervace vám oznámíme, které karty akceptujeme.

Je však důležité pamatovat si, že hlavní řidič musí mít kreditní kartu s sebou, aby si mohl vyzvednout vůz. Je tomu tak proto, že autopůjčovna potřebuje provést blokaci zálohy na kreditní kartě hlavního řidiče.

Pronájem vozu můžete u nás uhradit způsobem, který vám vyhovuje nejlépe – při rezervaci vozu a úhradě zálohy nemusíte použít stejnou kartu.

0 Citovat

Jsem nikdy s debetkou v půjčovně neměl problém...

0 Citovat

...ale dosť ľudí už problém malo, a dosť veľký.

0 Citovat

v tom případě to musím zaklepat)

0 Citovat

Martin napsal(a):

Jsem nikdy s debetkou v půjčovně neměl problém...


no to je jako kdybych napsal, že jezdím celý život městskou bez lístku a nikdy mě nechytili
0 Citovat

Zdravím, objednal jsem si auto u Rentalcars a k tomu jejich pojištění spoluúčasti. V objednávce jsem zadal odevzdání  vozu v 7,00, avšak v pojištění je napsáno že platí pouze do 6,00.  Je to nějaké divné. Takže když odevzdám auto v 7,00 a oni zjistí nějaký škrábance a strhnou mi peníze, tak mi pojišťovna nic nezaplatí, protože pojistka končí v 6,00. Má někdo s tímto zkušenost. Díky Ales

0