Ahoj, jelikož už půl roku žiji v Bangkoku a ještě mě tu nějaký ten rok čeká, tak se nechystám na Vánoce do Thajska ale k nám. Chtěl jsem se zeptat, jeslti je letenky lepší koupit teď, nebo jestli má cenu čekat? Je mi jasné, že Vánoce jsou nedražší termín a nějaké akce opravdu očekávat nemohu. Díky za radu. Petr .

BKK-PRG-BKK

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Ahoj,

jelikož už půl roku žiji v Bangkoku a ještě mě tu nějaký ten rok čeká, tak se nechystám na Vánoce do Thajska ale k nám. Chtěl jsem se zeptat, jeslti je letenky lepší koupit teď, nebo jestli má cenu čekat? Je mi jasné, že Vánoce jsou nedražší termín a nějaké akce opravdu očekávat nemohu.

Díky za radu. Petr

0

A klidně i Vídeň místo Prahy.

0 Citovat

Nejlevněji vychází BKK - PRG return od http://www.aeroflot.com/cms/en, ceny od 16 500 Kč smiley

0 Citovat

Díky Jarda85 za ochotu a pomoc! Od Aeroflotu jsem už málem 2x letenky kupoval, ale nikdy jsem do nedotáhl do konce. Nějak rusákům nevěřím a nechce se mi je moc podporovat, ale buď cestuj levněji, nebo si připlať smiley Takže to zvážím a možná se konečně odhodlám je zkusit, protože další letenky od jiných společností jsou AF a KLM a ty jsou cca o 2500-3000 dražší a to je pěkných pár vánočních piv u nás smiley Máte někdo zkušenosti s Aeroflotem? Ještě jednou díky

0 Citovat

S tou snahou nepodporovat Rusáky tě naprosto chápu a za současné situace bych u nich letenky nekoupil už vůbec.

http://www.kayak.de/#/flights/BKK-PRG/2 ... xible-1day

Na pelikan.cz je letenka s Ukraine Int'l za 16,650

0 Citovat

Nechapu co mate proti rusakum - tak si kupte od martanu

0
5 reakcí