Vaše "3" nejdůležitější hacky k levnějším letenkám
Předem se omlouvám za trochu neobyčejně bulvární nadpis, ale potřeboval jsem vás zde, na tomto článku. Asi každý, kdo sleduje déle tento server ví, že nejdůležitější při rezervaci levných letenek je čas. Být prostě v první vlně lidí, kteří se dozvědí o akcích tipu Mega hit či v sekci Doporučujeme, je velmi často k nezaplacení, neboť výhodných míst bývá pomálu a kdo dřív přijde, ten jednoduše levněji letí.
Dostávám dotazy ohledně SMS notifikací či placeného přednostního informačního kanálu. V zájmu zachování fair-play a ulehčení si administrace tyto prosby musím odmítat.
Existuje však několik tipů, díky kterým se teď dostanete o pár řad dopředu.
Věnujte mi proto, prosím, 5 minut času a já vám garantuji, že se vám v budoucnu několikrát vrátí.
(1) Jen lajk nestačí, tvořte Facebook s námi
Mezi nejpopulárnější informační kanály stále patří Facebook.com/cestujlevnecom. Bohužel je pravda ta, že zhruba 80% z vás příspěvek neuvidí!Proč? Za vším hledejte peníze. Facebook je tu proto, aby vydělával. Nutí proto stránky platit si inzerci a zvyšovat tak zobrazení příspěvků.
Jak to obejít? Naštěstí existuje pár fint, kterými si zajistíte vždy zobrazení našich upozornění ve výpisu na vaší facebookové zdi.
Máte nás v To se mi líbí? Přidejte i sledování! Pokaždé vám v horní liště vyskočí červená 1 informující vás o vydání příspěvku (planetka vedle zpráv a nových žádostí o přátelství).
Notifikace v podobě planetky občas vyskočí i po pár desítkách minut, proto na ni není 100% spolehnutí. Co však funguje zcela jistě je výrazné zapojení z vaší strany - like, sdílení, či komentování a hlavně kliknutí na příspěvek! Facebook v daný okamžik ví, že máte o náš obsah zájem a přesune vás mezi ty, kteří obdrží obsah jako první.
Pokud patříte mezi fanoušky sociálních sítí, máme také Twitter a Google+.
(2) Na Seznam.cz jsme jako doma, i u vás
Pokud máte jako domovskou stránku Seznam.cz, není nic jednoduššího než si nás přidat do panelů a sledovat novinky odtud. Rychlost aktualizací není převratná, ale jako denní přehled poslouží Seznam.cz výborně.- Přidej si Cestujlevne.com na Seznam.cz ještě teď
(3) Seznam nás zase tolik rád nemá, a ani Gmail!
Neustále naši službu notifikací pomocí e-mailu vylepšujeme, ale ten nejzásadnější krok nezvládneme bez vás. Pokud chcete využívat tuto službu na 100% je nutné, abyste Seznamu, případně Gmailu řekli, že poštu od nás chcete dostávat. Jinak vám totiž budou notifikace padat do složek určených k hromadným zprávám. A to přeci nechceme.Jak na to? Jednoduše chytněte myší jeden z našich e-mailů a přetáhněte jej do složky Doručené (u gmailu Primární) a vše je hotovo :-). Pokud věta nebyla srozumitelná, příklady uvádím na obrázcích (klikněte pro zvětšení):
Případně gmail..
A že nejste přihlášení do našeho seznamu, který je unifikovaný dle oblasti zájmu? Formulář najdete dole na webu v modrém rámečku. Výběr lokalit si můžete kdykoliv v průběhu změnit, stejně tak i se odhlásit.
Informaci o novém článku odesíláme ihned - dostanete tak včas přesně tu informaci, která vás zajímá.
Ahoj bez chlubeni a suverenity se povazuju za zkuseneho cestovatele vase stranky ale vitam a myslim ze mohou dost pomahat mam dotaz proc se ale branite zverejnovani zajimavych nabidek z jineho mista nez z CR ano vsimam si ze jsou treba nabidky z Nemecka pripadne se objevuje Viden ,,ale proc neuvest teba nabidky s UK Londyn se da prece poridit za 500 Kc nekdy nebo rekneme Belgie Brusel ma hodne odletu a cesta z Prahy je rovnez pod 1000 Kc obcas ted zacal litat ryanair Bremy za 500...urcite zajimava je i Wroclaw i kdyz nevim proc v Polsku tak rapidne vzrostky ceny letenek.,,,ale Norsko za 600 Kc bylo ,,,a i vzdalenejsi destinace se vyplati hledat odjinud hledal jsem pred casem kamradovi let z Floridy a nasel jsem do Kodane za 200 euro...opacne to taky slo...tak preju dalsi uspesne vylepsovani stranek
Ahoj, určitě se těmto akcím nebráníme, jen je potřeba aby byla cena opravdu výhodná. Ono se "běžně" do Londýna dostaneš za 500 Kč, ale pokud se v termín té hlavní akce přípoj pohybuje okolo 2 tisíc, je to pro nás pasé. :-)
Nechápu proč se tady napadáte. Myslím, že tyto stránky jsou udělány pěkně a pro cestovatele super. Akční letenky jsou zde perfektní, a že mnoho lidí nechápe FC a ostatní....Tak to tady vysvětlí a "skoro" všichni jsou spokojeni.
