Revolut – platební karta pro cestovatele
Trápí vás nevýhodné kurzy zahraniční měny u vaší banky? Máme pro vás jednoduché řešení. Založte si nový účet u Revolutu. Získáte středové kurzy, tedy ty nejvýhodnější na trhu, a bankovní účet založený skutečně na moderních technologií. Starou banku přitom můžete dál používat, jen při cestách vytasíte kartu, která vám šetří.
Představte si, že platíte hotel v zahraničí za 100 EUR. U té nejběžnější banky České spořitelny se vám z účtu strhne 2 646 Kč. S Revolutem pak jen 2 586 Kč. Rozdíl 60 Kč (kurz k datu 12.8.2019) na pouhé stovce v eurech. Co teprv, když byste měli platit třeba 800 EUR nebo snad částku v exotické měně?
Revolutka by neměla chybět v peněžence či mobilu žádného cestovatele. Ještě ji nemáte? Pak získejte bonus 500 Kč a kartu zdarma založte zde.
Velmi dobře se hodí také těm, kteří pobírají výplatu v eurech či jiné měně. Netraťte na kurzu a směňte si peníze na české koruny za nejlepší kurz.
(ne)výhody Revolutu v krátkosti
Nebaví–li vás čtení, shrnul jsem pro vás ty nejdůležitější výhody, co Revolut nabízí, do následujících řádků:
- středový (nejvýhodnější) kurz při směně měny
- platby kartou či výběry v zahraničí zdarma
- okamžité přeposílání peněz kamarádům
- zabezpečení na základě polohy
- virtuální karty k platbám u méně důvěryhodných prodejců
- vedení účtu zdarma
- aktuální bonusy: doručení karty zdarma a 300 Kč k založení účtu
Oproti tomu mezi nevýhody můžeme zařadit:
- nutnost mobilní aplikace
- směna o víkendu je s 2 % poplatkem
- výběry z bankomatu zdarma do 4 500 Kč / měsíc (poté +2 % poplatek)
- směna do 120 000 Kč / měsíc (poté +0,5 % poplatek)
- nevýhodné kurzy u rizikových měn (thajské bahty THB, gruzínské lari GEL či ukrajinské hřivny UAH)
Ve skutečnosti nejsou nevýhody nevýhodami, ale jen omezením u bezplatného účtu. K dispozici jsou též placené verze Premium (175 Kč/měs.) či Metal (300 Kč/měs.), které vás těchto neduh zbavují.
500 Kč za založení i doporučení
Do 31.5.2023 je v platnosti bonus 500 Kč za doporučení
V současné době probíhá promo akce ze strany Revolutu k akvizici nových uživatelů. Rozdává 500 Kč pro všechny nové zákazníky, kteří se zaregistrují prostřednictvím doporučujícího odkazu. Dáváme jich tentokrát více, protože naposledy jste dosáhli kapacity promo akce během pár hodin:
Pokud jste nad Revolutkou přemýšleli, právě teď je ideální chvíle k založení účtu.
Po pár dnech používání budete pravděpodobně i vy součástí kampaně a budete moci doporučit pomocí vašeho odkazu Revolut svým přátelům. Získáte 500 Kč vy i oni.
Co je Revolut?
Revolut je anglická banka založená na moderních technologií. Založení i správa účtu probíhá pouze skrze mobilní aplikaci, kterou si stáhnete v App Storu i Google Play.
Je plně přeložena do českého jazyka, proto se založením i jeho správou nebudete mít absolutně žádné problémy a zvládne ji naprosto každý běžný uživatel mobilních telefonů. Jedná se prakticky o klasickou banku, kdy místo návštěvy pobočky vezmete do ruky mobil.
Revolut umí klasické platby kartou u obchodníka, online či výběry z bankomatu. Mimo to nabídne možnost i nákupu a platby pomocí kryptoměny či nákup akcií na burze.
Proč si Revolut zřídit?
Tím nejhlavnějším důvodem je jeden z nejvýhodnějších směnových kurzů, které můžete vůbec od bank dostat. Názorně to ukážeme na nákupu eur a rozdílem mezi nejčastějšími bankami v ČR a u Revolutu.
