Dobrý den, mám takový problém, kamarádka včera za mnou přijela do Ameriky, letěla přes Londýn (BA), JFK (BA) až do Indianapolis (AA). Problém je v tom, že v pondělí ráno pokračujeme se southwest do Vegas a zde chceme udělat 15 denní road trip po NP, LA a SF, to znamená, že nebudeme na jednom místě. Bohužel kufr se nepodařilo ani lokalizovat, v kufru kamarádka táhla malý stan, spacák, karimatku a veškeré oblečení na trip, jsme studenti (tak pro snížení nákladů jsme táhli i stan). Na letišti jsme vyžádali papír na koupi aspoň nejnutnějších věcí. Ovšem otázka je, co proplatí AA, když se kufr nenajde do neděle, prostě stan, spacák a jiné věci potřebujeme, ale čekat na jednom místě jen kvůli kufru je také blbost. Děkuji za jakékoliv postřehy a nápady Luboš Ps: před měsícem jsem letěl do Indianapolis z prahy na stejné trase a našli kufr až po šesti dnech, proto mám obavy. .

BA a AA - ztráta zavazadla

Založil ve fóru Letecké společnosti

4 reakce

Dobrý den, mám takový problém, kamarádka včera za mnou přijela do Ameriky, letěla přes Londýn (BA), JFK (BA) až do Indianapolis (AA). Problém je v tom, že v pondělí ráno pokračujeme se southwest do Vegas a zde chceme udělat 15 denní road trip po NP, LA a SF, to znamená, že nebudeme na jednom místě. Bohužel kufr se nepodařilo ani lokalizovat, v kufru kamarádka táhla malý stan, spacák, karimatku a veškeré oblečení na trip, jsme studenti (tak pro snížení nákladů jsme táhli i stan). Na letišti jsme vyžádali papír na koupi aspoň nejnutnějších věcí. Ovšem otázka je, co proplatí AA, když se kufr nenajde do neděle, prostě stan, spacák a jiné věci potřebujeme, ale čekat na jednom místě jen kvůli kufru je také blbost. Děkuji za jakékoliv postřehy a nápady
Luboš
Ps: před měsícem jsem letěl do Indianapolis z prahy na stejné trase a našli kufr až po šesti dnech, proto mám obavy.

0

American Airlines jsou v tomhle desny.. ja jsem mela jednou na letu z Frankfurtu do Chicaga zpozdenej let o den, a nenalozili mi kufr. Po 4 dnech urgenci, volani na linku kde je jen 'plechova huba', ktera cloveku s prizvukem nerozumi ani spellovani, pak konecne zjistili, ze uz zavazadlo dorazilo, ale nemohli s nim nic udelat, protoze zrizenec v Chicagu blbe vyplnil nejakej formular, kdyz jsem oznamovala ztratu kufru. Takze jsem si ho nakonec jeste i musela najit a vyzvednout na letisti. Des. Navic bylo zvenku poskozeny. Stezovat si muzes, ale to neznamena, ze budou poslouchat..
Tzn. nejlepsi s AA v tomhle moc nepocitat.. Sorry za nepovzbudive zpravy.

0 Citovat

Cestovni pojisteni je k nicemu - to je na zavazadla treba pri ukradeni v hotelu- chtel jsem si pripojistit zavazadla u ceske pojistovny pri letu s prestupem - nejdrive chteli presny seznam a hodnotu veci v zavazadle - a pak zjistovali a rekli ze takovou pojistku neudelaji - ze toto jisti letecka spolecnost - slona by me pojistili ale kufr ne.

0 Citovat

zadna baba na prepazce - overovali to dva dni na vedeni - proste CESKA POJISTOVNA zavazadla na cestu letadlem nepojistuje zadnou pojistkou cestovni ani ani zadnou jinou samostatnou.

0 Citovat

Těžká situace. Od té doby, co se mi podařilo v Egyptu ztratit snubní prsten z bílého zlata odsud: https://www.dallakjan.cz/kategor...ile-zlato/ ,přestala jsem si kompletně vozit cennosti do zahraničí. Stejně jsou šperky obecně k ničemu. Jen se s nimi můžete ukazovat před kamarádkami, ale tím to končí. Prakticky, v živote, vám to k ničemu nepomůže a jsou s tím spíše pak starosti :/

0
4 reakce