Nejlevnější parkování na letišti Schwechat ve Vídni - 1 €
Pro mě novinkou a zřejmě i pro další čtenáře portálu Cestujlevne.com je probíhající promo akce letiště Vídeň na levné parkování. Oficiální parking u letiště je totiž možné rezervovat pouze za 1 € a den nezávisle na počtu celkové doby pobytu. Toto rapidně ulehčuje rozhodování dopravy na letiště Schwechat. Alternativou zůstává autobusová linka Student Agency se zastávkou u letištního terminálu.
Parkování u letiště za 1 € je umožněno vždy pro prvních 100 rezervací v daném měsíci. Jedná se o Parking 3, který se nachází 4 minuty chůze od letištního terminálu
Název promo akce nese označení "Parking like a world champion!". Za tip děkuji Patrikovi.
Kde zaparkovat na dalších letištích se věnuje obecný článek - Parkování na letišti.
Míříte-li do Vídně na výlet, mrkněte také na informace o Parkování ve Vídni ve městě.
Ahoj,
nějaká aktuální akce na parkování ve Vídni? Letíme v pátek 3.7.
Ahoj,
nějaká aktuální akce na parkování ve Vídni? Letíme v pátek 3.7.
Diky za tip "Mazur25", dnes fungoval a dostal jsem se na cenu 85,36 Euro za 16 dnu. ParkTiger se slevou 10% sice vychazel lepe, ale jsme 4 a kdyz vezmu v potaz 4 x1,8 euro za vlak na letiste a potom to same nazpet, toto vyslo nastejno. Na webu jsem nasel i nejake levnejsi moznosti pres ty karty, ale bylo to na 15 dnu nejvice a den bych musel asi doplatit nasledne na miste, neslo zvolit kartu na 16 dnu.
Jestli jsem vse dobre pochopil - na zaklade QR kodu dostanu az na parkovisti Mazur nejaky parkovaci listek, ktery pri vyjezdu plati neco jako ta predplacena karta? Jak to mysli, ze ho mam uschovat, aby na nej nesvitilo slunce, nebyl vystaven teplu apod., kdyz ma byt na viditelnem miste? :-)
Diky za info.
Diky za info.
Na C ve Vídni to funguje následovně. Přijedeš, u závory nascanuješ Q kod a dostaneš lístek. Ten potom použiješ při výjezdu. Pokud přetáhneš, tak u automatu doplatíš.
Lístek jsem měl vždy schovanej a nikdy nebyl problém.
Lístek jsem měl vždy schovanej a nikdy nebyl problém.
Diky za info, myslim, ze na Mazuru to bude taky tak. Jen moc nerozumim tomu, proc ma byt na viditelnem miste...ale tak nemecky neumim (kdovi, co mi Google prelozil) a nemusim taky rozumet vsemu :-)
Ahoj,
nějaká akce na parkování ve Vídni by se nenašla? Potřeboval bych ideálně něco na konec května.
Sleva 10 % na Parktiger https://parktiger.at/cs/home-czech/
Kupón: PARKTIGER10
Nemáte někdo kód na větší slevu?
Díky
D.
Sleva 10 % na Parktiger https://parktiger.at/cs/home-czech/
Kupón: PARKTIGER10
Nemáte někdo kód na větší slevu?
Díky
D.
Zná někdo nějaký aktuální kód pro slevu na parkovišti MAZUR? Budeme tam muset nechat auto více dní, takže každá úspora bude dobrá.
Parktiger vychází momentálně s funkčním "code" PARKTIGER10 + cena za jízdné na letiště pro 4 lidi tam a zpět nastejno s Mazurem - pokud by se vyskytl "víceprocentní", sem s ním :-)
@Bear
A co vyhodit spolucestují na letišti a na Parktiger zajet sám? Myslím, že je tam nějaká doba na vyložení cestujících zdarma. Aspon bývala.
A tu slevu 20-25 % získáš vždy, když si parkovné koupíš nějakou dobu dopředu přes cestovní kancelář, nejlépe slovenskou. Jméno jsme zapomněl. Aspoň před rokem a půl to tak bylo.
Edit: Tím myslim Mazur
@Bear
Edit: Tím myslim Mazur
Sleva 18 % Parktiger https://parktiger.at/cs/home-czech/
Kód kupónu: HerbstTracker18
Platný: do 23. prosince 2019
Období cesty: do 23. prosince 2019
Sleva 25% na parkování na letišti https://parking.viennaairport.com/ (o 5% větší sleva, než standardní sleva při online rezervaci):
Kód: Eurowings2019
Sleva 18 % Parktiger https://parktiger.at/cs/home-czech/
Kód kupónu: HerbstTracker18
Platný: do 23. prosince 2019
Období cesty: do 23. prosince 2019
Kód: Eurowings2019
Jakej debil píše tyhle odkazy, čekal jsem na půlnoc prvního abych to rezervoval a nic, je to švindl!!!!!!!!!!!!!
Parktiger 20 % sleva
Taky díky moc !
Taky díky moc !
XYZ, Schwechat. THE BEST PARKING SPACE
XYZ, Schwechat. THE BEST PARKING SPACE
Mate někdo zkušenosti z parkovištěm Mazur ? kousek od letiště ve Vídni .