Pokud budeme platit službu či zboží v hodnotě 100 EUR, poté u Revolutu zaplatíme 2 586 Kč. U následujících bank přeplatíme následovně:
- Air Bank – 2 642 Kč (přeplatíte 56 Kč)
- Equa Bank – 2 643 Kč (přeplatíte 57 Kč)
- Česká spořitelna – 2 646 Kč (přeplatíte 60 Kč)
- Moneta Money Bank – 2 647 Kč (přeplatíte 61 Kč)
- FIO – 2 647 Kč (přeplatíte 61 Kč)
- Komerční banka – 2 652 Kč (přeplatíte 66 Kč)
- Reiffeisen Bank – 2 660 Kč (přeplatíte 74 Kč)
* srovnání je uvedeno ke dni 12.8.2019 a aktuálnímu kurzovnímu lístku jednotlivých bank
Průměrně lze říci, že placením Revolutkou ušetříte 2,5 % z každé transakce v eurech. Při útratě 10 000 Kč na dovolené ušetříte 250 Kč, při 40 000 Kč je to 1 000 Kč.
Navíc pokud cestujete za hranice Evropy, musíte počítat s dvojí směnnou. Platíte třeba v Malajsii 100 MYR, které se nejprve musí převést na EUR a následně podle bankovního směnného kurzu na CZK. Kdežto u Revolutu jde směna rovnou za středový kurz na CZK.
Revolutkou plaťte v zahraničí. Na domácí platby můžete, ale nemusíte, stále používat váš primární účet.
Návod jak si Revolut založit
Skvěle zvládnuté moderní technologie návod nepotřebují. A to je právě případ Revolutu.
Registrujte se pomocí tohoto odkazu, kde zadáte vaše telefonní číslo a přijde vám SMS s odkazem pro stažení mobilní aplikace.
V mobilní aplikaci už jen vyplníte údaje jako je jméno, příjmení, email a trvalé bydliště. Nahrajete (vyfotíte) občanský průkaz či jakýkoliv jiný doklad s fotkou, vyfotíte si selfie a vyčkáte pár minut až hodin na potvrzení účtu.
Mezitím dobijte minimálně 300 Kč pro aktivaci vašeho účtu prostřednictvím platební karty, kterou aktuálně používáte. Je to zdarma, bez jakéhokoliv poplatku.
Nyní už je téměř hotovo. Stačí jen požádat o plastovou platební kartu Revolut a nechat si ji zdarma zaslat do 14 dní. Ihned si ale můžete do Apple Pay či Google Pay tuto kartu uložit a začít s ní platit (300 Kč bonus se připíše až po zaplacení s fyzickou kartou).
Vychytávky a na co si dát pozor
Jednou z hlavních výhod je možný nákup a prodej většiny dostupných měn. Váš účet můžete vést nejen v korunách, ale i 25 dalších světových měn.
S tím si ale lámat hlavu nemusíte, jednoduše si dobíjejte české koruny, které se už automaticky za nejvýhodnější kurz budou při platbách u obchodníka samy převádět. Více měnových účtů se vám může hodit ale třeba u víkendových platbách, viz následující.
Pozor na to, že o víkendech jsou zavřené burzy a proto u Revolutu narazíte na povinný poplatek 2 % z celkové směny či platby u obchodníka, kterým se kryjí u nenadálého výkyvu kurzu. Jednoduše ale 2 % poplatku předejte tím, že si v pátek směníte v rámci aplikace předpokládanou víkendovou útratu do cizí měny. Třeba 3 000 Kč převedete na EUR, BGN, HKG, CAD, USD, DKK, CHF, JPY, QAR, RUB a další. Revolut nebude peníze strhávat z vašeho hlavního CZK účtu, ale z účtu lokální měny.
Karta dokáže být maximálně zabezpečená. Líbí se nám hlavně dohled nad aktuální polohou. Jednoduše pokud povolíte mobilní aplikaci přístup k GPS, tak kartu nikde jinde na světě nezneužijí. Bude fungovat jen v nejbližším okolí vašeho telefonu.
Jste na večeři s kámošema a servírka nechce rozpočítávat nebo jedete taxíkem ve vícero lidech? Jednoduše ať jeden zaplatí a zbytek party během několika vteřin pošle peníze tomu, kdo útratu hradil. Připojit můžete i GIF či vzkaz. Revolut vyhledá všechny vaše přátele, kteří už Revolutku mají nebo pomocí „nejbližší okolí“ vyhledá další uživatele. Kliknete a hotovo, bez poplatku samozřejmě.
Nezapomeňte jen na měsíční limity. Zejména v exotických zemí se mnohdy bez hotovosti neobejdete. Výběr z bankomatů je bezplatný, ale jen do výše 4 500 Kč za kalendářní měsíc. Jakoukoliv částku nad tento limit zatíží Revolut poplatkem 2 %, což je ale stále o dobré půlprocento nižší, než je běžný kurz u většiny bank.
