Bilancování za letošní úspěšnou sezónou...
Rok 2013 je téměř za námi a tak jako rok minulý, tak i ten letošní se s Vámi rozloučíme v podobě menší rekapitulace.
Rok 2013 byl pro cestovatelský portál Cestujlevne.com zlomovým. Stejně jako každého na tomto světě i nás postihly světlé a tmavé chvilky. Světlé nám posloužily pro úsměv na tváři a motivaci. Ty tmavší pro zamyšlení a vylepšení našich budoucích kroků.
Proč byl ale rok 2013 zlomovým? Díky Vaší přízni jsme se stali nejčtenějším cestovatelským portálem v České republice - za což Vám, milí čtenáři, děkujeme!
Perličky v podobě statistiky
Není tajemstvím, že tento portál je pravděpodobně nejmladší svého druhu. Od roku 2012 však pravidelně přinášíme ty nejzajímavější tipy pro levné cestování a v aktuálním roce ...- Přibylo 705 příspěvků, což s rokem předchozím dohromady činí 1.305 příspěvků
- Nejčtenější byl příspěvek s videem společnosti WestJet, jež si zobrazilo 50.396 čtenářů
- Nejvíce diskutovaným příspěvkem byla akce v podobě letenek do USA od 3.232 Kč, kdy zde přibylo 340 komentářů
- Dohromady pak náš portál skrývá 8.728 komentářů, z nichž 3.472 patří k naší cestovatelské poradně
- Nejnavštěvovanějším dnem byla středa 11.prosince (WestJet), kdy na náš portál zavítalo 24.356 čtenářů
- Naopak nejméně frekventovaným dnem byla sobota 9.března s 1.033 čtenáři
- Za celý rok jsme zobrazili přes 4.199.500 stránek! Což je polovina roční návštěvnosti pařížského muzea Louvre
TOP 5 nejoblíbenějších příspěvků
V této kategorii jste si vybrali vy sami své největší favority ;) Nejvíce facebookových sdílení obdržely tyto příspěvky:- WestJet - kanadské Vánoční překvapení získalo 10.998 sdílení!
- USA v podání Wideroe od 3.232 Kč získalo 2.107 sdílení
- Oslo z Vratislavy za 12 Kč získalo 1.230 sdílení
- Island z Prahy za 2.269 Kč získal 1.208 sdílení
- Londýn z Prahy s British airways za 569 Kč získal 1.009 sdílení
TOP 10 nejlepších akcí roku 2013!
Tento žebříček jsem vybíral dle vlastního uvážení. Některé akce sem patří právem, jiné ačkoliv nebyly cenově nejlevnější, vzhledem k atraktivitě routingu si urvaly svá místa. Zde je TOP 10 příspěvků z Cestujlevne.com za rok 2013:Umístění | Odlet z | Destinace | Návrat do | Publikováno | Cena | Odkaz |
1) | Milán | New York | Milán | listopad | 3.232 Kč | zde |
7) | Ženeva | Peking | Vídeň | červenec | 6.370 Kč | zde |
8) | Praha | Rio de Janeiro | Frankfurt | leden | 11.870 Kč | zde |
9) | Vratislav | Oslo | Vratislav | říjen | 12 Kč | zde |
10) | Praha | Reykjavík | Praha | září | 2.269 Kč | zde |
Veškeré zvýrazněné akce si můžete prohlídnout zde: Hit = cena výrazně nižší, než obvyklá, Mega Hit = musíte letět! :)
Tímto Vám naše redakce přeje mnoho úspěchů v následujícím roce. Ať se Vám daří nejen v cestovatelském, ale i soukromém a profesním životě. Mnoho zdraví, volna a šťastných kroků na cestách přejí
David Eiselt a Lukáš Horák
Taky moc díky za skvělé tipy! Letos jsem byla na Ibize a v Portugalsku. Cestování je s Vámi mnohem jednodušší než kdykoli dřív. Hodně dobrodružství v roce 2014.
Děkujeme za vše, co pro nás, nadšené cestovatele, děláte.Doporučujeme vás kudy chodíme. Přejeme vše dobré.
Děkuji vám za vše. Zřejmě jsem objevil kouzlo cestování a s vámi si to už může dovolit každý a navíc je to kolikrát fajn inspirace!!! Děkuji a šťastný nový rok
I vám super cestovatelský nový rok ! My už od "vás" byly na Maltě a na velikonoce máme koupený Edinburgh, díky !
Díky za informace a rady a přeji všechno nejlepší v novém roce.
Díky za informace a rady a přeji všechno nejlepší v novém roce.
Objevila jsem vás v říjnu a nestačím žasnout, tleskat a chválit :-) Jste super a děkuju moc, doufám, že se brzy někam díky vám vydám (sobecky prosím o tipy na první týden v březnu a období Velikonoc :-) Štastný a úspěšný nový rok!
9.Března? To jsou moje narozeniny, asi se mnou všichni kalili;-) No nic, díky za super informace, díky nimž jsem ušetřil spoustu peněz.
Díky za veškeré informace, které cestovatelům poskytujete. Přeji portálu do dalšího roku vše nej, hodně úspěchů lidem, kteří to tady mají na starosti a přírůstek nových čtenářů. Ať se v roce 2014 daří vše ještě lépe, než v roce uplynulém ;)
Jste neskuteční! Ježíš, já Vás miluju :D Díky Vám moc za skvělou práci, kterou děláte.. Je to až neuvěřitelné :)