Za týden letím a mám různé informace - kolik je momentálně sazba za vízum "on arrival"? Na stránkách MZV ( http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_s ... /visa.html ) se píše, že je 35 USD, všude co na webu čtu je uvedeno, že 25 USD. Tak kolik to je? Jsme 4, tak ať máme USD přesně nachystané  .

Indonézie

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

20 reakcí

Za týden letím a mám různé informace - kolik je momentálně sazba za vízum "on arrival"? Na stránkách MZV ( http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_s ... /visa.html ) se píše, že je 35 USD, všude co na webu čtu je uvedeno, že 25 USD. Tak kolik to je? Jsme 4, tak ať máme USD přesně nachystané smiley

0

Ahoj Méďo,
zde v komentářích: http://cestujlevne.com/bali-levne-leten ... #komentare, je cena $35. Osobně ověřeno uživatelem Ondra. Čti ze spodu. smiley

0 Citovat

Díky za info, tu diskuzi jsem nečetl. Tak bohužel zaplatíme více. Vše se bohužel zdražuje - např. pro cizince od letošního května zdraženo vstupné na Bromo ze 72 000 IDR na 217 000 IDR, což je docela raketový nárůst (ne-li více, už jsem taky četl i jinou cenu).

0 Citovat

Nějaké aktuální info o tom, zda se vydávají 7 denní víza?

0 Citovat

No pokud jsou ty informace na MZV platné, vydávají 7denní za 15 USD. Tak snad jo.. smiley

0 Citovat

právě právě.. na MZV smiley celkem by nám to ušetřilo při transitu do Bandaru..

0 Citovat

Ještě k zavazadlům, nevíte někdo jak velký kabinový zavazadlo má Air Asia a Lion Air? Většinou jezdíme s jedním odbaveným a jedním příručním, nechce se mi platit za dvě odbavená... Díky

0 Citovat

Air Asia uz vím, Lion Air jsem nenašel, snad to bude stejný... smiley

0 Citovat

Evropani vždycky jezdili s krosnou a nikdo nikomu nic neřekl.. Tenhle trend ale nevydrží dlouho.

0 Citovat

Cena 30 denního víza je od letošního června těch 35$, bohužel pro nás se vydává on arrival pouze tento druh víz. Chtěli jsme 7 denní a odešli jsme s prázdnou.

0 Citovat

Před pár dny jsme se vrátili z Indonézie a odletové taxy jsme platili zase jinak, než jaké zde bylo poslední info, tak předávám:
Údaje k 16.11.
vnitrostátní let : 75.000Rp
mezinárodní let: 150.000Rp

0 Citovat

Přesně tak, u vnitrostátních letů záleží na odletovém letišti (zřejmě podle režie letiště). Třeba z Bandar do Jakarty to bylo pouze 20000 IDR, naopak z Jakarty tamtéž tuším jednou tolik, z Yogyakarty do Jakarty tuším 60000 IDR atd...Mezinárodní z Jakarty jsme platili v říjnu oněch 150000 IDR.

0 Citovat

těch 75.000 u vnitrostátního letu bylo z DPS

0 Citovat

Ja platil na konci listopadu vnitro Bandar - Jakarta 15 000 IDR a mezinarodni z Jakarty 150 000 IDR. Vizum on-arrival stalo 35 USD, doporucuji to mit presne, protoze vraci rupie v nevyhodnem kurzu (10 700).

0 Citovat

My letěli na začátku července Jakarta - Praya a neplatili jsme v Jakartě nic. Při odletu z DPS na konci července poplatek 75000IDR/os. a z Jakarty 150000IDR/os. Co jsem se o to tehdy zajímal, tak 75000IDR je zpoplatněno vnitro asi z pěti turisticky nejoblíbenějších letišť. Z hlavy ale teď nedám, které to jsou.

0 Citovat

Potvrzuji, v listopadu 35 usd visa on arrival na 30 dni. A odletovy taxy taky souhlasi. smiley tenhle rok radsi Malajsie smiley)

0 Citovat

Užijte si Indonésii smiley od dubna bez víz. http://nasional.kompas.com/read/2015/03 ... .45.Negara

0 Citovat

Super, přijíždím 25.3. smiley

0 Citovat

Ceko tanpa visa? Bagus!

0 Citovat

Neví někdo, jak je to tedy s vízi do Indonésie?Jestli se, už neplatí.Nebo od kdy bude platit, bezvízový styk pro ČR.Jedu v červenci a potěšilo by to.A ještě letím do Kuala Lumpur a další den na Bali a pak zpět z Bali do KL, takže zaplatím jen na Bali odletovou taxu 150.000IDR?Děkuji

0 Citovat

Bohužel se pořád platí a asi se pořád i platit budou...

0
20 reakcí