Krásný dobrý večer kolegové cestovatelé, Hledám letenku do Qingdao s odletem v druhé půlce listopadu. Jedu tam jako AuPair, takže kvůli úřadům musí být zpáteční v rozsahu 6 měsíců, ale zpáteční cestu nejspíše nevyužiji, chtěl bych tam zůstat rok. Tudíž cesta zpátky může být krkolomná, nebo nesmyslná.. Jedná se o to, že musím ukázat letenky tam i zpáteční na Čínském velvyslanectví, abych dostal vízum. Použitím SkyScanner a namátkovou zkouškou jsem našel ceny kolem 18-19 tisíc. To je samozřejmě plně akceptovatelné, ale myslíte, že se dá najít levněji? U skyscanneru se pokud koukám správně nedají posouvat data "postupně bez dlouhého zadání znova", abych sledoval, jak se ceny mění. Pokud by to třeba bylo s přestupem v místě, kde bych si bez dalšího víza navíc mohl udělat výlet třeba na den, to by mi nevadilo.  .

Čína (Qingdao) - druhá půlka listopadu

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Krásný dobrý večer kolegové cestovatelé,

Hledám letenku do Qingdao s odletem v druhé půlce listopadu. Jedu tam jako AuPair, takže kvůli úřadům musí být zpáteční v rozsahu 6 měsíců, ale zpáteční cestu nejspíše nevyužiji, chtěl bych tam zůstat rok. Tudíž cesta zpátky může být krkolomná, nebo nesmyslná..
Jedná se o to, že musím ukázat letenky tam i zpáteční na Čínském velvyslanectví, abych dostal vízum.

Použitím SkyScanner a namátkovou zkouškou jsem našel ceny kolem 18-19 tisíc. To je samozřejmě plně akceptovatelné, ale myslíte, že se dá najít levněji? U skyscanneru se pokud koukám správně nedají posouvat data "postupně bez dlouhého zadání znova", abych sledoval, jak se ceny mění.

Pokud by to třeba bylo s přestupem v místě, kde bych si bez dalšího víza navíc mohl udělat výlet třeba na den, to by mi nevadilo. smiley

Budu Vám moc vděčný jak za konkrétní tipy na spoje, nebo i na techniky, jak se k nižší ceně dostat.
Arťom

0

Ahoj, tak letenku levnješí se mi najít nepodařilo , ale zajímá mě jak najde kluk aupair v Chině smiley smiley ? Dík

0 Citovat

V kalkulaci cen se tolik nevyznám, tak nevím, jestli by to šlo, ale napadlo mě koupit nějaký dražší tarif s možností změnit datum odletu zpět. Jasný, u business to jde asi běžně, ale zajímalo by mě, jestli to nějaká aerolinka nabízí i u economy.

0 Citovat

Díky za reakce.

Snowkill: Přes jednu agenturu, minulý měsíc tam odjel bývalý spolužák, tak jsem si řekl, že přeci nebudu sedět tady na zadku smiley

0 Citovat

Tak jsem si docela dlouho hrál s daty tam i zpět a vyšlo mě to většinou lehce pod 18tis, ale bez větších skoků. Počkám pár dní, pokud se nezjeví nějaké terno a asi to koupím.

Kdyby někdo ještě přišel s nějakým tipem, ocením smiley

0
4 reakce