Měníme vzhled stránek (2015) o krok zpět, i několik mil dopředu
Když jsme naposledy měnili podobu tohoto portálu, říkali jsme, že se můžete těšit na spoustu novinek a kvanta skvělého obsahu. Bohužel tehdy představoval obsah a vzhled dvě zcela odlišné aktivity a brzy nám došlo, že takto to nejde. Začali jsme tedy pracovat na tom, aby vše dávalo synergický smysl. Proto jsme museli o jeden krok ustoupit zpět, abychom náhle o několik mil popoběhli kupředu.
Krok zpět - méně balastu, více obsahu
Naše stránek se postupně zaplňovala reklamními formáty tím, jak rostla náročnost na provoz portálu, a zabírala místo tomu nejdůležitějšímu - obsahu. Řekli jsme dost, první musí jít informace, poté inzerce. Necháme vás proto nerušeně číst to, co je skutečně důležité a inzertní plochy odsunuli ke kraji a omezili jejich počet.Věříme, že tento krok upevní vaší důvěry v Cestujlevne.com. Nepíšeme cestovatelský bulvár a i nadále je pro nás přednější kvalita před kvantitou.
Několik mil kupředu - méně otázek, více zážitků
Stihl jsem akci zavčasu nebo jdu s křížkem po funuse? Tolik důležitá informace "Jak dlouho je akce na světě?" změnila svou podobu. Místo data publikování vám povíme, jak stará je. Čas je důležitý.Nevěděli jste na kterém kontinentě či v jakém státě se daná destinace nachází? Od teď už ano.
Co nám článek ohodnotit? Na konci najdete pomyslné hvězdné hodnocení kvality našeho obsahu - budeme rádi, pokud se jej budete průběžně účastnit.
Novinku v podobě Notifikátoru pro Google Chrome není potřeba představovat - nainstalujte si jí.
Co poradna? Kam zmizela? Nezmizela, jen se trochu schovala do sekce Před cestou, která stále na svou finální podobu čeká.
To jsou asi tak nejdůležitější body, které jsme vám chtěli sdělit. Na zdokonalování stále pracujeme a už teď víme, že je se na co těšit.
Ještě jedna drobnost
Ještě jedna malá věc na závěr. Od teď můžete rezervovat všechny služby z cestovního ruchu na tomto portálu. Spolupracujeme vždy s těmi nejlepšími.28 komentářů
Stránka Letecké společnosti vypadá divně, když abecední seznam je schován v pravém sloupci a prostředek stránky je prázdný. Tahle stránka inzerovaná ze spodní patičky se úplně ztratila: https://www.cestujlevne.com/destinace
Rubriky Aktuálně ve fóru a Komentáře k příspěvků (v pravém panelu) se nyní zobrazují jen na přehledových stránkách. Jakmile jdu do vybraného článku, zmizí a zůstane tam jen reklama. To je chyba nebo záměr? Pokud záměr, tak je to docela škoda, a navíc tam zbytečně zůstává volný prostor.
Schválně, chceme, aby v detailu příspěvku byl pouze obsah.
Schválně, chceme, aby v detailu příspěvku byl pouze obsah.
Tak sice nechápu, proč by se z detailu příspěvku nemohlo odskočit někam jinam (třeba do poradny), ale když je to vaše rozhodnutí... reklamy nevadí? :-) No ale je to blbý, protože vždy chodím z anonce příspěvku na FB nebo jinde přímo do příspěvku, že, a tam neuvidím, co se děje na fóru či v komentářích... a to se bojím, že o dost přijdu, určitě se mi nebude chtít kvůli tomu přecházet někam na přehledy... :-( Taky bych mohl občas někomu poradit, takže neporadím... a bude to všechno na vás.
Letenkový hlídáček??? WTF!?! Kdo tuto infantilnost vymyslel? Stránky jsou OK, pro mě jen kosmetické úpravy.
Ahoj gj! O mobilnej apke neuvazujete? Kludne daka Ionic apka s push notifikaciami?
Palec nahoru! Btw, přemýšlíte o notifikacich pro Mac? ;)
Palec nahoru! Btw, přemýšlíte o notifikacich pro Mac? ;)
Pro mě je to o krok v před a o míle zpátky. Muzete nám zde napsat, která firma se podílela na tvorbě desingu? Jak dlouho? Je to celkové nedodelane. Tohle nejsou dětské nemoci!