Revolut se nehodí všude. Některé měny mají horší kurz než u klasických bank. Nejčastěji narazíte na ukrajinské hřivny, gruzínské lari a thajské bahty. Aktuální kurz u Revolutu najdete pod ikonkou Údaje a poté Kurzy.
Pokud se Revolut rozhodnete přestat používat, zbylé peníze si můžete kdykoliv zaslat zpátky na svůj primární účet u vaší banky bez poplatku.
Pokud využíváte cashback program Priceless Specials od Master Card, tak i přesto že platební karta Revolutu je Master Card, tak nepůjde do programu přidat. A to z důvodu, že je vystavena v Anglii, tedy mimo Česko a Slovensko.
Jak tedy Revolut používat?
Pokud nechcete Revolut využívat při denním běžném placení i doma, tak před odjezdem na dovolenou si na účet pošlete předpokládaný obnos peněz. Řekněme, že u víkendového pobytu v Evropě to bude třeba 6 000 Kč.
Následně s ní v zahraničí plaťte. Pokud bude peněz málo, zase rychle online a zdarma přepošlete peníze další.
Naopak po příjezdu domů si zbytek peněz můžete zaslat zpět na primární účet nebo je nechat u Revolutu a platit s nimi i doma. Manipulujete stále s českými korunami.
Závěr
Revolut je platební karta, která by neměla chybět v peněžence žádného cestovatele. Nestojí nic a jejím používám v zahraničí průměrně ušetříte 2,5 % oproti běžným platebním kartám tuzemských bank.
Nezapomeňte, do konce září 2019 získáte doručení karty zdarma a 300 Kč za založení nového účtu.
169 komentářů
Ve stejný okamžik proveden nákup víza na Kapverdy za 3400 CVE: CSOB 801,70 Kč, Revolut 780,63 Kč.
Existují nějaké další virtuální banky/úcty, které používáte kromě revolutu a wise ?
Já používám Monzo a jsem spokojená, neměnila bych.
Já používám Monzo a jsem spokojená, neměnila bych.
Ja používám k platbám v měnách jiných než EUR (na ně mám účet i kartu v EUR) kartu svět od mbanky. Nejde samozřejmě o virtuální kartu, ale kursy jsou lepší než u karet z ČSOB, Monety atd.
Curve. Funguje to tak, z ma clovek kartu, na niz si v appce naparuje svoji bankovni kartu. A pri platbe konvertuje do CZK Curve lepsim kurzem, nez maji banky(myslim ze vychazi podobne jako Revolut). V podstate takova obdoba DCC scamu co delaji bankomaty, jenze tady je ten kurz lepsi, ne horsi.
Neni tedy potreba u nich drzet nejaky zustatek na uctu.
Na EUR mam proste Fio Eur ucet - mam moznost nakupovat za CNB stred od zamestnavatele - bez teto moznosti je k tomu treba nejaky menovy broker, treba RoklenFX.
Neni tedy potreba u nich drzet nejaky zustatek na uctu.
Další novinka - věrnostní program za platby kartou. Dokonce umí sbírat nějaké míle: https://www.lupa.cz/aktuality/re...cestovani/
Po letech spokojeného užívání WISE jsem nyní instaloval REVOLUT a potřebuji poradit, prosím. Je možné si poslat USD z české banky na kartu REVOLUT bankovním převodem? Najdu nějaké konkrétní číslu USD účtu v aplikaci, anebo je tam jenom jeden, nějaký sběrný, společný?
(jde mi o to, že jsem si nakoupil loni USD v kurzu 21,50 CZK/USD, a nechce se mi dnes měnit prostřednictvím REVOLUTu v kurzu 23,10)
Je potřeba udělat v bance zahraniční převod na číslo účtu které najdeš v detailu v Revolutu. Problém je, že je to hodně drahá záležitost.
Druhá možnost je dobýt si USD Revolut účet kartou vydanou k USD.
Druhá možnost je dobýt si USD Revolut účet kartou vydanou k USD.
Aha, díky. No neodolal jsem a poslal jsem z Fio 100 USD. Jsem zvědav kdy dorazí, ale fijáci si vzali 8,25 USD poplatek. Za 8 % si tedy peníze posílat nebudu!!!
