Pokud jste třeba naštvaní, že jste si nestihli koupit letenky v aktuální akci na Havaj, co takhle si spravit chuť v Evropě? Sestavil jsem aktuální itinerář levných letů s Wizz Airem, se kterým dá v listopadu pěkně proletět po Evropě a navštívit během čtrnácti dní osm měst v sedmi zemích. Třeba to někoho zaujme.  .

TIP: Osm evropských měst za 14 dní a pouhých 3161 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Pokud jste třeba naštvaní, že jste si nestihli koupit letenky v aktuální akci na Havaj, co takhle si spravit chuť v Evropě? Sestavil jsem aktuální itinerář levných letů s Wizz Airem, se kterým dá v listopadu pěkně proletět po Evropě a navštívit během čtrnácti dní osm měst v sedmi zemích. Třeba to někoho zaujme. smiley

Celý článek najdete na našem blogu Proky a Veru na cestách.

0

Perfektne spracované, škoda, že som na niečo takéto nenarazil v minulých rokoch. Teraz to neprichádza do úvahy, rovnako kvôli letenkám na Hawai na jar plus Peru v decembri (ma už teraz bolí peňaženka z toho smiley nehovoriac o čase, ktorý nemám smiley )

0 Citovat

Wizz Air opět spustil dvoudenní akci s 20% slevou na všechny letenky - platí 3. a 4. září pro členy Wizz Discount Clubu. Celá cesta by tak vyšla ještě o něco levněji smiley

0 Citovat

Nejsem si jistý , že vyjde levněji . V pondělí jsem koupil 5.6 - 23.6 Budapešt - Kutaisi za 14 180 Ft , dnes po slevě 20% to stojí 14 744 Ft. Holt není sleva jako sleva.

0 Citovat

Velice pěkně zpracováné oceňuji hlavně Katowice, jelikož Ostravské letiště je diky hňupům Tošenovský a Lukša po smrti. Více takových vychytávek.

0 Citovat

Nemusíš pokračovat, pokud nechceš. Pokud máš jen příruční zavazadlo, je to v klidu. Pokud máš i odbavené, můžeš to třeba uhrát na zdravotní důvody a nechat si velké zavazadlo v Londýně vyložit.

0
5 reakcí