Dobrý den všem cestovatelům, Předem všem děkuji za reakci a zároveň velké dík zakladateli tohoto webu a fóra!!!  .

Bali přelom leden/únor 2015

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Dobrý den všem cestovatelům, smiley

S přítelkyní bychom rádi oslavili naše narozeniny na Bali (konec ledna a začátek února) a chtěl bych se místních diskutérů a zkušených cestovatelů zeptat na nejvhodnější dobu pro rezervaci letenek. Zatím je na koupi čas, ale přesto bych rád načerpal Vaše zkušenosti s tipy na cestu. Tzn.: jakou cenu očekávat, případně nějaké "specialitky", které s cestou na Bali souvisí. smiley

Předem všem děkuji za reakci a zároveň velké dík zakladateli tohoto webu a fóra!!! smiley

0

Ahoj, byla jsem na Bali ve stejnou dobu. Je to obdobi destu, ale tim lip, protoze tam neni tolik turistu. Prsi vetsinou v noci, obcas i pres den, ale zadna hruza. A teploucko je tam porad smiley

Pred odletem jsem potkala hodne Cechu, kteri nebyli zrovna nadseni. Nejvic byli vytoceni z toho, ze se pri odletu z Bali plati taxa za pouziti letiste. Takze kdyz to vis dopredu a pocitas s tim, ses v pohode smiley

Jinak co se tyce letenek, nejlepsi je koupit neco vyhodneho do Asie (Bangkok, Kuala Lumpur apod.) a pak s Air Asia pekne na Bali.

Kdyz se pri priletu nekdo v uniforme hrozne ochotne a nekompromisne ujme vaseho zavazadla, ze vam pomuze projit scanningem, nedovolte mu to smiley Bude za to chtit zaplatit!

0 Citovat

Ahoj, mám dotaz, mám koupené letenky do BKK, vzhledem k tomu, že východ Thajska máme celkem projetý, zaujala nás cena letu BKK – Bali - Air Asia, jde o to, že letíme s dětmi 1+4 roky, tzn. nevíme co na Bali čekat a zda to stojí za to letět na Bali…tzn. je tam tak pěkné moře jako v Thajsku, případně kde je to na Bali nejhezčí ( moře + pláž, příp. potápění )

Děkuji moc za odpověď

Kamil

0 Citovat

S detma nevim.. Thajsko mi prijde vhodnejsi. Rodinny dovoleny na Bali se spis odehravaji v resortech s bazeny apod..
Hlavni plaze na Bali jsou Kuta a Legian - uplne na jihu. Ale neprijde mi to uplne vhodny pro deti.
Nekde jsem cetla, ze Amed (na severu) a okoli je super, ale je to trochu z ruky.

0 Citovat

Ahoj,

to ze hlavne plaze su na Kuta a Legian neznamena ze aj najlepsie. V Thajsku si videl asi moc krasne plaze, no v tychto turistickych centrach ich nenajdes. Doporucujem viac Bingin beach, Blue Point beach, Padang Padang. Tieto plaze vsak niesu uplne na plavanie kedze sa na nich lamu velke vlny indickeho oceanu vhodne najlepsie pre serfarov.

Na Bali je to bud alebo... ak chces mat vsetko pri hoteli, musis byt v Kuta / Legian / Seminyak / Sanur ... ak ti nevadi prenajat si auto, zajdi na hore spomenute krasne plaze.

0
4 reakce