V aplikaci připsáno za cca 6 hodin, Revolut si vzal 25 USD, takže jsem přišel o 30 % částky. Tak tudy cesta nevede. Zlatej WISE, škoda že už ho nemám. Web REVOLUT je mnohem horší než přehlednější WISE, a jsem zvědavý, kde tam najdu ceník poplatků. Těch 25 USD mi dost ****!
Každou minutou čekám volání kurýra s kartou.
Každou minutou čekám volání kurýra s kartou.
Tomu nějak nerozumím. Revolut si něco vzal z častky, kterou jsi tam poslal? A ještě k tomu 25%. To je nějaké divné :-) Proč by to proboha dělal?
Loni jsem si převáděl ze svého USD účtu v ČSOB peníze na účet v Revolutu. Nejsem si úplně jistý, ale myslím, že mi z toho Revolut také strhnul 25 USD. To jsem předem netušil a dost mě to otrávilo. Od tý doby už nic na Revolut neposílám.
Já včera převáděl eura z mého CSOB euro účtu a nevidím, že by mi něco bylo strženo. |Ale třeba je to u dolarů jinak. Jedině, že bych si nevšiml. Možné je samozřejmě všechno.
To nebude o Revolutu. To bude poplatek korespondenčních bank. Pokud bylo posíláno standardně (SHA), tak se plátce a příjemce na poplatcích podílí společně (shared), poplatek Fio je jen menší část. Muselo by se posílat jako OUR, pak by veškeré poplatky byly naúčtovány plátci a poplatek by byl předem znám. Ale to by si Fio vzalo výrazně víc, tak k tisícovce.
Posílat dolary převodem má smysl tak od 5000 dolarů výš.
Posílat dolary převodem má smysl tak od 5000 dolarů výš.
Eura fungují jinak, využívají SEPA.
Já když potřeboval převést dolary, tak jsem to vyřešil tak že jsem si je vybral na pobočce vybral cash, vložil je v cash na účet u Monety a platební kartou vložil do Revolutu. Krkolomné ale na poplatcích to stalo asi 200 Kč.
Eura fungují jinak, využívají SEPA.
Novinka - 3 GB globálních dat měsíčně pro tarif Ultra https://www.lupa.cz/aktuality/re...pres-esim/
Prosím poradíte mi, zda je ok zaplatit platbu za ubytko v USA Revolutem / Standart / , příp. na co si dát pozor ? Dosud jsem používala pouze pro platby v Evropě, včetně plateb za letenky a ubytko, jinde nemám zkušenost. Rezervace je přes Booking, předpokládám že se tedy bude jednat o SEPA platbu nebo mám čekat nějáké poplatky navíc ? Děkuji za pomoc ..
Jaká SEPA platba? Platba kartou je platba kartou, bez poplatku, lhostejno jestli v Evropě nebo kdekoli jinde. Booking si strhne platbu z karty úplně stejně jako za jakékoli jiné ubytování.
Děkuji, na to jsem se ptala. Tím, že mám jen Revolut standart, nevím jestli tam není nějaká výjimka, placené programy Revolut mají přece jiné výhody, není od věci dotaz, i když někomu přijde primitivní, ráda si nechám poradit.
To není primitivní dotaz, ale dotaz úplně mimo. Standard nestandard, máte vždy platební kartu, kterou normálně platíte.
Jestli ji to bude motivovat k ujasnění si, co vlastně Revolut je a jak se s ním zachází, tak to splnilo účel. 😉 Případů, kdy se lidi nechali napálit a okrást, protože nevěděli, co dělají, jsou plná média.
Děkuji za skvělé komentáře, jízlivost a posměch jiným je super na zvednutí vlastního ega, trénujte dál pánové.
Ostatním normálním se omlouvám za pitomý dotaz, občas je nutné něco říct nahlas, aby si člověk uvědomil, že je to hloupost a mě sebereflexe nechybí, takže to beru. Hezký večer všem :-)
Kam prosím chodíte na tu výhodnost Revolutu? První platba kartou na webu 148,5 Eur a strženo 3 778 Kč. Ve stejný čas, stejná platba s Komerční bankou a strženo 3 771 Kč. Takže je Revolut dražší než klasická banka.
Máte někdo zkušenost z poslední doby? Je Revolut pořád tak výhodný? A je bezpečný? Děkuji
ano, je skvělý :) nicméně stále bych přes něj neposílal 5k€+, pro jistotu..
ano, je skvělý :) nicméně stále bych přes něj neposílal 5k€+, pro jistotu..