Prosím kde berete inspiraci na slevy a chybné tarify. Máte nějaký automatický algoritmus pro hledaní, nebo na akce a chybné tarify natrefíte náhodou a poté zveřejníte. Děkuji za odpověď
Nejsem pravidelny cestovatel, vyletime na vlastni pest tak dvakrat, trikrat do roka. Musim vsak rici, ze v poslednich 3 letech "letame jen s vami" :-) Zpravidla se povedlo nakoupit letenky do 30 minut od uverejneni prispevku. To znamena byt v tom okamziku u PC nebo k nemu hned pribehnout, kdyz jsem mail precetl na mobilu. Nekolikrat se nam stalo, ze akce byla jiz fuc. Otaleli jsme treba i 2 hodiny :-)
Ahoj:-). Já osobně se snažím váš web sledovat denně, někdy i vícekrát;-).... Mám pocit, že čím méně lidí bude vaše stránky sledovat, tím pro mě větší šance být ta šťastná, která bude cestovat levněji, není-liž pravda?:-) Chápu, že pro vás je sdílení a likování na FCB žádoucí, ale.....
Ahoj Mílo, ano je to tak a je to zcela logické ;) Čtenář by chtěl být sám, aby byla letenka vždy jen pro něj, redaktor zase chce co nejvíce čtenářů, aby měla práce smysl.. Vždy jde ale o klasickou rovnici poptávka x nabídka. Tzn. k bodu, kdy na webu budou jen neaktuální příspěvky, se nikdy nedostaneme. Když bude nejhůř, budeme psát více tipů denně. Zatím to není potřeba a tak jedeme tvrdě na kvalitu.
Já se přidám na stranu těch, co váš web hodnotí naprosto pozitivně. Po ukončení odběru zaměstnaneckých letenek jsem si myslela, že s létáním (hlavně do exotiky) je nadorbo konec. A díky vám vím, že není! Nehledě na to, že cenově se dají najít nabídky, že to stojí jako zaměstnanecká a odpadá stres s tím, že se nedostanu tam, kam chci, nebo vlastně vůbec někam :) Díky kluci!
Za vaše stránky jsem moc vděčná. Za ten půlrok, co vás sleduju, jsem se od vás naučila strašně moc - tj. kde levné letenky hledat a že létání (zejména do vzdálenějších destinací) není luxusem dostupným jen pro hrstku vyvolených. Takže ode mne: velký dík a jen tak dál!
Ahoj hoši (nebo i dámy?). Dělám na Seznamu, s těmi maily ve spamu zkusím něco udělat, ale předem nic neslibuji. Každopádně díky za Váš web! Díky němu jsem se podíval do vysněných destinací jako Argentina, Chile, Mexiko nebo Malajsie. Cením si hlavně dalších tipů (co na místě, jak na letiště a podobné základní informace, které přijdou vhod). Na rozdíl od konkurence jsou tu výborné a převážně, a to hlavně, aktuální věci! Nikoliv nesmysly. Díky a hodně trpělivosti do budoucna.
Pratele nenechte se znechutit,delate to dobre a bez vas by spoustu lidi,vcetne mne, nikdy nezjistilo jak jednoduche to je,proste se sebrat a vyrazit.Diky !
Nevím, co ostatní mají... jste perfektní a všude vás propaguju. Dík za tenhle web :)
Jak to vidím já: Musím říct, že nebýt zdejších pár lidí, čtyřech?, co to tu vedou, by to nemělo šanci. A pak je tu jeden, dva uživatelé, co občas přijdou. To je dle mě vaše priorita, jestli mohu radit. Myslím, že snaha dostat sem uživatele je jedna věc, ale občerstvit ho, to je druhá.
turner: jj, lide jsou tu bohuzel stale strasne nevzdelany. podobnej web je u polaku, ale ty uz za ty leta vedi, co a jak. ale tady resite takovyhle kraviny jako facebook a lajkovani.
Milý Pepo M., my si tady na rozdíl od konkurence na nic nehrajeme. I my se potřebujeme neustále učit, vzdělávat se, sbírat zkušenosti a vědomosti. Úroveň nejen polských webů nechť každý posoudí sám. A co se facebooku týče, neřešíme lajkování, řešíme to, aby se informace z našeho webu dostaly co největšímu počtu lidí, a to není určitě kravina.
Polaci mi tedy v tomhle prijdou 3x horsi :D
Polaci mi tedy v tomhle prijdou 3x horsi :D
nerozumim jedne veci, a to ze si nejdriv lidi stezujete ze jsou polaci rychlejsi, a hned na to padne urazlivy komentar k tomuto clanku o tom, ktery RADI jak udelat to, abyste byli rychlejsi vy... ja se momentalne tesim az bude zase troska casu na cestovani a kazde rano jako prvni mi vyjede tato stranka:)
Nic proti CL, ale většinou když už se nabídka objeví tady znamená to, že čas pomalu vypršel :D
no tak daj web kde su ponuky vzdy prve, a este akcia este len zacne
no tak daj web kde su ponuky vzdy prve, a este akcia este len zacne
Ja tedy beru turneruv koment jako konstatovani nad kupni silou u CL ctenaru :D nevidim v nem utok na prvenstvi clanku u nas a v zahranici..
Chlapci, děláte to dobře, ale naučte se zvládat krizovou komunikaci. Vždycky mě to zamrzí, když někdo dělá dobrou práci a pak to takhle pokazí... :-)
Ahoj, chci se zeptat jestli vám nefungují FB stránky cestujlevne.com jako mě? Nemůžu se na ně dostat přes vyhledávač ani přes výše zmiňovaný odkaz. Prostě mi to píše že neexistují...