Pura Indah se nachází v odletové části terminálu 2, blok D (Etihad, Emirates, Korean aj.). Salónek je příjemný, ale - wifi padá, nestabilní, pomalá. Sedadla sice pohodlné, nicméně postavena zády k sobě, takže chybí soukromí. K pití cola, sprite, džus, voda, káva (alko se nepodává). K jídlu 2 druhy polévek, různé lokální rolky, rýže, deserty - naprosto ok. Vstup je za mírně vyšší poplatek 190.000rp (350 kč), případně platí Priority pass. Do sousedního Premiere lounge se dostanete pouze s Priority passem (aj. karty) - hotově se platit nedá. Salónek byl ale dost plný, tak jsem zvolil tento.  .

Jakarta T2 D - Pura Indah lounge

Založil ve fóru Trip reporty z letu

0 reakcí

Pura Indah se nachází v odletové části terminálu 2, blok D (Etihad, Emirates, Korean aj.). Salónek je příjemný, ale - wifi padá, nestabilní, pomalá. Sedadla sice pohodlné, nicméně postavena zády k sobě, takže chybí soukromí.

K pití cola, sprite, džus, voda, káva (alko se nepodává). K jídlu 2 druhy polévek, různé lokální rolky, rýže, deserty - naprosto ok.

Vstup je za mírně vyšší poplatek 190.000rp (350 kč), případně platí Priority pass. Do sousedního Premiere lounge se dostanete pouze s Priority passem (aj. karty) - hotově se platit nedá. Salónek byl ale dost plný, tak jsem zvolil tento.

0
0 reakcí