WestJet: let zakončený velkým vánočním zázrakem!
Jak byste se tvářili, kdyby Vám místo zavazadla přijel dárek s Vaším nejtajnějším přáním? Že nevíte? Tak po shlédnutí tohoto videa již vědět budete.
Kanadský nízkonákladový dopravce WestJet miluje Vánoce. A jelikož s Vánocemi jsou spojena i tajná přání, WestJet se jich rozhodl pár splnit. Podívejte se sami, co vše se dá stihnou během letů z kanadského Toronta a Hamiltonu do Calgary.
← Pošli vánoční atmosféru i kamarádům a řekni jim o tomto videu!
Reklama na aerolinky pekna, libial se mi.... Do te doby nez jsem s nema o 5 dnu po teto akci letel a chteli mi nauctovat 2,2 kg nadvahy.... Tak asi potrebovali penize na darky. ( K jejich obhajobe a po mensi rozmluve s manazerem se omluvili a popraili pekne vanoce a nic nenauctovali.
Virál jak má vypadat aneb skvěle odvedená marketingová práce. Mluví se o nich po celém světě a ještě u toho udělali radost pár lidem :)
Také mě to rozbrečelo, moc krásný .
Také mě to rozbrečelo, moc krásný .
krasny.......a ja letos zase nic nedostanu......:-( a ja bych byla urcite spokojena i s tema ponozkama :-) ovsem vsem lidem preji krasne vanoce :-)
Super zazitek, moc krasny..to se muze stat asi jen v Kanade
Super zazitek, moc krasny..to se muze stat asi jen v Kanade
Nádherný :D ale trochu by mě štvalo být ten chlápek s ponožkama, když kolem mě lidi dostávaj tablety :D
nenaštvalo by vás, kdyby jste si řekli skromně o ty ponožky jako tamten pán a pak sledovat jak si další bere telku :D :D skromnost se nevyplácí, aneb pro dobrotu na žebrotu :D jinak moc pěknej nápad ;) více takových akcí.. například v MHD :D :D, co?
Zajímalo by mě kde na to vzali páč si nemyslím že jim na to dala vláda jen tak ... jinak hezké :)
K čemu vláda???? Ty výdaje pak půjdou do účetnictví a tím se sníží daňový základ ;-) Ale to je vedlejší, řekla bych, že ten člověk prostě udělal radost a o to mu šlo. Moc krásné video, hezké svátky všem.
jo, pěkné...takové nahlodávající...Vánoce jsou tady ...lidi na měkko :-) Dojemné video :-)
Perfektní! A čyřletý syn mi tu povídá: "Maminko to bylo krásný!"
Perfektní! A čyřletý syn mi tu povídá: "Maminko to bylo krásný!"
TO je fantastické, tohle v čr nikdy nezažijeme že by někdo někomu zadarmo jen tak něco dal ....
Ale houby, pročby ne? Tohle by mě nenapadlo nikde a pořád hledám nějaký háček... ale ono nic. Jsem si dost jistá, že by to někdo klidně provedl i u nás. jen máme ten problém, že nesedímě před Vánoci na klíně Ježíškovi z obchoďáku, takže bychom to neměli komu říct :D
Hamilton a a Toronto jsou od sebe asi 50 kilometrů a Westjet tuto trasu nenabízí...Šlo o dva lety, jeden z Toronta, druhý s Hamilotnu. To kam byly sm+ěrovány je patrné ze závěrečných titulků, tj. do Calgary.
V bloopers je, jak si jedna říká o ponožky, Santa se ještě ujišťuje a pak dodává něco jako 'budete litovat, že jste si neřekla o televizi' :D Američana ponožky místo TV sice zamrzí, ale bere to sportovně, nejsou tak závistiví. U nás by víc lidí otrávili, než potěšili. A finančně to jinak asi vyšlo skvěle, nakoupili dárky za tisíce dolarů a mají reklamu v hodnotě milionů.