Musí se tam nechávat aj kliče od auta ?
Mate někdo zkušenosti z parkovištěm Mazur ? kousek od letiště ve Vídni .
Musí se tam nechávat aj kliče od auta ?
Ne, klíče se nenechávají, nikdo tam osobně není. Není nutná ani rezervace dopředu, místo se najde. Pro 8 denní parkování kupuji parkovací kartu u Student Agenci za asi 56 euro, tou pak při odjezdu zaplatím.
Ahoj, ta promo akce Parking like a world champion platí ještě? Předpokládám, že asi ne, tak abych se nesnažila zbytečně.
Taky by mě to zajímalo pro květen.
Taky by mě to zajímalo pro květen.
Nedalo mi to a zkusil jsem to. Právě teď, hned po půlnoci 1. den v měsíci. A nic :-D
Ono i když ta akce běžela, tak nebyla šance objednat na daný měsíc (dokonce ani první den v měsíci:), bylo třeba objednávat řádově několik měsíců dopředu a mít štěstí, aby se k tomu člověk dostal.
Taky jsem to dnes zkusila, v pravou půlnoc na červenec a bez úspěchu. Takže už to nejspíš neplatí.
Nešlape to. Nesmysl za 1€ . Byl jsem na netu hned po půlnoci a nic. By mě zajímalo jestli někdo získal parkování za 1€
Zdravím, máte někdo zkušenost s parkováním na Parken beim Flughafen, Mazuru, nebo podobném levném parkovišti? Parktiger nevyužiji, protože letíme brzo ráno a vlakem se na letiště nestihneme dostat včas.
Ahoj. Mám dobrou zkušenost s Parken beim Flughafen : https://www.parken-beim-flughafen.at/
Vše fungovalo jak mělo, dodávkou nás dovezli v 2 hod. ráno na letiště k našemu terminálu, zpět nás u letu čekali také. Stačí zadat na webu čísla letů. Cesta na letiště / z letiště ca. 15 minut.
to taky nevypadá špatně, mrkni, ale i ještě jednou na ten parktiger - dá se tam i jet taxi (popř. Uber) za cca 15 euro, takže ho můžeš využít na cestu na letiště a z letiště pak za 1,8 vlakem. Já to tak asi udělám v únoru - díval jsem se na Mazur a i kdybych jel tím taxíkem z/na letiště, tak to vyjde stejně jako Mazur (díval jsem se na týden), možná o trochu levněji a když stihnu v jednom směru vlak, tak to bude bonus :) a když jste třeba ve 4, tak už vůbec není co řešit...
Dobrý den,
neporadíte levný parking na tři dny? Díky
Dobrý den,
neporadíte levný parking na tři dny? Díky
https://parktiger.at/ ... s ukuponem PARKTIGER10 jste na 3,6€ denně!
https://parktiger.at/ ... s ukuponem PARKTIGER10 jste na 3,6€ denně!
Ahoj, nabízím 8-denní parkování na Mazuru - běžná cena 79 EUR, přes Student Agency 53 EUR, moje cena - kolik nabídnete. Platnost kupónu do 3/2020. Letěli jsme v září z Vídně a nakonec nevyužili. Pro toho, kdo chce mít klid, je Mazur ideální. Parkoviště je asi 3 km od terminálu a na jako jediné jezdí ZDARMA letištní shuttlebus 2-3x za hodinu. Honza, tel. 603 247 671.
Nechci se hádat, ale sám jsem kupoval kupon před 3 měsíci a platnost byla do 3/2019, takže o tom roku 2020 lehce pochybuji.
Bral bych ho za 400.- pokud je teda platný..aspoň do 2/2019
Bral bych ho za 400.- pokud je teda platný..aspoň do 2/2019
@muze se hodit
As a little present you get 10% discount on your next booking! Your coupon code is: PARKTIGER10
parktiger.at
@muze se hodit
parktiger.at
Hello, do you have some discount coupon now???
Hello, do you have some discount coupon now???
Pořád funguje, teď jsem využil, díky. The code still works on 05/12/18, thanks.
Pořád funguje, teď jsem využil, díky. The code still works on 05/12/18, thanks.
Teď mají solidní akce i na Mazuru (Mazur Specials - slevy 20-35%), takže v některých případech se člověk dostane na cenu srovnatelnou se slevovými parkovacími kartami.
Díky letištnímu busu odpadá proti mnoha jiným levným parkovištím bez další dopravy nutnost použít taxi (běžně 15 EUR jízda)
Funguje tato akce? chtěl bych na zaří ale už mi to nic nenašlo. nebo musim čekat až na 1.9 a pak to teprve zkusit?
podle mého názoru tato akce uz nefunguje. :(. Muzete zkusit parktiger.at. 4 eur/den. U vlakové zastávky - 1,7 eur - jedna cesta vlakem (2 zastávky).
Dobrý den, prosím o info jestli ještě funguje ta akce?a kde najdu promo kod?nemůžu ho nikde najít.....moc díky
Je prosím nějaký aktuální slevový kód na parkoviště Mazur? Děkuji.
Je prosím nějaký aktuální slevový kód na parkoviště Mazur? Děkuji.