Mohl by být i bezpečnější. Teď jsem řešil autorizaci (a pozdější platbu 0 Kč - WTF?) od obchodníka, ve skutečnosti jakési americké charity, které jsem rozhodně svoje údaje z karty nesvěřil. Kartu jsem naštěstí po podivné autorizaci zablokoval a dostanu zadarmo novou, ale z Revolutu mi tvrdili, že jsem notifikace o těchto transakcích dostal, přičemž jsem je nedostal a tu autorizaci jsem objevil náhodou v aplikaci. Transakce bez 3D Secure zablokovat nejde, ty se prý snad v EU blokují automaticky jen nad částky 250 eur. Taky si můžu blokovat transakce podle aktuální polohy, ale žádnou funkci blokování konkrétních států ještě nenabízejí (což by se mi líbilo, protože vždy, když mi někdo zneužil kartu, platil s ní v USA 😆).
Má někdo v poslední době vyzkoušeno, ze kterých bankomatů se dá s Revolutkou na Filipínách vybírat bez poplatku. Z komunitního fóra Revolut a z Tripadvisoru vyčteno, že by měly být bez poplatku ATMs od HSBC, BDO, BPI a Robinson Bank. Budu rád za nějaké čerstvé zkušenosti. Díky
Zkušenost z března z Cebu, bez fee myslím nenajdeš, nakonec jsem vybíral z BDO za 250 PHP fee. Údajně šel bez fee HSBC, ale jet tam extra vyjde asi finančně nastejno.
Plánuji cestu do Thajska. Chtěla bych se zeptat, jestli při platbě kartou není výhodnější si předem převést na kartě CZK na thajské bahty anebo platit kartou přímo CZK. A taky mě zajímá, jak ta karta pozná v zahraničí, čím má platit. Díky moc
Je to úplně jedno. Jenom pozor o víkendu je přirážka ke kurzu.
Platba se provede primárně z účtu kde budou na transakci peníze. Například budu mít 1000 BHT, v CZK 5000. Budu platit 900 BHT strhne se mi 900 BHT.
Budu platit 2000 BHT strhne se mi to z CZK účtu (protože mám jen 900 BHT).
A pozor při převodu na BHT je ještě poplatek za "exotickou" měnu 1 %.
Je to úplně jedno. Jenom pozor o víkendu je přirážka ke kurzu.
Budu platit 2000 BHT strhne se mi to z CZK účtu (protože mám jen 900 BHT).
A pozor při převodu na BHT je ještě poplatek za "exotickou" měnu 1 %.
Revolut mám, v Thajsku jsem byl hodněkrát a nejsem si jistý, jestli jsem tam vůbec kdy Revolutem platil. Všechno cash. Možná v nějakém větším supermarketu.
Pokud byste měli zájem o referenční odkaz na Revolut, podělím se o odměnu za doporučení: 750 Kč pro vás, 750 Kč pro mě. Stačí využít kód nebo napsat na mail wilhelmtell[at]email.cz pro více podrobností. (Revolut od května nenabízí odměny za registraci, nýbrž za doporučení.) Podmínky jsou snadné: 1. Založit si účet 2. Zaplatit 3x kartou (každá platba musí být nad 100 Kč, vyloučeny platby za hazardní hry, dárkové karty) 3. Odměna bude připsána do pár dní od splnění podmínky - max do 12. 9.
Odkaz: https://revolut.com/referral/?re...1-23-AR-H1
Odkaz: https://revolut.com/referral/?re...1-23-AR-H1
Revolut nedávno migroval z LoungeKey na DragonPass, vstupy nyní stojí 575 místo původních 720 Kč.
Jen se chci zeptat, zda se doporučuje používat v EU CZK při platbě kartou nebo doma si nahrát CZK a hned převést na eura. A těmi pak v cizině platit. Já to vždy tak dělala a platila eurama, ale nyní jsem se v článku výše dozvěděla, že bych měla platit v CZK. Nebo je to jedno?
A související dotaz..pokud potřebuji v cizině doplnit peníze na kartě, co se doporučuje? Doplnit CZK a platit jimi nebo opět převod z CZ na eura a platit eury..
Pokud mas Revolut, tak je nejlepsi si na nej prevest nejspise CZK z jineho sveho bankovniho uctu a pak ve vsedni den si smenit zvolenou castku na EUR, PLN, HUF, atd. (o vikendu uz je tam za smenu drobny poplatek).
Pak na miste v EU platis z dane meny primo, pokud v ni mas dostatecnou zasobu. Pokud ne, vezme se to z jine meny, ktere je dostatek.