Není to velký? Jako datově? Dnes jsem na palubě Norwegien surfoval, seznam.cz se stáhnul, letenkari.cz se zobrazil, katastr cuzk.cz se zobrazil, jen to cestujlevne.com se stahovalo, stahovalo a nic.
Hele, ráno jsem zde četla vetu - Našli jsme 2349. Teď už je napsáno napsali 2349? Důvod změny? Pro mě je to nepřehledné. Starší stránky byly lepší.
Sorry, Dave, ale přijde mi to nic moc. Blbý, že hned člověk zapomene, jak to vypadalo předtím, ale mám pocit, že lépe. Teď to vypadá nahoře jako nějaké levná šablona z wordpressu, odsazení prvků od sebe, odsazení textu a proporce neladí oku, prolínání neladí oku, fotka je taková ilustrační a cizí, logo zaniká, letenkový hlídáček nahoře nevypadá jako tlačítko, ale jako textové pole atd. Aktualizace: Už koukam, jak to vypadalo předtím - předchozí web ve mně vzbuzoval daleko větší důvěru, v jednoduchosti je síla - teď mam pocit, že jdeme opravdu deset let zpět. Přitom by nebyl problém nechat předchozí modrou hlavičku, vyházet nepotřebný ikony a hodit pod to světle modrou lištu - alias podmenu. Naprosto minimální úprava (uživatel nemá pocit, že je na novým webu), přitom mi vznikne podmenu, navíc velmi přehledné... Snad jsem tě nerozházel, ale toť můj feedback.
Pavle v pohodě, každý rozumný názor je vítán. Nakonec, nic není "nové" napořád :) Berme tento stav jako takový mezikrok, aby příště nedošlo k úplnému šoku.
Hezky, povedlo se Vam to. Krome vyse zmineneho mne osobne chybi "vodotisk" u fotek, kdyz uz byla nabidka neaktualni, to bylo proti jinym serverum hodne povedene, neztracela jsem cas ctenim a hledanim neaktualnich tarifu. Budete jeste doplnovat, nebo jste se rozhodli zrusit?
Informace o neaktuální akci zachováváme, avšak stále jen u příspěvků typu "hit, megahit", protože běžné akce se v čase opakují a je zbytečné je označovat jako neplatné, když se změní jen cestovní období :)
Bude to chtít kapičku dotáhnout. Má-li layout fungovat jako repsonzivní (tj pokud tu fci omylem "nepodědil" od šablony), pak by dle mého nemělo mizet celé horní menu. Nešťastná je taky průhlednost inputu vyhledávání, resp. barva písma slova "vyhledávání". Logo je s prominutím prasácky vyřízlé, prolnutí ho rozmázlo, je malé a na té modré fotce úplně zapadá. Celkově je podle mě šablona trochu moc modrá - vyměnil bych hlavní fotku v horním banneru. Jinak změna za mě k lepšímu :-)
Když zadám adresu CL v Chromu na mobilu (Samsung Note 3) zobrazí se mi jen "Levné letenky hledáme za vás" a pod tím jednotlivé nabídky. Nezobrazuje se lišta pod nadpisem, tudíž se nedá přejít např. do fóra.
Skvělý, vypínám adblock a design se mi moc líbí :)
Skvělý, vypínám adblock a design se mi moc líbí :)
V mobilní verzi úplně chybí hlavička, takže se např. nedá úplně dobře vrátit z článku na titulní stránku. M.
Jeste by mozna nebylo od veci u kazdeho prispevku, cervenym tucnym pismem napsat, ze pokud je tarif spatne nacenen, tak by lide nemeli za zadnou cenu kontaktovat prodejce ci leteckou spolecnost nejmene dva dny od nakupu. A rovnez, ze cestu nelze zahajit v miste prestupu ;-) Vyhnete se tak neustale se opakujicim naivnimdotazum.
Nelíbí se mi moc nová hlavička. Zabírá zbytečně moc prostoru. Záložky v menu jsou moc průhledně zde bych ubral na průhlednosti. Logo je moc malé až neviditelné. Vpravo vyhledávání a email je na některém svetlém obrázky taky neviditelné. Chtělo by to trochu upravit tu hlavičku :) Jinak dobrý :)
Moc riešite... dobre to je
Moc riešite... dobre to je
teda až na "Letenkový hlídáček" pls hlídací pes alebo čosi také, alebo intergalakticky mechanizmus na kontaktovanie akcií do rezervácie kam chcem letieť