Děkuji za odpověď, tak to dělám dobře :-)
A když budu potřebovat doplnit peníze v cizin.. Postup je stejný? Přesunout si tam CZK a pak je směnit? nebo rovnou koupit např. eura..
Děkuji za odpověď, tak to dělám dobře :-)
vždy vkládej české koruny, ty následně směň na eura. nicméně ten rozdíl, když to nesměníš ty, ale přímo Revolut, je téměř nulový (vyjma víkendy, na to si dávej pozor.. na Revolutu víkend začíná ve 23h v pátek, tuším)
"David Eiselt naposledy aktualizováno 18. 05. 2023" Dobrý den, platí ještě teď v červenci ta promo akce za 500,- na kterou jsou odkazy z května ? Díky za odpověď.
Mám dotaz, pokud budu využívat zkušební verzi Premium zdarma a v této lhůtě si objednám fyzickou kartu, za zaslání této karty se nic neplatí . Je mi jasné, že když zkušební Premium zruším, budu dodatečně doplácet za zaslání karty , můj dotaz ale zní, zda bude moje fyzická karta, kterou mi mezitím pošlou, platit i k účtu Standart na který přejdu, nebo si pak budu muset objednat a zaplatit novou, ptže když zruším Premium, kartu mi deaktivují ? Zkouším se dostat na chat ale jde to ztuha 😅
Honzo díky za odkaz, každopádně na chatu Usama se mi nakonec až překvapivě věnoval 😅 a dal mi k nové registraci potřebné info i na další mé pitomé dotazy a ještě mi jako bonus dal na jeden měsíc cashback 1% i ke standart účtu 👍 ( teda pokud to nedávaji běžně )
První zkušenost se službou Smart Delay u tarifu Metal.
Zpožděný KRK-BOJ o 5 hodin, zaregistrování letu během čekání, do 2 minut bezplatné vouchery Lounge Key.
Zatímco lidi stáli hodinové fronty s meal voucherama v jediném občerstvení v non-schengen, my měli klid v salónku :-)
První zkušenost se službou Smart Delay u tarifu Metal.
Taky se nám poštěstilo, sic jen s hodinovým čekáním v Praze na let do NY, ale protože nemáme prémiovou kreditku, tak jsme s radostí využili.
Další (ne)pozitivní zkušenost se Smart Delay. Zpožděný předchozí let o více než hodinu, přesto nedorazily vouchery na bezplatný vstup, urgováno na hotline, tam s ničím blekotající Ind nepomohl. Vouchery přišly až při boardingu na další let.
Následně stížnost přes email, promptně odpověděli s omluvou a přiloženými vouchery s půlroční platností na vstup do jakéhokoli salónku v rámci Lounge Key.
Dotaz - máte někdo Revolut, na níž máte peníze nebo třeba krypto? Pokud ano - necháváte osudu nebo stahujete na jiný účet? Viz článek níže. Díky za info!!
Ja tam mam asi 20 korun, tak mi to je celkem jedno :D ale asi nejsem zrovna idealni vzorek
Aktualizace pro Metal uživatele, upgrade cestovního pojištění, navíc oproti stávajícímu by mělo být:
- Zrušené nebo zkrácené cesty až do výše 5 000 £ a zpožděný odlet až do výše 340 £
- Spoluúčast při pronájmu auta až do výše 2 000 £
- Ochranu nákupu až do výše 6 000 £ (v jakémkoli období 12 po sobě jdoucích měsíců) pro případ krádeže nebo náhodného poškození konkrétních věcí zakoupených prostřednictvím vašeho účtu Revolut Metal
- Krytí pro vaše nejbližší rodinné příslušníky, kteří trvale bydlí na vaší adrese a cestují s vámi
- Spoluúčast při pronájmu auta až do výše 2 000 £
Dobrý den, neumím přidat číslo karty, se které plánuji posílat do své karty Revolut penízi do aplikace . Možná někdo ví, jak to v aplikaci funguje? Děkuji.
se které ???? co tak zkusit Google.
se které ???? co tak zkusit Google.
Je to scam, rusi lidem ucty bez udani duvodu :/
Je to scam, rusi lidem ucty bez udani duvodu :/
Vím, že se to dělo dříve, ale v poslední době jsem o ničem neslyšel.. Máš nějakou zkušenost?
Před rokem u rodinného příslušníka se to stalo totéž.
Takže za mě velká nespolehlivost a zrušil jsem je hned po této události.
Před rokem u rodinného příslušníka se to stalo totéž.
Takže za mě velká nespolehlivost a zrušil jsem je hned po této události.